02 / 05 / 2024

Mobilya Tasarımı nasıl yapılır

Mobilya Tasarımı nasıl yapılır

İzmir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimari ve Çevre Tasarımı Bölümü üçüncü sınıf öğrencileri stres ve teknolojiden uzaklaşmak için kitaplarına ve evcil hayvanlarına sığınanlara yönelik mobilya tasarımları hazırladı.

Kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl ve nereden alınır?

Kentsel dönüşüm kira yardımı almayı düşünen vatandaşlar başvuru adımlarını araştırıyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl ve nereden alınır?

Doğru kentsel dönüşüm nasıl olmalı?

Doğru kentsel dönüşüm nasıl olmalı? Kentsel dönüşüm projelerinde nelere dikkat edilmeli? Merak edilen soruları Kentsel Dönüşüm Uzmanı Tolga Şahlıoğlu yanıtladı.

Sitelerde ortak alanların kullanımı nasıl olur?

Son senelerde otoparklı, sosyal tesisli, bahçeli, havuzlu sitelere rağbet arttı. Birçok evin bir araya geldiği bu binalarda otopark, bahçe kullanımında ve bunların bakım harcamalarının ödemelerinde anlaşmazlıklar olabiliyor. Peki ortak alanların kullanımı nasıl olur? İşte ayrıntılar...

Kentsel dönüşüm nasıl yapılmalı?

Büyük ve sorunlu illerde kentsel dönüşüm birinci ve en acil konu olarak yine gündemde. Peki kentsel dönüşüm nasıl yapılmalı?

Dodo İç Mimarlık Mobilya Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dodo İç Mimarlık Mobilya Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Tufan tarafından kuruldu.

Racu Yapı Tasarım Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Racu Yapı Tasarım Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alev Uçar tarafından kuruldu.

Boşanırken mal paylaşımı nasıl yapılır?

Evlilik birliğini temelinden sarsan kusurlu eşe karşı maddi ve manevi tazminat davası açılabilir, bu eş nafaka ödemek zorunda da kalabilir. Boşanırken mal paylaşımı nasıl yapılır? Evliyken alınan konut kadına mı erkeğe mi kalır? İşte tüm merak edilenler...

Boşanmada gayrimenkul paylaşımı nasıl yapılır?

Boşanan çiftler arasında mal paylaşımı kimi zaman önemli sorun haline geliyor. Peki, boşanma davasında mal ve gayrimenkul paylaşımı nasıl yapılmalı? İşte detaylar…

Kiracılar dikkat! Devletten kira yardımı nasıl alınır?

Kovid-19 salgını süreciyle devlet tarafından vatandaşlara yönelik yapılan sosyal yardım destekleri de arttı. Şimdi ise kiralarını ödeyemeyen vatandaşlarımız için kira başvurusu gündemde. Peki bu yardım başvurusu nedir Devletten kira yardımı nasıl alınır?

Boşanmada mal paylaşımı nasıl olur?

Geçen yıl Türkiye’de 541 bin 424 çift evlendi, buna karşılık boşanmaların oranı yüzde 8 arttı ve 155 bini geçti. Peki boşanmada mal paylaşımı nasıl olur?

Kardeşlerin mal paylaşımı nasıl olur?

Miras kalan mal ve mülk paylaşımında genelde kardeşler arasında anlaşmazlık çıkar. Peki kardeşlerin mal paylaşımı nasıl olur?

Kardeşler arasında miras paylaşımı nasıl yapılır?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Kayınvalidem 3 kız 2 erkek kardeş. Kendisi vefat etti eşi sağ. Sağlığında babaları adına kayıtlı sahile yakın ev ve arazisi geniş olan bir yerde oturuyorlardı. Eşi bu ev ve araziyi almak istiyor, diğer mirasçılar yanaşmıyor. Miras paylaşımı nasıl olur?' sorusunu yanıtladı.

Veytas Mobilya Tasarım Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Veytas Mobilya Tasarım Dekorasyon Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Bakırtaş tarafından kuruldu.

Mobilya Tasarımı nasıl yapılır Haberi

Mobilya Tasarımı nasıl yapılır

İzmir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimari ve Çevre Tasarımı Bölümü üçüncü sınıf öğrencileri stres ve teknolojiden uzaklaşmak için kitaplarına ve evcil hayvanlarına sığınanlara yönelik mobilya tasarımları hazırladı. İç Mimarlık ve Çevre Tasarım Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Işıl Yıldırım ve Öğr. Gör. Mimar Hande Uğur Balçu tarafından verilen 'Mobilya Tasarımı' dersi kapsamında tasarlanan 26 proje, Agora Alışveriş merkezinde sergilendi. 


Öğrencileri problem çözmeye yönelik projeler hazırlama noktasında teşvik ettiklerini belirten Yrd. Doç. Dr. Yıldırım, öğrencileri bu projeler aracılığı ile sektörle bir araya getirmeyi hedeflediklerini ifade etti. Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal Arkon ve akademisyenlerin de katılımı ile açılan sergi, alışveriş merkezine gelenler tarafından oldukça ilgi gördü. 


Proje sergisinin ikinci gününde öğrencilerle bir araya gelen ve tasarımlarına yönelik tavsiyelerde bulunan İzmir...