18 / 05 / 2024

Moda İnşaat

Moda İnşaat

Moda İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Murat Çinal tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Şubat 2014 tarihinde Kalamış, Fener Caddesi, Tevfikpaşa Sokak 'ta kuruldu.

Moda İstanbul Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Moda İstanbul Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket Bilal Özavcı ve Birol Özavcı ortaklığı  tarafından  kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Econ Grup İnşaat Moda Tasarım Maden Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Econ Grup İnşaat Moda Tasarım Maden Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ahmet Nazif Oğur ortaklığında 25 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ömer Kumova İnşaat, Moda Bademli ile rekor kırmayı hedefliyor!

Ömer Kumova İnşaat, 190 milyon liralık 157 villa ve konuttan oluşan Moda Bademli projesini 30 ayda teslim etme planıyla Bursa rekorunu kırmaya hazırlanıyor.

Moda'nın sokakları çağdaş sanatla buluşuyor!

Red Bull Art Around işbirliğiyle 5-17 Mayıs tarihlerinde Kadıköy'deki Moda’nın sokakları ve çeşitli mekânları çağdaş sanatla buluşuyor.

İstanbul Moda Park İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Moda Park İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Memet Taş tarafından 20 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de Bayrampaşa, Muratpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Moda Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moda Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdoğan Aydoğan ve Yusuf Murat Tüzün ortaklığıyla 120 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Eyüp, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

Aydoğan İnşaat, 2015'te kentsel dönüşüme odaklanacak!

Aydoğan İnşaat, 2015'te kentsel dönüşüme odaklanacak. İstanbul Anadolu Yakası'nın eski ve değerli lokasyonlarından Moda, Erenköy, Caddebostan, Göztepe gibi bölgelerde önemli konut projelerine imza atan Aydoğan İnşaat, projelerini tüm hızıyla sürdürüyor.

Yakup Çakıroğlu İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Moda Şubesi açıldı!

Yakup Çakıroğlu İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Moda Şubesi, Yakup Çakıroğlu Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Aralık'ta kuruldu.

ŞM Moda İnşaat Tekstil Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ŞM Moda İnşaat Tekstil Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mirza Sayın, Şemsettin Candemir tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Şubat'ta kuruldu.

Moda Otelcilik Restaurant Turizm İnşaat Temizlik Maddeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moda Otelcilik Restaurant Turizm İnşaat Temizlik Maddeleri Ticaret Limited Şirketi, Cemal Vançin, Hıdır Vançin tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Şubat'ta Kadıköy'de kuruldu.

Moda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moda İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Murat Çinal tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Şubat 2014 tarihinde Kalamış, Fener Caddesi, Tevfikpaşa Sokak 'ta kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Moda İnşaat Haberi

Moda İnşaat

Moda İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Murat Çinal tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Şubat'ta kuruldu. 


Moda İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içi ve yurt dışı inşaat taahhüt hafriyat taşeronluk işleri.


Moda İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres: Kalamış, Fener Caddesi, Tevfikpaşa Sokak,...