06 / 05 / 2024

Mobilya taksit süresi

Mobilya taksit süresi

Kuyumcu, beyaz eşya, mobilya ve eğitim-öğretimde kredi kartı taksit sayısı ile ilgili yeni uygulama yürürlüğe girdi. Kredi kartı taksitlendirmesi resmi olarak 9 aydan 12 aya çıktı.

Araç sahipleri dikkat! Ek MTV'nin ilk taksit ödeme süresi uzatıldı!

Araç sahiplerini yakından ilgilendiren MTV taksit ödemeleri ile ilgili son dakika haberi geldi. Ek motorlu taşıtlar vergisinin ilk taksit ödeme süresi uzatıldı. Peki ek motorlu taşıtlar vergisinin ilk taksit ödemesi ne zaman sona erecek?

MTV son ödeme tarihi ne zaman? Motorlu Taşıtlar Vergisi taksit ödeme süresi uzatıldı mı?

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemelerinin uzatılıp uzatılmadığı gündemde sorgulanmaya başladı. Peki, MTV son ödeme tarihi ne zaman? Motorlu Taşıtlar Vergisi taksit ödeme süresi uzatıldı mı? İşte detaylar...

Vergi borcu yapılandırma başvuru süresi yarın sona eriyor! Borcu olanlar dikkat...

Vergi borcu yapılandırma başvuru süresi 3 Temmuz yani yarın sona ererken, borçların ilk taksit ödeme süresi de 31 Temmuz’da sona erecek. Peki hangi borçlar yapılandırılma kapsamına dahil edildi? Ödemeler peşin mi yapılacak? İşte ayrıntılar...

Kira gelir vergisi beyannamesi verme süresi uzadı mı? Ne zaman bitiyor?

Kira vergisi beyanname ve 1. taksit ödeme dönemi Mart ayının başında başlamıştı. Peki, kira gelir vergisi beyannamesi verme süresi uzadı mı? Ne zaman bitiyor?

İmar barışında ilk taksit ödeme süresi yarın son!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen imar barışından faydalanmak için başvuran vatandaşların Yapı Kayıt Belgesi bedelinin yüzde 25'ini yatırma süresi yarın bitiyor...

Veraset ve intikal vergisinin ödeme süresi ve taksit dönemleri!

Veraset ve İntikal Vergisi Kanunu gereğince, kendisine miras yolu ile gayrimenkul kalan kimseler, bu edinim için veraset ve intikal vergisi ödüyor. İşte veraset ve intikal vergisinin ödeme süresi ve taksit dönemleri..

Emlak vergisi ödeme süresi ne zaman bitecek?

2015 yılı vergi takvimine göre verginin ilk taksit ödemeleri en son 1 Haziran'da yapılmıştı. Verginin ikinci taksit ödemeleri ise 1 Kasım'da başladı. Peki, emlak vergisi ödeme süresi ne zaman bitecek?

Beyaz eşya ve mobilyada 12 taksit dönemi başlıyor!

Beyaz eşya, mobilya ile eğitim ve öğrenime ilişkin harcamalarda taksit süresi 12 aya çıktı. 12 taksit uygulaması bugünden itibaren başladı.

Taksit süresinin 12 aya çıkması mobilya sektörünü canlandıracak!

Türkiye mobilya sektörünün yüzde 75’ni temsil eden MOSDER, BDDK, kredi kartıyla mobilya alımında taksit süresini 12 aya çıkarmasının, Türk mobilya sektörüne hareket getireceğini açıkladı.

Emlak vergisi süresi 2015!

Gayrimenkul sahiplerinin ödemeleri gereken emlak vergisi taksit dönemi Mart ayında başlamıştı. Peki, emlak vergisi ne zamana kadar ödenecek? Emlak vergisi süresi ne zaman bitecek? İşte emlak vergisi süresi 2015..

Emlak vergisi ödeme süresi uzatıldı mı?

Gayrimenkul sahiplerinin ödediği vergilerin başında gelen emlak vergisi, senede 2 eşit taksit halinde ödeniyor. İlk taksit ödemeleri Mart, Nisan ve Mayıs aylarında yapılıyor. Peki, 2015 emlak vergisi ödeme süresi uzatıldı mı?

Emlak vergisi ödeme süresi 2015!

Emlak vergisi, gayrimenkuller için devlete her sene ödenen vergiler arasında yer alıyor. Vergi senede iki eşit taksit halinde ödeniyor. Peki, emlak vergisi ödeme süresi ne zaman başlar? Emlak vergisi ödeme süresi ne zaman sona erer?

Çevre temizlik vergisi 2. taksit ödeme süresi uzatıldı mı?

Çevre temizlik vergisi, taşınmaz mal kullanıcıları tarafından ödeniyor. 2014 yılına ait verginin 2. taksit ödemeleri devam ediyor. Peki, çevre temizlik vergisi 2. taksit ödeme süresi uzatıldı mı?

Mobilya taksit süresi Haberi

Mobilya taksit süresi


Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK)’nin, 'Banka Kartları ve Kredi Kartları Hakkında Yönetmelik’de Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik'i Resmi Gazete'de yayımlandı. Kredi kartı taksit sayısının kuyumla ilgili harcamalarda 4 ay, beyaz eşya ve mobilya ile eğitim ve öğrenim ücretine ilişkin harcamalarda ise 12 ay olarak uygulanması ile ilgili karar yürürlüğe girdi. Bu durum hem esnafın hem de tüketicinin yüzünü güldürdü. Konuyla ilgili açıklama yapan MOBESKO Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Baştürk, “BDDK’nın bu yeni taslağıyla, özellikle mobilya ve beyaz eşya sektöründe taksit sayısının 9’dan 12’ye çıkarılması satışları yüzde 20 oranında arttıracak” dedi.


Kocaeli...