05 / 05 / 2024

Mobilyacı Fuarı

Mobilyacı Fuarı

Dünyanın en büyük üçüncü, Türkiye’nin en büyük mobilya fuarı İSMOB, binin üzerinde markanın katılımıyla CNR Expo Yeşilköy’de açıldı. Fuar, 500’den fazla ihracat yapan mobilya firmasını ağırlıyor.

MOBİAD Almanya'daki mobilya fuarına katıldı!

Mobilyacı İş Adamları Derneği (MOBİAD) Trabzon ekibi ve İhracatçılar Birliği temsilcilerinden oluşan 28 kişilik ekip, mobilya fuarına katılmak için Almanya'ya gitti.

Türk mobilyacılar Köln'deki mobilya fuarından umutlu!

Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen mobilya fuarı hakkında Türk firmalarının temsilcileri, Türk mobilyasının "hesaplı" olan imajını "yüksek kaliteli" olarak değiştirmeyi hedefliyor.

İnegöl’e dünya standartlarında yeni fuar merkezi!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yeni fuar merkezi yapılacak. MODEF, devlet ve sanayici işbirliğiyle ile yapılması hedeflenen dünya standartlarındaki yeni fuar projesi tanıtıldı. 50 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek devasa proje ilk kez mobilyacılara tanıtıldı.

Türk mobilyacılar, Almanya'da İstanbul Mobilya Fuarı'nı tanıttı!

Türk mobilyacılar, Almanya'da İstanbul Mobilya Fuarı'nı tanıttı. MOSDER Başkanı Doğan: "10 milyar dolarlık ihracat hedefimize ancak yeni pazarlarla ulaşabiliriz" dedi.

Ankaralı mobilyacılar, Çukurova Mobilya Yan Sanayi Fuarı'nı ziyaret etti!

Ankara Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri, Çukurova Mobilya Yan Sanayi Fuarı Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Döşemelik Kumaşlar, Kapı, Pencere ve Ahşap Teknolojisi ve Orman Ürünleri Fuarı'nı ziyaret etti.

Bursalı mobilyacılar Milano Mobilya Fuarı'na katılacak!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) 29. Komite Başkanı Durmuş Kumru ve Meclis Üyesi Mümin Yılmaz, Bursalı mobilyacıları Milano'daki fuara götürmek için çalışmalara başladıklarını bildirdi.

Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'nı 150 bin kişi ziyaret etti!

CNR EXPO’da 12'ncisi yapılan dünyanın en büyük 2'nci mobilya fuarı İMOB, 31 Ocak'ta tamamlandı. Fuarı, 30 bin yabancı ziyaret ederken, İranlıların en çok ilgi gösterenlerden biri olması mobilyacıları sevindirdi.

İnegöllü mobilyacılar Amerikan pazarına giriş yaptı!

Mobiliyum, yurtdışı pazarlama çalışmaları kapsamında Amerikalıları ağırladı. High Point Market Mobilya Fuarı Genel Müdürü L. Bolton ve beraberindeki alım danışmanları İnegöllü mobilyacıların Amerikan pazarına hızlı bir giriş yakalayacağını ifade etti.

MOSDER Kayseri Mobilya Fuarı’nı ziyaret etti!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), bu yıl beşincisi düzenlenen Kayseri Mobilya Fuarı’nı ziyaret ederek, Türkiye’nin önemli mobilya şehirlerinden biri olan Kayseri’nin mobilyacılarıyla bir araya geldi.

Türk mobilyacılar İtalya'da Salone Mobilya Fuarı'na katılacak!

54 yıldır İtalyan modasının mobilya simgesi haline gelen Salone Internazionale del Mobile Fuarı, Türk mobilyacılarına da ev sahipliği yapıyor. Fuar 160 ülkeden yaklaşık 360 bin ziyaretçi her yıl fuarı ziyaret ediyor.

İnegöllü mobilyacılar MODEF’te görücüye çıktı!

Bu yıl 33.’sü düzenlenen İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı. Geçen yıl 183 firmanın katıldığı fuarda bu yıl 195 mobilyacı yer aldı.

İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

Bu yıl 33.’sü düzenlenen İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı. Geçen yıl 183 firmanın katıldığı fuarda bu yıl 195 mobilyacı yer aldı.

Bursa’da yeni fuar alanı için tartışma başladı!

MODEF’in fuar alanı yetersiz gelince Bursa’da yeni fuar alanı için tartışma başladı. Mobilyacılar fuar alanının yine İnegöl’de kurulmasını isterken, Bursa kamuoyu ihtisas fuarları için İnegöl dışında geniş bir fuar alanı planlıyor

Mobilyacı Fuarı Haberi

Mobilyacı Fuarı

İstanbul Fuar Merkezi-CNR Expo’da gerçekleştirilen İSMOB 2015, dünyanın dört bir tarafından 500’den fazla ihracat yapan mobilya firmasını ağırlıyor. Fuarla ilgili açıklamalarda bulunan MOSDER Başkanı İsmail Doğan, “İSMOB 2015 ile geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Türk mobilya sanayiine büyük katkı sağlamayı planlıyoruz. Yıllık ihracat hedeflerimizin ortalama yüzde 25’ini oluşturan İSMOB 2015, sektörümüz için büyük bir güç kaynağı.” dedi. Doğan, Türk mobilya sektörünün 2014 yılı son çeyreğinde 2 milyar 600 milyon dolar ihracat hedeflenirken bu rakamın 2015 yılında 2 milyar 800 milyon dolar olmasını beklediklerini kaydetti. Geçen yıl İSMOB’da 500 milyon dolar ciroya ulaştıklarını belirten Doğan, bu yılki hedeflerinin 650 milyon dolar olduğunu ifade etti. Doğan, “Ülkenin her köşesinde yaygınlaşan mobilya üretimiyle sektör, ‘Türkiye bir mobilya ülkesidir’ ifademiz doğrultusunda ilerlemesini sürdürüyor. Fuarda...