16 / 05 / 2024

Mobilya Kent İnegöl Başkanı Haluk Özbek

Mobilya Kent İnegöl Başkanı Haluk Özbek

Bursa İnegöl Mobilya Kent Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi tarafından yaptırılan 'Mobilya Kent’i inceleyen İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İnşaat çalışmaları devam ediyor, ama bittiğinde bu mağazalarda binlerce alıcı olacak” dedi...

Her şey dahil düğün paketlerinde yüzde 32’ye varan indirim fırsatı! Rapsodi Mobilya 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Rapsodi mobilyanın her şey dahil düğün paketlerinde, yüzde 32’ye varan indirimli fiyatları devam ediyor. 8 farklı modelde geçerli olan indirim kısa süre için geçerli olacaktır.İşte, Rapsodi mobilya düğün paketleri 26 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bu fırsat kaçmaz! Düğün paketlerinde 10 bin TL indirim! İpek Mobilya 24 Eylül 2022 fiyat listesi..

İpek Mobilya’da görülmemiş indirim sizleri bekliyor. Mobilyalarda 3 bin ile 4 bin TL arası, düğün paketlerinde ise 8 bin ile 10 TL arası indirimi kaçırmayın. Sınırlı sayıda olan indirimli ürün adedi için acele edin. İşte İpek Mobilya 24 Eylül 2022 fiyat listesi..

Kilim Mobilya’dan tam 3 bin TL indirim! Muhteşem Eylül fiyatları için koşun! Kilim Mobilya 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yeni evlenecek olanlar,  evini yenilemek isteyen bu haber tam size göre, acele edin son 30 Eylül. Kilim Mobilya’dan bin değil 2 bin değil tam 3 bin TL indirim. Sizde bu kampanyayı kaçırmamak için haberimizi muhakkak okuyun. İşte, Kilim Mobilya 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

2 gün sonra bitecek yüzde 10 indirimi kaçırmayın! Doğtaş Mobilya 17 Eylül 2022 fiyat listesi..

Doğtaş Mobilya, muhteşem bir kampanya ile yeni sezona merhaba diyor. Yeni sezon lansmanında koltuk takımlarında, yatak odası takımlarında ve yemek odası takımlarında fiyatlarda anında yüzde 10 indirim mağazalarda yerini aldı. İşte indirimli fiyatıyla Doğtaş 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

İnegöl Mobilya Fuarı 21-26 Mart'ta başlıyor!

Her yıl Bursa'nın İnegöl ilçesinde düzenlenen İnegöl Mobilya Fuarı, nisan ayının ilk haftasında açılacaktı. Ramazan dolayısıyla tarihler geri çekildi ve 21-26 Mart'ta düzenlenmesine karar verildi.

İnegöl Belediyesi'nden yatırım atağı!

İnegöl Belediyesi yeni yatırımlar için harekete geçti. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ilk sırada yeni Belediye Hizmet Binası ile Kent Meydanı’nın olduğunu belirtti ve Millet Bahçesi’nin de hayırsever işadamı Mehmet Yıldız’ın desteği ile yapılacağını belirtti.

Gezer Ahşap Mobilya İnşaatçılık Gıda Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gezer Ahşap Mobilya İnşaatçılık Gıda Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Taner Gezer tarafından kuruldu.

İnegöl Mobilyacılar Odası, 2. Mobilya İhtisas OSB'den arsa istedi!

İnegöl Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “2. Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından Hizmet Destek Alanı projesi adı altında arsalar üretilip, odamıza kayıtlı olan üyelerimize sanayi sitesi yapmak istiyoruz'' dedi.

İnegöl'de yıkımlar başladı!

Bursa İnegöl Belediyesi, daha yaşanabilir ve modern bir kent oluşturmak için bölgelerde kamulaştırma ve yıkım çalışmaları devam ediyor. Sinanbey Mahallesi ve Kemalpaşa Mahallesi'nde yıkımlar yapıldı.

Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı artacak!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2009 yılında kurulan Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı yıl sonunda 90’a ulaşacak. Yeni fabrikalar ile Mobilya OSB büyüyecek. 

Kent Sağlık Grubu'ndan Bayraklı'ya butik hastane!

Yatırımlarına ara vermeyen Kent Sağlık Grubu, Çiğli’deki Kent Hastanesi ve Alsancak Tıp Merkezi’nden sonra çok yakın zamanda arka arkaya Bayraklı Tıp Merkezi ve Onkoloji Merkezi’ni hizmete açacak

Bursa İnegöl'e modern mobilya fuar alanı!

Bursa'nın İnegöl ilçesine modern mobilya fuar alanı yapılacak. 80 bin metrekare alanda kurulması planlanan fuar alanı 93 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak.

Biyanca Grup İnşaat Turizm Mobilya Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Biyanca Grup İnşaat Turizm Mobilya Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar’da 60 bin TL sermaye bedeli ile ile kuruldu.

Mobilya Kent İnegöl Başkanı Haluk Özbek Haberi

Mobilya Kent İnegöl Başkanı Haluk Özbek


Bursa İnegöl Mobilya Kent Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi tarafından yaptırılan 'Mobilya Kent’i inceleyen İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İnşaat çalışmaları devam ediyor, ama bittiğinde bu mağazalarda binlerce alıcı olacak” dedi.


İnegöl Mobilya Kent Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi (Mobilya Kent İnegöl) Başkanı Haluk Özbek, İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) Başkanı Mustafa Akyol'dan proje hakkında bilgi alan Başkan Alinur Aktaş, “Bittiğinde bu mağazalarda binlerce alıcı olacak. Mobilya için çok önemli bir merkez olacak. Burası sadece 100 tane mobilyacının değil, bütün İnegöllülerin yeri olarak düşünülmelidir” diye konuştu.


Basın mensuplarının, ‘Mobilya Kent’in açılmasının ardından yılda 2 kere yapılan MODEF fuarlarıyla ilgili bir tasarrufa gidilip gidilmeyeceği’ sorusunu cevaplayan Aktaş, “Biz bunun kararını mobilyacılarımız ve derneklerimiz ile oturup konuştuktan sonra vereceğiz. Bu özel bir girişimdir. Bu ay...