02 / 05 / 2024

Kayseri Mobilya Fuarına kimler katıldı

Kayseri Mobilya Fuarına kimler katıldı

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), bu yıl beşincisi düzenlenen Kayseri Mobilya Fuarı’nı ziyaret ederek, Türkiye’nin önemli mobilya şehirlerinden biri olan Kayseri’nin mobilyacılarıyla bir araya geldi.

Alemdar İnşaat Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak!

Bolu'nun önemli inşaat şirketlerinden biri olan Alemdar İnşaat, Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak. Fuar 25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

Bursa İnegöl'e modern mobilya fuar alanı!

Bursa'nın İnegöl ilçesine modern mobilya fuar alanı yapılacak. 80 bin metrekare alanda kurulması planlanan fuar alanı 93 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak.

Kayseri 7. Mobilya Fuarı kapılarını açtı!

TÜYAP Fuarcılık tarafından organize edilen Kayseri 7. Mobilya Fuarı bugün açıldı. Fuarı, 60 bini aşkın kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

MOBİAD Almanya'daki mobilya fuarına katıldı!

Mobilyacı İş Adamları Derneği (MOBİAD) Trabzon ekibi ve İhracatçılar Birliği temsilcilerinden oluşan 28 kişilik ekip, mobilya fuarına katılmak için Almanya'ya gitti.

13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı açıldı!

CNR İMOB-13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı dün kapılarını açtı. CNR İMOB-13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'na yoğun ilgi gösteriliyor.

MOSDER I Saloni Milano Mobilya Fuarı'na katıldı!

MOSDER üyeleri, 12-17 Nisan 2016 tarihleri arasında İtalya’nın Milano kentinde gerçekleştirilen I Saloni Milano Mobilya Fuarı’nda bu yıl da yerini aldı.

Kayseri 6. Mobilya Fuarı açıldı!

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Kayseri 6. Mobilya Fuarı'nın açılışına katıldı. Açılışa Kayseri Valisi Orhan Düzgün de katıldı.

Highpoint Market Mobilya Fuarı'na milli katılım!

Amerika Birleşik Devletleri mobilya sektörünün buluşma noktası Highpoint Market’te Türkiye rüzgarı esiyor. 20 Nisan’da son bulacak Highpoint Market Mobilya Fuarı’nın Bahar dönemine, İstanbul İhracatçı Birlikleri ile milli katılım düzenlendi.

İMOB 2016 Fuarı'na İnegöl 200 firma ile katıldı!

12’nci CNR EXPO Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’na (İMOB) İnegöllü firmalar yoğun katılım gösterdi. İnegöl protokolü de, katılım gösteren 524 firmadan 200’e yakını İnegöl firmalarından oluşan fuara çıkarma yaptı.

Fatih Kıral Mobilya, İstanbul Mobilya Fuarı’na katılacak!

Zarafet, saygınlık ve kalitesi ile 30 yılı aşkın süredir mobilya sektöründe yer alan Fatih Kıral Mobilya ve Dekorasyon, 26-31 Ocak tarihleri arasında 12.kez gerçekleştirilecek olan İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’na katılıyor.

MASKO Mobilya Fuarı’na damgasını vurmaya hazır!

Mobilya sektörünün yerli ve yabancı temsilcilerinin katılımıyla bu yıl 26-31 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek ‘12. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’na dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO damgasını vuracak.

Kurtoğlu Laminant Mobilya ve Rispetto Mobilya TÜYAP Mobilya Fuarı’nda!

Türkiye’nin en büyük ve dünyanın da en önemli üçüncü mobilya fuarı olan İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB)’na Adıyamanlı “Kurtoğlu Laminant Mobilya” ve “Rispetto Mobilya” damga vuran firmalar oldular.

IMM Köln Uluslararası Mobilya Fuarı 18-24 Ocak'ta!

IMM Köln Uluslararası Mobilya Fuarı’na, ilk kez milli katılım gösterilerek, İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından katılım gerçekleştirilecek. IMM Köln Uluslararası Mobilya Fuarı 18-24 Ocak'ta yapılacak.

Kayseri Mobilya Fuarına kimler katıldı Haberi

Kayseri Mobilya Fuarına kimler katıldı

Türkiye mobilya sektörünün yüzde 70’ini temsil eden Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), bu yıl beşincisi düzenlenen Kayseri Mobilya Fuarı’nı ziyaret ederek, Türkiye’nin önemli mobilya şehirlerinden biri olan Kayseri’nin mobilyacılarıyla bir araya geldi.


Türkiye mobilya sektörünü,  dünyada Türk markalı mobilya anlayışıyla istikrarlı olarak üst sıralara taşıyan MOSDER, yurt dışı fuarlarının yanı sıra yurt içinde de fuar ziyaretlerine devam ediyor. Türkiye’nin önemli mobilya şehirlerinden Kayseri’de bu yıl beşincisi düzenlenen Kayseri Mobilya Fuarı’na da ziyarette bulunan MOSDER Genel Sekreteri Abdullah Tuğlu,  Kayseri mobilyacılarıyla bir araya geldi. 


Kayseri mobilyacılarıyla bir araya gelen MOSDER Genel Sekreteri Abdullah Tuğlu fuarla ilgili olarak şunları dile getirdi; “Türkiye mobilya sektörünü canlı tutan mobilya şehirlerinden biri olan Kayseri’de hem Kayseri hem de Türkiye için önem arz eden bu fuarda mobilyacılarla...