16 / 05 / 2024

mobilya festivali kasım

mobilya festivali kasım

Mobilya sektörünün 56 firmasını tek çatı altında toplayan Mobilya Sanayicileri Derneği 'nin (MOSDER) 17 Ekim'de başlattığı, 30 Kasım'a kadar sürecek Mobilya Festivali, sektörü memnun etti.

Hepsi Burada’da efsane Cuma heyecanı bugün başlıyor! İşte 21 Kasım 2022 fiyat listesi…

Hepsi Burada’nın heyecanla beklenen Efsane Cuma kampanyası bugün başlıyor. 21 Kasım ile 25 Kasım arasında yaşanacak alışveriş festivali ve çılgın indirimleri kaçırmayın. İşte 21 Kasım 2022 fiyat listesi…

Vivense'de 11.11 kampanyası için son gün fırsatlarını kaçırmayın! İşte 15 Kasım 2022 fiyat listesi

Vivense'de 11'li fiyatlar kampanyası için yarın son gün. Mobilya ve dekorasyon markası Vivense'de Kasım ayına özel çeşitli indirim kampanyaları ve 11'li rakamlar avantajları devam ediyor.

BİM’de bu hafta peynir festivali var! Peynir çeşitleri yarından itibaren indirimde! 15 Kasım 2022 fiyat listesi…

BİM’de yarından itibaren indirime girecek ürünler belli oldu. Bu hafta BİM’de yoğurt ve peynir çeşitleri kampanyalı ürünler arasında yer alıyor. Dost yoğurt 19.50 liraya satışa sunulacak. BİM 15 Kasım 2022 fiyat listesi…

Hem ucuz hem dekoratif! İhtiyacınız olan ayakkabılık 599 Liraya düştü! A101 8 Kasım 2022 fiyat listesi

Evinizin ihtiyacı olan tüm mobilya ve dekorasyon ürünleri A101’e geldi. Ayakkabıları bir yere sığdıramayanlar uygun fiyatlarla büyük çözüme ulaşıyor. A101’de ayakkabılık 599 liraya satılıyor. İşte A101 8 Kasım 2022 fiyat listesi...

Furniture İstanbul 6 Kasım'da başlıyor!

Furniture İstanbul 2018 mobilya sektörünün en köklü fuarı olarak bu yıl kapılarını 6 Kasım ile 11 Kasım 2018 tarihleri arasında açıyor.

İstanbul Mobilya Fuarı 12 Kasım tarihine kadar ziyaret edilebilecek!

İstanbul Mobilya Fuarı CNR EXPO Yeşilköy’de başladı. İstanbul Mobilya Fuarı 12 Kasım tarihine kadar ziyaret edilebilecek...

Mobilya AVM Ankara Kasım'da açılacak!

Melih Gökçek'in Siteler esnafına sözünü verdiği ve 3 yıl içinde hayata geçirilen Mobilya AVM, Kasım ayında açılacak.

Adıyaman İnşaat, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 19 Kasım'da!

Adıyaman, Fuar ve Kongre Merkezi'nde 19-22 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek İnşaat, İnşaat Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'na ev sahipliği yapacak.

Adıyaman İnşaat, Yapı Malzemeleri Fuarı 19 Kasım'da!

Adıyaman İnşaat, Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı, 19-22 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Dört gün sürecek olan fuara Türkiye’nin çeşitli illerinden ziyaretçiler bekleniyor.

MOSDER Mobilya Festivali tüm hızıyla sürüyor!

MOSDER Mobilya Festivali tüm hızıyla sürüyor. Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) üyesi 56 mobilya firmasının mağazalarında 17 Ekim’de başlayan MOSDER Mobilya Festivaline tüketiciler tarafından yoğun ilgi gösteriliyor.

Mobilya festivali 30 Kasım'da bitecek!

Mobilya sektörünün 56 firmasını tek çatı altında toplayan Mobilya Sanayicileri Derneği 'nin (MOSDER) 17 Ekim'de başlattığı, 30 Kasım'a kadar sürecek Mobilya Festivali, sektörü memnun etti.

10. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması sonuçları 12 Kasım'da açıklanıyor!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)’in öncülüğünde düzenlenen 10. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması sonuçları 12 Kasım 2014 Çarşamba günü TİM Dış Ticaret Kompleksi’nde gerçekleştirilecek ödül töreniyle açıklanacak.

MOSDER Mobilya Festivali 30 Kasım'a kadar sürüyor!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), mobilya sektöründe faaliyet gösteren 56 firmayla birlikte “MOSDER Mobilya Festivali”ni başlattı. Dün başlayan festival kapsamında yüzde 70’e varan indirimler ve sürpriz hediyeler var.

mobilya festivali kasım Haberi

mobilya festivali kasım

İşbir Yatak Genel Müdürü Metin Gültepe, ''Sektörün böyle bir etkinliğe ihtiyacı vardı. Festivalin başladığı günden beri piyasa oldukça hareketli bir dönem içine girdi. Etkinlik sektöre ivme kazandıracak'' dedi.


Yüzde 30 indirim var!


Festivalle tüketicinin markalı ürün ve kaliteli hizmete daha kolay ulaştığını belirten Gültepe, '' Mobilya sektörü 2014'ün ilk altı ayında yüzde 17 büyüdü. Festival benzeri çalışmalar sektörün büyüme yönünde önünü açar. Etkinlikle piyasanın 45 günde 500 milyon TL ciro elde edeceği öngörülüyor'' dedi. İşbir Yatak festivale, Viscostar ve Pocket Spring yataklarında yüzde 30 indirim kampanyası ile...