29 / 04 / 2024

Moda Bademli daire sayısı

Moda Bademli daire sayısı

Ömer Kumova İnşaat tarafından hayata geçirilen Moda Bademli projesi 157 konut ve 19 adet villadan meydana geliyor. Projedeki bloklar 3 katlı olarak inşa ediliyor.Moda Bademli Bursa projesi 2018'de teslim edilecek.

Ömer Kumova İnşaat'tan 420 milyon TL'lik ciro hedefi!

Projeleriyle bölgelere cazine katmaya devam eden Ömer Kumova İnşaat, Bursa'da Moda Bademli, Balat Stili, Batıkent Residence, Park Natura ile ruhsatı çıkmak üzere olan 3 yeni projesini hayata geçirecek. Firma, 2017-2018 döneminde 420 milyon TL ciro hedefine ulaşacak.

Basın Ekspres Toya Moda projesinden kaçırılmaz 30 fırsat!

Toya Moda’da yaşam bu yıl başlıyor. Toya Moda sadece 30 daire için, çok avantajlı bir kampanya başlattı. Toya Moda’da yüzde 1 peşinat, yüzde 0,69 kredi faizi, yüzde 0 KDV ve kira öder gibi ev sahibi olabilmek için son gün 30 Haziran 2016.

Ömer Kumova İnşaat, Moda Bademli ile rekor kırmayı hedefliyor!

Ömer Kumova İnşaat, 190 milyon liralık 157 villa ve konuttan oluşan Moda Bademli projesini 30 ayda teslim etme planıyla Bursa rekorunu kırmaya hazırlanıyor.

Toya Moda ödeme planı kampanyası!

Toya Moda ödeme planı kampanyası kapsamında yüzde 5 peşinatla daire sahibi olabilmek mümkün. Projede 426 adet konutun yanı sıra 36 adet dükkan yer alıyor.

Sefaköy Toya Moda ödeme seçenekleri!

Sefaköy Toya Moda ödeme seçenekleri arasında yüzde 5 peşinatla ödeme imkanı bulunuyor. Toya Moda Evleri projesinde daire fiyatları 294 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Moda Bademli Bursa projesi 2018'de teslim!

Ömer Kumova İnşaat tarafından hayata geçirilen Moda Bademli projesi 157 konut ve 19 adet villadan meydana geliyor. Projedeki bloklar 3 katlı olarak inşa ediliyor.Moda Bademli Bursa projesi 2018'de teslim edilecek.

Toya Moda teslimleri ne zaman?

Sefaköy Toya Moda projesinde 426 daire ve 36’ya yakın mağaza yer alıyor. Peki, Toya Moda teslimleri ne zaman?

Toya Moda'da ev sahibi olmanın kuralları değişti!

426 daire ve 36’ya yakın mağazadan oluşan Toya Moda'da ev sahibi olmanın kuralları değişti. İşte, Toya Moda kampanya detayları...

Ömer Kumova İnşaat Sign of the City Awards’ta Bursa'yı temsil etti!

Sign of the City Awards’ta, tamamlanmış projeler kategorisinde Adress Balat ve devam eden projelerde Moda Bademli ile finale kalan Ömer Kumova İnşaat, kendisiyle beraber Bursa şehrini de temsil etti.

Moda Bademli satılık daire!

Moda Bademli satılık daire seçenekleri arasında, 3+1,4+1 ve 5+1'ler yer alıyor. Projede toplam 157 adet konut bulunuyor.

Küçükçekmece Toya Moda ulaşım!

Daire alanları 40 metrekareden başladığı proje toplam 426 daire ve 36’ya yakın mağazadan meydana geliyor. Küçükçekmece Toya Moda ulaşım bilgileri kapsamında Bakırköy’e 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Toya Moda Sefaköy satış ofisi telefon!

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa edilen proje 426 daire bulunuyor. Toya Moda Sefaköy satış ofisi telefon numarası 0 212 424 54 34 olarak belirlendi.

Küçükçekmece Toya Moda daire fiyatları!

İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje 426 daire ve 36’ya yakın mağaza bulunuyor. Küçükçekmece Toya Moda daire fiyatları 167 bin TL'den başlıyor.

Moda Bademli daire sayısı Haberi

Moda Bademli daire sayısı

Moda Bademli, Ömer Kumova İnşaat’tan Bursa’ya değer katacak yepyeni bir proje. İnşaat alanı tek tek ağaçların özenle sökülüp, taşınmasıyla oluşturuldu. Böylece Moda Bademli, gelecek ev sahiplerini şimdiden bir ormanın parçası haline getirdi. 


Yayıldığı alanla Bademli’nin bugüne kadar ki en büyük projesi olacak olan Moda Bademli, farklı konut yapıları, sosyal ve kültürel alanları, açık-kapalı havuzların yanı sıra basketbol ile futbol sahalarını barındıran spor tesisleriyle doğanın ve huzurun yanı başına konumlanmış bir mini şehir konseptine sahip. 


Denizin esintisini, ağaçların hışırtısını, güneşin ışıltısını her an hissedeceğiniz Moda Bademli, şehrin değerini her geçen gün artıran merkezlerine yakınlığı ile de dikkat çekiyor. Bu açıdan hayata dair her şey Moda Bademli sakinlerinin her an elinin altında olacak. 



Moda Bademli’ye Genel Bakış

Ömer Kumova İnşaat tarafından hayata geçirilen Moda...