29 / 04 / 2024

mobilyada taksit esnetme

mobilyada taksit esnetme

İsmail Doğan,BDDK mobilya ve beyaz eşyada kredi kartı ile yapılan harcamalarda taksit sayısının 9'dan 12 aya çıkarılma çalışmasına ilişkin, "En güzel tarafı, kayıtdışını kayıt altına tekrar almış oluruz" dedi.

Mobilyada sektör temsilcileri taksit sayısının 24'e çıkarılmasını talep ediyor!

İhracatta hedef büyüten Türk mobilya sektörü iç piyasafa hareketlilik için taksit sayılarının artırılmasını talep ediyor. Weltew Home Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, “Bir evin en temel ihtiyacı olan mobilyada taksit sayısının 24’e çıkması durumunda piyasa canlanır ve tüketici rahatlar” dedi.

Beyaz eşya ve mobilyada 12 taksit dönemi başlıyor!

Beyaz eşya, mobilya ile eğitim ve öğrenime ilişkin harcamalarda taksit süresi 12 aya çıktı. 12 taksit uygulaması bugünden itibaren başladı.

Taksit esnetme mobilya sektöründeki kayıtdışılığı azaltır!

İsmail Doğan,BDDK mobilya ve beyaz eşyada kredi kartı ile yapılan harcamalarda taksit sayısının 9'dan 12 aya çıkarılma çalışmasına ilişkin, "En güzel tarafı, kayıtdışını kayıt altına tekrar almış oluruz" dedi.

Sinpaş Köyceğiz'de 80 ay taksit imkanı!

Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen Sinpaş Köyceğiz projesinde satışlar devam ediyor. Teslimlerin 2016 yılının Mayıs ayında yapılması planlanan Sinpaş Köyceğiz'de 80 ay taksit imkanı sağlanıyor.

Emlak vergisi 2. taksit ödeme zamanı!

Emlak vergisi, arsa, arazi, mesken ve işyerleri sahipleri tarafından ödenen vergi olarak karşımıza çıkıyor. Peki iki taksit halinde ödenebilen emlak vergisi 2. taksit ödeme zamanı ne zaman?

Evre Gedizler Sancaktepe'de 1 yıl sonra taksit öde! 5 bin TL peşinatla!

Evre Gedizler Sancaktepe projesi kapsamında yer alan daireler için 5 bin TL'lik peşinat ödemesi yapılıyor. Proje kapsamında yer alan dairelerin taksit ödemeleri ise 1 yıl sonra başlıyor.

Sinpaş GYO'dan Karşıyaka Rezidans, 1.900 TL taksit!

Sinpaş GYO'dan Karşıyaka Rezidans, 1.900 TL taksit imkanı sunuyor. Sinpaş Gayrimankul Yatırım Ortaklığı 40. yıl fırsatı sunuyor. Vade farksız, ara ödemesiz, ve banka kredisiz konut sahini olunabilen proje 80 aya kadar vade imkanı sağlıyor.

Emlak vergisi 2.taksit ödeme tarihleri!

Emlak vergisi, mesken, işyeri, arsa ve arazi gibi taşınmaz mallar için devlete ödenen vergiler arasında yer alıyor. İki taksitte ödenebilen emlak vergisi 2.taksit ödeme tarihleri ne zaman?

Veraset ve intikal vergisi ikinci taksit ödemeleri!

Bir kimsenin vefatından sonra geriye bıraktığı menkul ve gayrimenkullerin kabul edilmesi sonucunda veraset ve intikal vergisi ödeniyor. Veraset ve intikal vergisi ikinci taksit ödemeleri Kasım ayında yapılıyor...

Trendist Ataşehir Konutları'nda 1 yıl taksit öde! Yüzde 5 peşinatla!

Trendist Ataşehir Konutları kapsamında yer alan daireler için düzenlenen ödemelerde yüzde 5 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Taksit ödemeleri ise tam tamına 1 yıl sonra başlıyor...

2014 yılı emlak vergisi 2. taksit ödemesi ne zaman son?

Emlak vergisi, arsa, arazi, işyeri ve meskenler için her sene ödenen vergiler arasında yer alıyor. Taşınmazın bağlı olduğu belediyeye ödeniyor. Peki, 2014 yılı emlak vergisi 2. taksit ödemesi ne zaman son?

Sinpaş 40. yıl kampanyasında 80 ay taksit, 0 ara ödeme, 0 faiz!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 40. yıl kampanyası dahilinde 40. yılına özel projelerinde vade farksız, 80 ay taksit ve de ara ödeme uygulanmadan ödeme seçenekleri belirleniyor...

Trendist Ataşehir Evleri'nde 1 yıl sonra taksit öde! Yüzde 5 peşinatla!

Trendist Ataşehir Evleri kapsamında yer alan daireler için düzenlenen ödeme koşulları kapsamında taksit ödemeleri 1 yıl sonra başlıyor. Ayrıca peşinat olarak da yüzde 5'lik ödeme yapılıyor.

mobilyada taksit esnetme Haberi

mobilyada taksit esnetme

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Başkanı İsmail Doğan, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun (BDDK) mobilya ve beyaz eşyada kredi kartı ile yapılan harcamalarda taksit sayısının 9'dan 12 aya çıkarılma çalışmasına ilişkin, "En güzel tarafı, kayıtdışını kayıt altına tekrar almış oluruz" dedi.


Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kredi kartı ile yapılan harcamalarda taksit sayısının 9'a düşürülmesinden mobilya sektörünün olumsuz etkilendiğini ve satışlarda duraklama yaşandığını söyledi. Kredi kartlarına taksit sınırlamasının düşürülmesi ile mobilya sektöründe senetli satışa geçildiğini ifade eden Doğan, "Bizim senetli satışlarımızdaki en büyük endişemiz kayıtdışılık. Kredi kartında taksit sayısının 9'a düşürülmesi ile kayıt dışı tetiklenmiş oldu" diye...