30 / 04 / 2024

Mobilyacılar seminerde buluştu

Mobilyacılar seminerde buluştu

Konya Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası üyelerine yönelik geniş kapsamlı bir seminer düzenledi. 11-14 Eylül 2014'de 7.'si düzenlenen seminerde üyeler Alanya Bera Otel'de konakladı...

Altın bilezik fiyatları düştü! Yatırımcılar kuyumculara koştu! 15 Haziran 2023 altın bilezik fiyatları 

Bugün altın fiyatları, Fed faiz kararı sonrasında güne düşüşle başladı. Bilezik fiyatları da düşüşe geçerken fiyatları gören yatırımcılar kuyumculara koştu. Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 15 Haziran 2023 altın bilezik fiyatları.

Mobilyacılar Avrupa’nın açığını Suudi Arabistan'la kapatacak!

Türk mobilya sektörü, AB pazarında yaşadığı açığı Suudi Arabistan’la kapatmak istiyor. 2023’ün ilk 5 ayında Suudi Arabistan’a 52 milyon dolarlık ihracat yapan mobilyacıların yıl sonu hedefi ise 200 milyon dolar.

Emlak satış ofisleri yerli alıcıyla buluştu!

Efe Yapı İcra Kurulu Üyesi Paris Efe, bankaların sağladığı konut kredisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Piyasalardaki durgunluğa rağmen ciddi ilgi gördü ve satış ofisleri uzun zaman sonra yerli alıcıyla buluştuğunu açıkladı.

Şişecam Düzcam Avrupalı mimarlarla Online Share Seminerleri'nde buluştu!

Şişecam Düzcam, online olarak düzenlenen Uluslararası Mimarlık ve Mühendislik Forumu Share Bükreş ve Share Sofya Webinarları’nda Avrupalı mimarlar ve mühendislerle buluştu.

Şişecam Düzcam Avrupalı mimarlarla buluştu!

Şişecam Düzcam, Yunanistan'da gerçekleşen Share Atina 2019'da Avrupalı mimarlar ve mühendislerle buluştu.

Elmadağ'a mobilyacılar ihtisas OSB kuruluyor!

Ankara mobilya sektöründe merkez üssü olacak. Elmadağ'da kurulan mobilyacılar ihtisas OSB'de 100'den fazla fabrika kurulacak.

Türk yapı sektörü Avrupalı müteahhitler ile buluştu!

Türk yapı malzemeleri sektörü, Avrupalı müteahhitler ile Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de buluştu.

Elmadağ Mobilyacılar OSB 20 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ANKAMOB) Başkanı Hüseyin Taklacı, "Temeli bu yıl atılacak Elmadağ Mobilyacılar İhtisas OSB tamamlandığında, ilk etapta 100'den fazla fabrika barındırması ve 20 binin üzerinde yeni istihdam sağlanması planlanıyor." dedi.

İnegöl Mobilyacılar Odası, 2. Mobilya İhtisas OSB'den arsa istedi!

İnegöl Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “2. Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından Hizmet Destek Alanı projesi adı altında arsalar üretilip, odamıza kayıtlı olan üyelerimize sanayi sitesi yapmak istiyoruz'' dedi.

Nusret Erzurum'da yaptırdığı külliyesinde öğrencilerle buluştu!

Et restoranı zinciri sahibi Nusret Gökçe, memleketine yaptırdığı külliyenin kütüphanesinde öğrencilerle buluştu. Öğrencilerin isteklerini tek tek dinleyen Gökçe, "Biz okuyamadık siz okuyun" dedi. 

AND Gayrimenkul Almanya’da yatırımcıları ile buluştu!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren firması AND Gayrimenkul, Avrupa turnesinin ilk durağı Almanya’da yatırımcıları ile buluştu. Almanya’da yaşayan Türkler ve yatırımcılarla buluşan AND Gayrimenkul, AND Pastel projesi ile yoğun ilgi gördü.

Altın Emlak Türkiye temsilcileri buluştu!

ALTIN EMLAK’ın 25 (yirmibeş) ilde bulunan 115 ofisi İstanbul Gönen Otel’de bir araya geldi. Altın Emlak Türkiye temsilcileri buluştu.

YEPGEM ve BTM Fatih'te yatırımcılarla buluştu!

Fatih Belediyesi’nin Yenilikçi Projeleri Geliştirme Merkezi Programı YEPGEM ve BTM, girişimci ve yatırımcılarla buluştu. 

Mobilyacılar seminerde buluştu Haberi

Mobilyacılar seminerde buluştu

Konya Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası üyelerine yönelik geniş kapsamlı bir seminer düzenledi. 11-14 Eylül 2014'de 7.'si düzenlenen seminerde üyeler Alanya Bera Otel'de konakladı. Katılımın yoğun olduğu eş ve çocuklarla birlikte 250'ye yakın kişinin geldiği mobilyacı esnafının sorunlarının konuşulduğu seminerde eşlerinde kaynaşma birlik ve beraberliğe vurgu yapılan toplantıda konuşma yapan Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Giinbaş, bu tür sosyal etkinliklerde esnaflar arası bağların güçlendiğini söyledi. Seminerin son gün akşamı Otel yönetimi katılan tüm misafirlerimize jest yaparak üzerinde Mobilyacılar Odasının Logosunun bulunduğu dev bir yaş pasta yaptırdı. Bera Otel Genel Müdürü Mustafa Sağlam ve Mobilyacılar Oda Başkanı Mehmet Günbaş'm hazır bulunduğu toplantıda pasta kesilerek, Mobilyacılar Odası üye eş ve çocuklarına ikramda...