20 / 05 / 2024

mobilya lojistik merkezi

mobilya lojistik merkezi

İnegöl Sanayici ve İşadamları Derneği ( İNSİAD ) Kahire'de 50 Türk firmasının katıldığı bir Mobilya Forumu düzenledi...

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bursa’da hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Bakyapı, 2024 yılında ticari gayrimenkul projeleri için kolları sıvadı. Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi hayata geçirilecek.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Konyalılara müjdeyi verdi! KonyaRay'da hat sayısını 4'e çıkartacağız

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, KonyaRay Projesinin birinci etabı olan 17,4 kilometrelik Konya Gar ile Kayacık Lojistik Merkezi arasına yeni bir hattın daha ilave edileceğini açıkladı.

Tum İnşaat Lojistik Orman Ürünleri Mobilya Tekstil Peyzaj Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

Tum İnşaat Lojistik Orman Ürünleri Mobilya Tekstil Peyzaj Hırdavat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Emircan Kaya tarafından kuruldu.

Onçi Yapı Malzemeleri Lojistik Mobilya Otomotiv Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onçi Yapı Malzemeleri Lojistik Mobilya Otomotiv Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Onur Çiçek tarafından kuruldu.

Karahmetin İnşaat Lojistik Mobilya Otomotiv Reklam Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karahmetin İnşaat Lojistik Mobilya Otomotiv Reklam Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Rahmetullah Karabulut tarafından kuruldu.

Maksimum34 İnşaat Elektronik Otomotiv Lojistik Mobilya Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Maksimum34 İnşaat Elektronik Otomotiv Lojistik Mobilya Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  500 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Cengiz Dikbaş tarafından kuruldu.

Reysaş GYO Gebze'den 4.7 milyon TL'ye arsa aldı!

Reysaş GYO, İmpa Yapı Endüstri ve Ticaret A.Ş. ve Timur Alperen Adan'a ait Gebze'deki arsa üzerine lojistik merkezi kuracak. Şirket arsa için 4 milyon 796 bin 796,20 TL ödedi.

Bosphorium Mimarlık İnşaat Tekstil Mobilya Lojistik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorium Mimarlık İnşaat Tekstil Mobilya Lojistik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Özkan tarafından kuruldu.

Diyarbakır Lojistik Merkezi kuruluyor! Arsa tahsisi tamamlandı!

"Diyarbakır Lojistik Merkezi" kurulması için çalışmalara başlandı ve gerekli arsa tahsisi tamamlandı. Toplam 229 hektar alan üzerine kurulacak merkezin yatırım tutarı 123 milyon dolar olup 5.400 kişiye istihdam sağlanacak...

Latin Amerika'ya lojistik merkezi inşa edilecek!

"Evsid Connect Latin Amerika" sanal ticaret etkinliğinde konuşan Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, Latin Amerika'ya yeni bir lojistik merkezi inşası için çalışmalara başlandığını dile getirdi. 

Neo Kayacı İnşaat Elektrik Mobilya Tekstil Oto Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Kayacı İnşaat Elektrik Mobilya Tekstil Oto Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Togaç tarafından kuruldu.

Reysaş GYO Gebze'de lojistik merkezi yaptıracak!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli İli Gebze İlçesi Balçık Mahallesi 379 Ada 7 Parsel üzerinde lojistik merkezi yaptıracak.

Gezer Ahşap Mobilya İnşaatçılık Gıda Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gezer Ahşap Mobilya İnşaatçılık Gıda Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Taner Gezer tarafından kuruldu.

mobilya lojistik merkezi Haberi

mobilya lojistik merkezi


İnegöl Sanayici ve İşadamları Derneği, Mısır'ın başkenti Kahire'de Mobilya Forumu düzenledi. 50 Türk firmasının katıldığı Mobilya Forumu'nda Mısır'da mobilya lojistik merkezi kurma kararı alındı. Mobilya Forumu organizasyonu Le Meridien Otel'de...