03 / 05 / 2024

Mobilya ihracat hedefi

Mobilya ihracat hedefi

İstanbul’da kapılarını açan Avrasya'nın en büyük mobilya fuarının 3 milyar dolarlık mobilya ihracatı hedefine 800 milyon dolarla katkı vermesi bekleniyor. 500’den fazla markanın yer aldığı ve pazara kadar sürecek fuarda binlerce yeni ürün ziyaretçi bekliyor.

Mobilya sektöründe 2023 yılı ihracat hedefi 10 milyar dolar!

İstanbul Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Özkan, sektörün 2023’te 8,4 milyar dolarlık ihracat yaptıklarını söyledi. Erkan, “2023’ü 10 milyar dolarlık hedefle kapatacağımızı düşünüyoruz” dedi.

Fındıkta ihracat hedefi 275 ile 280 bin ton oldu!

Karadeniz Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (KFMİB) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dursun Oğuz Gürsoy, 1 Eylül-17 Eylül tarihlerinde 11 bin 114 ton iç fındık ihracatı gerçekleştirildiğini söyleyerek, “2023-2024 ihracat sezonunda 275 ile 280 bin ton bandında iç fındık ihracat hedefliyoruz”

Türkiye’nin yıl sonu ihracat hedefi 265 milyar dolar!

Ticaret Bakan Yardımcısı Özgür Volkan Ağar, yıl sonunda 265 milyar dolarlık ihracata ulaşmayı hedeflediklerini belirterek "Gelecek beş yıllık dönemde de ekonomi politikalarının en temelinde yine ihracat olacak" şeklinde konuştu.

Mobilya, kağıt ve orman ürünlerinin ihracatı 4,5 milyar doları aştı!

Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı ocak-temmuz arasındaki 7 aylık dönemde 4,5 milyar doları geçti. En fazla ihracat yapılan ülke 577,6 milyon dolarla Irak oldu.

2023'ün ilk yarısında 4 milyar dolarlık mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı yapıldı!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı bu yılın ocak-haziran döneminde 4 milyar dolar şeklinde gerçekleşti.

Mobilya, kağıt ve orman ürünlerinde tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracatı gerçekleştirildi!

Mobilya, kağıt ve orman ürünleri sektörü geçen ay gerçekleştirdiği 731 milyon dolarlık ihracatla tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracatına imza attı.

Teknoloji ve mobilya ihracatı arasındaki dolar farkı dudak uçuklattı! Duyanların ağzı açık kaldı! Yok böyle bir fark!

Dünya gazetesi yazarı Fikret Çengel, “Teknolojiyi 70 dolar mobilyayı 1 dolara ihraç ediyoruz” başlıklı yazısında ihraç edilen ürünler arasındaki dolar farkını paylaştı. İşte detaylar...

Buğdayda 2023 ihracat hedefi 5 milyar dolar oldu! Buğday, arpa, mısır bugün ne kadar? 8 Ocak 2022 fiyat listesi...

Ulusal Hububat Konseyi (UHK) Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Taşpınar, buğdayda 2023 ihracat hedefini açıkladı. Peki son dakika buğday fiyatları hangi borsada kaç TL? İşte 8 Ocak 2022 buğday fiyatları...

Türk Çimento sektörünün ihracat hedefi 1,7 milyar dolar!

Çimentoda dünyanın en büyük ihracatçısı, Avrupa’da ise en büyük üreticisi olan Türkiye, sektörün en büyük buluşmalarından biri olan çimento endüstrisi konferansı INTERCEM’e ev sahipliği yaptı. Sektörün yıl sonu ihraç hedefinin 1,7 milyar dolar olduğu açıklandı.

Türkiye’nin 8 aylık mobilya ihracatı rekor kırdı!

Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri sektörü, senenin sekiz ayında Türkiye ihracatına 5, 45 milyar dolar katkı sağlarken mobilya sektörünün ihracatı ise 3, 11 milyar dolara ulaşmış oldu.

Mobilya ithalatında Rusya yönünü Türkiye’ye çevirdi! İşte detaylar!

Mobilya ihracatında Rusya başı çekiyor. Türkiye’nin Rusya’ya yaptığı mobilya ihracatı 65 milyon dolara çıktı. İşte detaylar!

Ruhsar Pekcan: 2020 ihracatımız hedefi aştı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "2020 yılı ihracatımız 25 Aralık itibarıyla 166 milyar doları geçerek program hedefi olan 165,9 milyar doları aşmıştır." açıklamasını yaptı.

2020 ihracat hedefi 190 milyar dolar!

Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay, "Türkiye geçen yıl 180,5 milyar dolar ihracat yaptı. Bu yılki ihracat hedefimiz 190 milyar dolar." dedi.

Mobilya ihracat hedefi Haberi

Mobilya ihracat hedefi


2017'de 3 milyar dolar ihracat hedefleyen mobilya sektörü dün yılın ilk büyük şovuna çıktı. Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezi'nde ziyaretçilerini ağırlamaya başlayan İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İSMOB) 500'den fazla katılımcı firma, 100 bin metrekarelik alanda ürünlerini sergiledi. İSMOB'da çocuk odasından ofis mobilyasına kadar 2017'ye damgasını vuracak binlerce yeni ürün ilk kez ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Kapılarını 15 Ocak'a kadar açık tutacak fuarda ayrıca paneller, minyatür mobilya sergisi ve tasarımın buluştuğu birçok etkinlik de gerçekleştiriliyor.

İHRACATIN 4'TE BİRİ İSMOB'DAN

TÜYAP Fuarcılık ile Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği'nin (MOSDER) işbirliğiyle 13. kez düzenlenen İSMOB'un açılış töreni; ahşap ürünleri enstrüman olarak kullanan bir müzik grubunun gösterisiyle başladı. Fuarın açılışında konuşan MOSDER Başkanı İsmail Doğan, Türk mobilyasının 2017 için 3 milyar dolarlık ihracat hedefi koyduğunu söyledi. İhracatın sektörün geleceği...