02 / 05 / 2024

Mobilya Tepe home

Mobilya Tepe home

Tepe Home Mağazalarındaki büyük bahar indirimine olan ilgi kampanya tarihini uzattırdı...

Trend My Home Gayrimenkul İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend My Home Gayrimenkul İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Seyedadel Yaghoubı tarafından kuruldu.

Enza Home’dan herkesin cebini rahatlatacak kampanya! İşte kampanya detayları..

Enza Home ‘’9. Enza Home Mobilya Festivali’’ ile pek çok üründe indirim ve taksit imkanı sunuyor. Enza Home’dan yapacağınız alışverişlerde Maximum kartınıza özel fırsatlar sizleri bekliyor. İşte Enza Home- Maximum Kart kampanya koşulları..

Enza Home tam 3.000 TL veriyor! İşte kampanya koşulları

Mobilya ve dekorasyon markası Enza Home ‘’9. Enza Home Mobilya Festivali’’ kapsamında alışverişlerde belirli tutarı karşılayan müşterilerine tam 3.000 TL veriyor. Nasıl mı? İşte Enza Home kampanya koşulları..

Enza Home yüzde 15 indirimli! Bu habere bakmadan geçmeyin! 3 Ekim 2022 Enza Home fiyat listesi!

Enza Home 1-4 Ekim tarihleri arasında seçili mobilya oronlerinde yüzde 10 ila 15 arasında değişen oranlarda indirime gitti. İşte Enza Home indirimli fiyat listesi

6 bin 900 TL indirim fırsatını kaçırmayın! Tüm ürünlerde 24 ay taksit imkanı! Mondi Home 25 Eylül 2022 fiyat listesi...

Sevilen mobilya markası Mondi Home’da şimdi indirim zamanı. Anında 6 bin 900 TL indirim kazanın. Mondi Home’da satışta olan bütün ürünlerde geçerli olan indirimi kaçırmayın. Ayrıca tüm ürünlerde 24 taksit imkanı var. İşte, Mondi Home 25 Eylül 2022 fiyat listesi…

Tepe Home’da yüzde 20’ye ek yüzde 20 indirim!Dev kampanyayı sakın kaçırmayın! 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Tepe Home’da yüzde 20 indirime ek yüzde 20 indirim sizleri bekliyor. Koltukta, konsollarda, yemek masalarında, koltuklarda, dolaplarda geçerli muhteşem fiyatlar için acele edin. İşte, Tepe Home 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Evlenecek Çiftler Dikkat! Mobilyalara yüzde 200 zam geldi! İşte İkea, Doğtaş ve Bellona... 7 Nisan 2022 fiyat listesi...

Mart ayı enflasyonuna göre en çok artış gösteren gruptan birisi de ev eşyaları oldu! Düğün paketleri yüzde 200'den fazla zamlandı. Peki, Doğtaş'ta, Bellona'da, İkea'da, Vivense'de, Mondi Home'da ve Tepe Home'da mobilyalar ne kadar? İşte 7 Nisan 2022 fiyat listesi...

Bb Home Emlak Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Home Emlak Mobilya Ticaret Limited Şirketi  Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Bedirhan Bayazıt tarafından kuruldu.

Tepe Home Kentpark AVM’de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Tepe Home; Türkiye’deki on altıncı mağazasının kapılarını Kentpark AVM’de açtı.

Tepe Home Türkiye'deki 15. mağazasını Buyaka'da açtı!

Türkiye genelinde açtığı mağazalarıyla kaliteli ve şık çözümleri yenilikçi bir bakış açısıyla müşterileriyle bir araya getiren Tepe Home, Türkiye’deki 15. mağazasını Buyaka'da açtı.

Tepe Home yeni mağazalar açmak için düğmeye bastı!

Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan yaptığı açıklamada, "Güçlü olduğumuz perakende mağazacılık alanında yeni satış noktaları açmaya devam edeceğiz" dedi.

Orhan Koral: 'Arsa' yatırımda güvenli liman oldu!

Bilkent Holding'in Tepe İnşaat, Tepe Home (Mobilya), Bilkent Otel şirketlerinin Grup Başkan Orhan Koral, gayrimenkul maliyetlerindeki artışın konutta geri dönüşleri ortalama 26-27 yıla çıkardığını söyledi.

Tepe Home Panora AVM mağazası açıldı!

Tepe Home Türkiye'de 17 Ankara'da ise 6. mağazasını Panora AVM'de hizmete açtı...

Mobilya Tepe home Haberi

Mobilya Tepe home


Ev Dekorasyonu ve Mobilya sektörünün zincir mağazacılık alanında lider konumdaki markası Tepe Home,   Yemek Odaları ve Oturma Gruplarında yaptığı büyük indirim fırsatını 28 Nisan tarihine kadar uzattı.


Özellikle yeni evlenecek çiftlerin beğeniyle karşıladığı Yemek ve Oturma gruplarındaki %30+%10 kampanyası tüm Tepe Home severlerin büyük ilgisi nedeni ile 28 Nisan tarihine kadar...