02 / 05 / 2024

Mobilya sanayicileri ve iş adamları dernekleri federasyonu raporu

Mobilya sanayicileri ve iş adamları dernekleri federasyonu raporu

(MOSFED) başkanı Ahmet güleç, Türkiye'nin son 4 yılda mobilya ihracatı sıralamasında 10 basamak atlayıp 11'inciliğe yükseldiğini belirterek, ''Hedef, 2023'te dünyanın ilk 5 ihracatçı ülkesi arasında olmak' dedi.

Mtb Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtb Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Çavuşoğlu tarafından kuruldu.

Silivri Dünyam İnşaat Gayrimenkul Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silivri Dünyam İnşaat Gayrimenkul Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Feriyan Kocataş tarafından kuruldu.

Çmk İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çmk İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Karaaslan tarafından kuruldu.

Mobilya sektörü finansmana erişimde sıkıntı yaşıyor!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, Merkez Bankası’nın miktarsal sıkılaştırma ve seçici kredi politikalarını yorumlayarak, “Kredi musluklarının çok acil bir şekilde açılması gerekiyor” dedi.

Alsanis İnşaat Hırdavat Plastik Mobilya Otomotiv Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsanis İnşaat Hırdavat Plastik Mobilya Otomotiv Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Atik tarafından kuruldu.

Trend My Home Gayrimenkul İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend My Home Gayrimenkul İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Seyedadel Yaghoubı tarafından kuruldu.

Adg Otomotiv İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adg Otomotiv İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Şakir Köni tarafından kuruldu.

Şen Yılmaz Gayrimenkul Otomotiv Mobilya İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şen Yılmaz Gayrimenkul Otomotiv Mobilya İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Şen tarafından kuruldu.

Yoğuntaş Global İnşaat Elektrik Tekstil Ayakkabı Kırtasiye Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yoğuntaş Global İnşaat Elektrik Tekstil Ayakkabı Kırtasiye Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Karakolukçu tarafından kuruldu.

Samet Kapı Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Samet Kapı Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktape’de Nihat Duyar tarafından kuruldu.

Mke Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mke Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de Muammer Ünlü  tarafından kuruldu.

Mikat İnşaat Mobilya Tekstil Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mikat İnşaat Mobilya Tekstil Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’da Mehmet Mihraç Tunca ve Metin Taştekin ortaklığında kuruldu.

Mikat İnşaat Mobilya Tekstil Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mikat İnşaat Mobilya Tekstil Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mehmet Mihraç Tunca ve Metin Taştekin ortaklığında kuruldu.

Mobilya sanayicileri ve iş adamları dernekleri federasyonu raporu Haberi

Mobilya sanayicileri ve iş adamları dernekleri federasyonu raporu

İstanbul Mobilya Kağıt ve Orman ürünleri ihracatçıları birliği başkanı da olan Güleç , dünyada ticaretteki azalmaya ve bölgesindeki savaş ortamında rağmen Türkiye'nin yine ciddi bir başarı elde ettiğini  söyledi.

Türkiye'nin mobilya sektöründe 2014 yılında 2 milyar 420 milyon dolarlık dış satımla Danimarka ve İsveç'i geçerek 11'inciliğe yükseldiğini anlatan Güleç,'' Mobilyacılarımız büyük bir özveriyle çalışıyor. Dünyanın neredeyse istisnasız bütün ülkelerine ve bütün gümrük bölgelerine ihracat yapıyoruz. Mobilya tamamen girişime...