02 / 05 / 2024

mobilya serisi

mobilya serisi

Duravit’in Starck 2 serisi yeni tasarımıyla piyasaya sürüldü...

Kale Banyo Krea serisi ile sadelik ve şıklık banyolarınızda!

Kale Banyo Krea mobilya serisi, sadelik ve şıklığı banyolara taşıyor. Kale Banyo, yeni serisi ‘Krea’ ile sade, şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

Newjoy Smart serisi Çin Uluslararası Mobilya Fuarı'nda!

Bebek ve genç mobilyası sektöründe dünya markası olma hedefiyle yola çıkan Newjoy, sektörde inovasyon yaratan ürünlerini ve yeni serisi Smart'ı Çin Uluslararası Mobilya Fuarı'nda dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerinin beğenisine sunuyor.

Newjoy, Köln Imm Mobilya Fuarı'nda Smart serisini tanıttı!

Bebek ve genç mobilyası sektörünü sahiplenerek inovatif çalışmalara imza atan Newjoy, alanının en büyük fuarı olan Köln Imm Mobilya Fuarı'nda yenilikçi koleksiyonlarını ve sektörde fark yaratan yeni serisi Smart'ı tanıttı.

Nurus'tan yeni Ashbury Yönetici Serisi!

Türkiye’nin lider mobilya üreticilerinden Nurus’un, yenilikçi tasarımı üst düzey teknoloji çözümleri ile buluşturduğu “Ashbury Yönetici Serisi” çalışma hayatına çeşitli kolaylıklar getiriyor.

Fuga Mobilya'dan yeni Leon berjer serisi!

Modern mobilyalara değer kazandıran Fuga Mobilya, Leon berjeriyle evlere renkli detaylar katıyor. Turuncu rengiyle sonbaharın hüzünlü havasını enerjiyle değiştiren Fuga Mobilya, Leon berjer ile evinde konforunu yaşamak isteyenlere hitap ediyor.

Çilek Mobilya First Class serisi ile çocukları bulutlara çıkarıyor!

Tematik tasarımları ile çocukların keyifle vakit geçirebilecekleri yaşam alanları oluşturan Çilek, Nisan ayında satışa sunduğu First Class serisi ile çocukları bulutların üzerine çıkarıyor.

İder Mobilya'nın Patara serisi denizin huzurunu yaşatıyor!

Modern mobilya tasarımlarındaki renkli çizgileriyle özgün tarzını yansıtan İder Mobilya, denizin mavi renginden ilham aldığı Patara koltuk takımıyla yazın güzelliğini evinize getiriyor.

Kelebek Mobilya Anna serisi ile kullanıcıları konforla buluşturuyor!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek Mobilya, 90’lı yıllardan bu yana tüketicilerin beğenisini kazanan şık ve de işlevsel tasarıma sahip ‘Anna’ serisi ile kullanıcıları konfor ile buluşturuyor.

Villeroy and Boch Amadea Royal serisini tanıttı!

Amadea banyo koleksiyonun başarısının devamı olan bu lüks klasik mobilya serisi, Murano camından kulpları, altın kaplama cam tezgahı ve de kadife kaplamaları ile tüketicileri büyülüyor...

Çilek Mobilya, İSMOB'da 'Strawberry' serisini tanıtacak!

Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, İstanbul Fuar Merkezi CNR Expo’da yarın başlayacak farda Çilek, arabalı yatak, korsan ve prenses odası gibi mevcut serilerin yanı sıra en yeni tasarımı olan "Strawberry" serisi ile yerini alacak...

Çilek Mobilya Yakut serisini tanıttı!

Çilek Mobilya Yakut serisini tanıttı. Bebek, çocuk ve genç odalarının lider markası Çilek’in parlak renkler ve ışıltılı taşlarla tasarladığı yeni serisi Yakut, genç kızların odalarını aydınlatıyor...

Yataş mobilya markası Enza'nın Orleon serisini tanıtıyor!

YATAŞ Grup’un mobilya markası Enza, yeni serisi Orleon ile evinize şık, rahat ve modern bir hava katıyor. Koltuk takımı, yemek odası, tv ünitesi ve yatak odasından oluşan Orleon Serisi, yuvarlak hatlarıyla her ihtiyaca ve her eve uyum sağlıyor...

Fatih Kıral Mobilya, Schnadig Koleksiyonu'ndan Caracole serisi ile tanıştırıyor!

Fatih Kıral Mobilya, dünyaca ünlü mobilya tasarım markası Schnadig markasının Caracole serisini müşterileriyle buluşturuyor

mobilya serisi Haberi

mobilya serisi

Doğa, içimizde uyum ve mutluluk hisleri uyandıran simetrilerle doludur. Ancak, mükemmel simetri aynı zamanda değişim meydana geldiğinde hiçbir şeyin olmaması anlamına da gelir. İşin ilginç bir hal alması için küçük bir farklılığın bizi şaşırtması gerekir. Ancak böylece bir şeylere daha dikkatli bakar ve otantik tarafını algılarız. Starck 2 serisindeki lavaboları yeniden tasarlarken Philippe Starck’ın başardığı şey, işte tam da buydu. Duravit Starck 2 serisinin lavabosuna ilk baktığınız zaman yuvarlak gibi görürsünüz. Ancak yakından incelerseniz, hafif oval şekli olduğunu anlarsınız. Kısaca biçime organik ve akıcı bir karakter katan küçük bir fark...  Basit ama ustaca! 


Tekrar piyasaya sürülen Starck 2 lavaboları çok daha incelikli ve daha biçimli. Ancak, Duravit başarılı serinin tasarımındaki DNA’yı büyük oranda korumuş… Lavabolar hala yeterince geniş ve derin....