27 / 04 / 2024

Mobilya festivali 2014

Mobilya festivali 2014

Mobilya sektörünün 56 firmasını tek çatı altında toplayan Mobilya Sanayicileri Derneği 'nin (MOSDER) 17 Ekim'de başlattığı, 30 Kasım'a kadar sürecek Mobilya Festivali, sektörü memnun etti.

MOSDER Mobilya Festivali 30 Kasım'a kadar sürüyor!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), mobilya sektöründe faaliyet gösteren 56 firmayla birlikte “MOSDER Mobilya Festivali”ni başlattı. Dün başlayan festival kapsamında yüzde 70’e varan indirimler ve sürpriz hediyeler var.

Mobilya festivalinde yüzde 70 indirim!

Mobilya sektörü festival havası yaşıyor. Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği ' nin organize ettiği ve dün başlayan organizasyonla ürünlere yüzde 70 ' e varan indirim yapılacak...

Enza Home’dan herkesin cebini rahatlatacak kampanya! İşte kampanya detayları..

Enza Home ‘’9. Enza Home Mobilya Festivali’’ ile pek çok üründe indirim ve taksit imkanı sunuyor. Enza Home’dan yapacağınız alışverişlerde Maximum kartınıza özel fırsatlar sizleri bekliyor. İşte Enza Home- Maximum Kart kampanya koşulları..

Enza Home tam 3.000 TL veriyor! İşte kampanya koşulları

Mobilya ve dekorasyon markası Enza Home ‘’9. Enza Home Mobilya Festivali’’ kapsamında alışverişlerde belirli tutarı karşılayan müşterilerine tam 3.000 TL veriyor. Nasıl mı? İşte Enza Home kampanya koşulları..

Mobilya sektörü 2014'te ihracatta yüzde 60 kayıp yaşadı!

Irak ve libya gibi iddialı olduğu pazarlarda durgunluğu aşamayan İnegöllü mobilyacılar 2014’te iç pazarda yüzde 30, ihracatta ise yüzde 60 kayıp yaşadı.

Samet Mobilya İSO 500 listesinde!

Dünya mobilya aksesuar sektörünün en büyük oyuncularından biri olan, Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası SAMET, “Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2014” listesinde 41.yılında 41 sıra yükselerek yerini sağlamlaştırdı.

Mobilya ihracatı artıyor!

Son yıllarda tasarımla öne çıkan mobilya sektörü ihracatını arttırmayı başardı. Ahmet Güleç, “Türkiye mobilya sektör ihracatı 2014 yıl sonu rakamlarına göre 2.4 milyar dolar olarak gerçekleşti. " dedi.

Mobilya ihracatçılarının hedefi Afrika ve Uzakdoğu!

Mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatçıları Afrika ve Uzakdoğu'yu hedef pazar belirledi. Ege Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği'nin 2014 yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, Ege İhracatçı Birlikleri'nde gerçekleştirildi...

Mobilya sektörü 2015’te yüzde 9 büyüme hedefliyor!

2013'te 2.8 milyar dolarlık ihracat gerçekleştiren mobilya sektörünün 2014 ihracat ihracatın 3 milyar doları aştı. Net rakam olmamakla birlikte 2015 sonunda sektörün 3.8 milyar dolar ihracat yapması bekleniyor.

Kartla yapılan mobilya harcaması yüzde 147 arttı!

BKM verilerinden derlediği bilgilere göre, 2014 yılında mobilya ve dekorasyon işlemleri için 936,33 milyon lirası banka kartıyla, 19 milyar 4 milyon lirası kredi kartıyla olmak üzere 19 milyar 940 milyon lira harcandı.

Mobilya sektöründe ihracat 3 kattan fazla arttı!

Mobilya sektörü ihracatını son 10 yılda 3 kattan fazla artırarak yükselen değerini ortaya koydu. Sektör, 2014 yılında 2,9 milyar dolar ihracatla Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri Sektörü’ne damgasını vurdu.

Asortie Mobilya 2. yurtdışı mağazasını Dubai’de açıyor!

Türkiye’de lüks mobilya ve dekorasyonun önemli markası Asortie Mobilya, yurtdışı açılımlarına hız verdi. 2014 yılında Sırbistan mağazasının açılışını yapan Asortie, Şubat 2015’de Dubai mağazasını açıyor.

Değişim Mermer Mobilya ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değişim Mermer Mobilya ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aziz Kurt tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Aralık 2014 tarihinde Kartal, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

MOSDER mobilya sektörünü canlandırdı!

MOSDER Mobilya Festivali 30 Kasım Pazar günü sona erdi. Mobilya sektörüne yeni bir hareket ve canlılık getiren MOSDER mobilya festivalinden hem tüketiciler hem de marka sahipleri memnun ayrıldı.

Katırcıoğlu Mimarlık İnşaat Mobilya İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Katırcıoğlu Mimarlık İnşaat Mobilya İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Katırcıoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Mobilya festivali 2014 Haberi

Mobilya festivali 2014

İşbir Yatak Genel Müdürü Metin Gültepe, ''Sektörün böyle bir etkinliğe ihtiyacı vardı. Festivalin başladığı günden beri piyasa oldukça hareketli bir dönem içine girdi. Etkinlik sektöre ivme kazandıracak'' dedi.


Yüzde 30 indirim var!


Festivalle tüketicinin markalı ürün ve kaliteli hizmete daha kolay ulaştığını belirten Gültepe, '' Mobilya sektörü 2014'ün ilk altı ayında yüzde 17 büyüdü. Festival benzeri çalışmalar sektörün büyüme yönünde önünü açar. Etkinlikle piyasanın 45 günde 500 milyon TL ciro elde edeceği öngörülüyor'' dedi. İşbir Yatak festivale, Viscostar ve Pocket Spring yataklarında yüzde 30 indirim kampanyası ile...