29 / 04 / 2024

MOSDER Kayseri Mobilya Fuarı’nı ziyaret etti!

MOSDER Kayseri Mobilya Fuarı’nı ziyaret etti!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), bu yıl beşincisi düzenlenen Kayseri Mobilya Fuarı’nı ziyaret ederek, Türkiye’nin önemli mobilya şehirlerinden biri olan Kayseri’nin mobilyacılarıyla bir araya geldi.



Türkiye mobilya sektörünün yüzde 70’ini temsil eden Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), bu yıl beşincisi düzenlenen Kayseri Mobilya Fuarı’nı ziyaret ederek, Türkiye’nin önemli mobilya şehirlerinden biri olan Kayseri’nin mobilyacılarıyla bir araya geldi.


Türkiye mobilya sektörünü,  dünyada Türk markalı mobilya anlayışıyla istikrarlı olarak üst sıralara taşıyan MOSDER, yurt dışı fuarlarının yanı sıra yurt içinde de fuar ziyaretlerine devam ediyor. Türkiye’nin önemli mobilya şehirlerinden Kayseri’de bu yıl beşincisi düzenlenen Kayseri Mobilya Fuarı’na da ziyarette bulunan MOSDER Genel Sekreteri Abdullah Tuğlu,  Kayseri mobilyacılarıyla bir araya geldi. 


Kayseri mobilyacılarıyla bir araya gelen MOSDER Genel Sekreteri Abdullah Tuğlu fuarla ilgili olarak şunları dile getirdi; “Türkiye mobilya sektörünü canlı tutan mobilya şehirlerinden biri olan Kayseri’de hem Kayseri hem de Türkiye için önem arz eden bu fuarda mobilyacılarla bir araya gelmek, onların sorunlarını ve taleplerini öğrenmek bizim için oldukça önemli. Öğrendiğimiz her yeni bilgi sektörümüzü yukarıya taşımak için gerekli, dolayısıyla mobilya sektörü için atılan her adımın takipçisi ve öncüsü olamaya devam edeceğiz”




Geri Dön