27 / 04 / 2024

Moda Eski Sabit Pazarı ne olacak

Moda Eski Sabit Pazarı ne olacak

Kadıköy'deki Moda Eski Sabit Pazarı'na dün iş makinaları otopark inşaatı yapmak üzere girdi. Kadıköy Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri çalışmayı durdurdu. Alınan bilgilere göre İBB projeyi tekrar değerlendirme kararı aldı.

TOKİ Eskişehir mağdurlarından açıklama: Yüzde 1 KDV ile 0,49 faizli sabit ödeme hakkımızı geri istiyoruz!

TOKİ Eskişehir mağdurları ve CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü'den konut teslimlerinde ve ödemelerde yaşanan sorunlarla ilgili son dakika açıklamaları geldi. İşte o açıklamalar...

Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer: Demir ve çimento fiyatları artmadı, yabancı yatırımcı yurttaşı evsiz bıraktı!

Forbes’in “En ucuz ev KKTC’de” reklamlarını değerlendiren Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer, konut fiyatlarındaki yükselişin altındaki nedenleri açıkladı.

Ela Quality Resort Hotel yıllık sabit kirası TL'ye döndü!

Aktay Otel İşletmeleri A.Ş. tarafından kiracı sıfatı ile işletilmekte olan Ela Quality Resort Hotel yıllık sabit kirası için döviz cinsinden eski tutarına döndü....

Moda ürünler evlerde tasarrufu engelliyor!

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin yaptığı açıklamada “Bazı evlerde yeniden o eski çok elektrik harcayan avizeleri görüyorum. Moda diye tüketerek çocuklarımızın hakkından gasp ediyoruz” dedi.

Moda Bostanı'na yapılacak otopark iptal edildi!

Moda Sabit Pazarı’nın bulunduğu ve “Afet Toplanma Alanı” olarak belirlenen yeşil alana İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen otopark ruhsatı, Kadıköy Belediyesi’nin başvurusu üzerine iptal edildi.

Tarihi Sabit Efendi Konağı eski günlerine kavuşacak!

Şehrin birçok noktasında kentsel yenileme ve tasarım çalışmalarının hayata geçirildiğini belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oklar. Tarihi Sabit Efendi Konağı' ndaki çalışmaların tamamlanacağını müjdeledi...

Moda Bostanı otopark olmayacak!

Kadıköy’deki ‘Moda Bostanı’ eski Moda Sabit Pazarı’nın bulunduğu ve “Afet Toplanma Alanı” olarak belirlenen yeşil alana İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen otopark ruhsatı, Kadıköy Belediyesi’nin başvurusu üzerine iptal edildi.

Moda Eski Sabit Pazarı'na otopark yapılacak mı? Son gelişme!

Kadıköy Caferağa Mahallesi'nde yer alan ve de Kadıköy Kaymakamlığı tarafından afet toplanma bölgesi ilan edilen Moda Eski Sabit Pazarı'nın otopark yapımıyla ilgili son karar verildi....

Moda Eski Sabit Pazarı'na otopark yapımı yeniden değerlendirilecek!

Kadıköy'deki Moda Eski Sabit Pazarı'na dün iş makinaları otopark inşaatı yapmak üzere girdi. Kadıköy Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri çalışmayı durdurdu. Alınan bilgilere göre İBB projeyi tekrar değerlendirme kararı aldı.

Büyükşehir, Moda otoparkı projesini tekrar gözden geçirecek!

Kadıköy Moda Eski Sabit Pazarı'na iş makinaları otopark inşaatı yapmak üzere girdi. Vatandaşın itirazı üzerine Kadıköy Belediyesi zabıta ekipleri çalışmayı durdurdu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi projeyi tekrar değerlendirme kararı aldı.

Moda Bostanı Eski Sabit Pazarı'na ne yapılacak?

Afet toplanma alanı olarak kullanılan Moda Eski Sabit Pazarı'na dün İstanbul Büyükşehir Belediyesi dozerlerle giriş yapmıştı. Twitter'dan gelen tepkiler üzerine Kadıköy Belediyesi Twitter sayfasından açıklama yaptı.

Toya Moda nerede? Nasıl gidilir?

Toya Moda nerede? Nasıl gidilir? sorularının cevapları ayrıntılı bir şekilde haberimizde yer alıyor. 486 konutluk Toya Moda Evleri projesi Sefaköy'de Eski Nursu Açık Oto Pazarı'nın olduğu yerde inşa ediliyor...

TOKİ Eskişehir Vadişehir'de 107 bin 773 TL'ye!

TOKİ Eskişehir Vadişehir'de fiyatlar 107 bin 773 TL ile 155 bin 724 TL arasında değişiyor

Moda Eski Sabit Pazarı ne olacak Haberi

Moda Eski Sabit Pazarı ne olacak



Özel bir firma Kadıköy Caferağa Mahallesi’nde bulunan Moda Eski Sabit pazarının bir kısmını otopark yapmak için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden izin aldı. Dün otopark yapmak isteyen şirketin iş makinaları alana geldi. Söz konusu alan Kadıköy Moda’daki önemli yeşil alanlardan biriydi. Aynı zamanda alan Kadıköy Kaymakamlığı tarafından afet toplanma bölgesi ilan edilmişti.


İşte otopark yapılacak alan


İş makinaları alana geldikten sonra vatandaş inşaat çalışmalarına tepki gösterdi. Daha sonra Kadıköy Belediyesi’ne bağlı zabıtalar alana gelerek inşaat çalışmalarını durdurdu. Vatandaşlar şu an halen Moda Eski Sabit Pazarı’nın orada bekleyişlerini sürdürüyor.

'GÜVENLİK İÇİN DURDURDUK'

Konuyla ilgili olarak hurriyet.com.tr’nin sorularını yanıtlayan Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu söz konusu alanın otopark yapılmasıyla ilgili olarak İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’nin kararını tekrar değerlendirmeye aldığını belirtti. Nuhoğlu, “Halk Moda’daki bu alana karşı çok...