02 / 05 / 2024

Moda Bademli fiyat listesi

Moda Bademli fiyat listesi

Dairelerin 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandığı proje Bursa'nın Mudanya İlçe'si Bademli'de yükseliyor. Projede 157 konut yer alıyor. Peki Moda Bademli ne zaman teslim?

Dilvin Sonbahar/Kış sezon ürünlerini satışa sundu! İşte 26 Eylül 2022 Dilvin fiyat listesi

Tasarımlarıyla moda tutkunlarının ilk adreslerinden olan Dilvin genç ve feminen çizgileriyle 2022-23 Sonbahar/Kış koleksiyonunun satışa çıkardı. İşte 26 Eylül 2022 Dilvin fiyat listesi

Bebeğinizle aynı markayı giyin! Koton bebek ürünlerinde indirim var! İşte 19 Eylül 2022 Koton fiyat listesi

Moda ve perakende sektörünün önde gelen markalarından Koton bebek ürünlerinde online mağazaya özel indirim kampanyası başlattı. İşte kampanyalı ürünlerin fiyat listesi

Yeni sezon, yeni modeller! ZARA 9 Eylül 2022 fiyat listesi..

Hepimiz Zara’yı tekstil ürünlerinden tanırız. Moda’ya yön veren tasarımları ile Zara her sezon en çok satılan giyim markası olmuştur. Ayakkabı kategorisinde de çığır açan Zara, sezonun hit parçalarının arasında yerini almış durumda. İşte Zara 9 Eylül 2022 fiyat listesi..

Sofistike bir şıklık arıyorsanız, bakmanız gereken yer Zara! 7 Eylül 2022 fiyat listesi...

Moda tutkunlarının, şık giyinmeyi sevenlerin, her daim havalı görünmeyi sevenlerin uğrak yeri olan Zara’da çok satan trend ürünleri belirledik. Zara’nın bayan katagorisindeki çok satan paraçaları sizin için bir araya getirdik. Işte Zara çok satanlar 7 Eylül 2022 fiyat listesi...

98 bin lirası olanlara sıfır ev müjdesi! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 20 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Son zamanda yeniden moda olan Prefabrik evlerin fiyatları merak konusu oldu! Prefabrik evlerin fiyatları 98 bin 300 liradan başlıyor! Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 20 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Ege Yapı İzmir Bademli fiyat!

Ege Yapı İzmir Bademli fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı İzmir Bademli projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Ömer Kumova İnşaat'tan 420 milyon TL'lik ciro hedefi!

Projeleriyle bölgelere cazine katmaya devam eden Ömer Kumova İnşaat, Bursa'da Moda Bademli, Balat Stili, Batıkent Residence, Park Natura ile ruhsatı çıkmak üzere olan 3 yeni projesini hayata geçirecek. Firma, 2017-2018 döneminde 420 milyon TL ciro hedefine ulaşacak.

Toya Moda fiyat listesi!

Toya Grubu'nun 426 konut ve 36 dükkan olarak hayata geçirdiği Toya Moda projesinde uygun fiyatlar ve çeşitli ödeme seçenekleri sunuluyor.

Ömer Kumova İnşaat, Moda Bademli ile rekor kırmayı hedefliyor!

Ömer Kumova İnşaat, 190 milyon liralık 157 villa ve konuttan oluşan Moda Bademli projesini 30 ayda teslim etme planıyla Bursa rekorunu kırmaya hazırlanıyor.

Moda Bademli Bursa projesi 2018'de teslim!

Ömer Kumova İnşaat tarafından hayata geçirilen Moda Bademli projesi 157 konut ve 19 adet villadan meydana geliyor. Projedeki bloklar 3 katlı olarak inşa ediliyor.Moda Bademli Bursa projesi 2018'de teslim edilecek.

Bademli Patika Evleri fiyat!

İki tip 6 bloktan oluşan proje Bursa İl'i Mudanya İlçe'si Bademli Mahallesi'nde yükseliyor. Bademli Patika Evleri fiyat listesi kapsamında 550 bin TL'den satışa sunuldu.

Olea43 Bademli fiyat!

Toplam 44 bin metrekare alan üzerine yayılan projede ev alanları 619 metrekareden başlıyor. Olea43 Bademli fiyat listesine göre 1 milyon 400 bin TL'den başlıyor.

Ömer Kumova İnşaat Sign of the City Awards’ta Bursa'yı temsil etti!

Sign of the City Awards’ta, tamamlanmış projeler kategorisinde Adress Balat ve devam eden projelerde Moda Bademli ile finale kalan Ömer Kumova İnşaat, kendisiyle beraber Bursa şehrini de temsil etti.

Moda Bademli fiyat listesi Haberi

Moda Bademli fiyat listesi

Lokasyon bilgisi kapsamında Emine Örnek Kolejinin karşısında hayata geçirilen projede dairelerin tipleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.  


Ömer Kumova İnşaat tarafından hayata geçirilen proje Bursa'nın Mudanya İlçe'si Bademli'de hayata geçiriliyor. Projede özel havuz ve kapalı otoparkı bulunan teraslı 19 adet villa da bulunuyor.


Ortak kullanım arasında projede 2 kapalı otopark, villalara 4 Kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, futbol ve basketbol sahaları, açık yüzme havuzları, kapalı spor salonları, 0-6 yaş çocuk oyun odası, çocuk oyun parkları, özel peyzaj,resepsiyon, fitness salonu, soyunma odaları, saunalar, revir bulunuyor. 


Moda Bademli ne zaman teslim?

Mart 2018 yılında teslim edilmesi planlanana projedeki 3+1 daireler 195 metrekare, 4+1 daireler 250 metrekare, 5+1 dubleksler 380 ila 480 metrekare büyüklüğe sahip.


Mudanya...