10 / 05 / 2024

Moda Kent Atık Yönetim Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Moda Kent Atık Yönetim Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Moda Kent Atık Yönetim Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de, 12 Mart 2015'te Fidan Gündüz Müdürlüğü'nde kuruldu.

Başkent Ankara Köy Evleri Projesi için temel atıldı! 

Kırsal kalkınmayı desteklemek için başlatılan "Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nin ilk temeli Ayaş'ta atıldı. 

Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisi'nin temeli atılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Avrupa Birliği’nin işbirliği ile Şanlıurfa kent merkezinde kuracağı 100 milyon liralık dev atık su arıtma tesisinin temel atma törenini gerçekleştiriyor.

Şanlıurfa'da dev atık su arıtma tesisinin proje tanıtımı yapıldı!

Büyükşehir Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Avrupa Birliği'nin işbirliği ile Şanlıurfa kent merkezinde 100 Milyon Liralık Dev Merkez Atık Su arıtma tesisinin proje tanıtım toplantısı yapıldı.

Moda Kent Atık Yönetim Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moda Kent Atık Yönetim Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de, 12 Mart 2015'te Fidan Gündüz Müdürlüğü'nde kuruldu.

Balıkesir'de katı atık düzenli depolama tesisi açıldı!

Balıkesir ve çevresindeki 6 ilçenin 40 yıllık çöp sorununu çözecek 18 milyon Euro'ya mal olan Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi törenle açıldı. Dünya Çevre Günü dolayısıyla Savaştepe karayolu üzerinde bulunan tesiste tören düzenlendi.

Ordu'da 213 bin kişiye hizmet verecek atık su arıtma tesisi bugün açılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Avrupa Birliği Yatırımları Dairesi Başkanlığınca yapımı tamamlanan, Ordu'da 213 bin kişiye hizmet verecek atık su arıtma tesisi bugün açılacak. Ordu halkına AB standartlarında atıksu arıtma hizmeti verilecek

İbrahim Karaosmanoğlu: Körfeze hiç atık su atılmıyor!

Eskiden canlıların Körfez'de yaşayamadıklarını belirten İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AA muhabirine 17 atık su arıtma tesisi inşa ettiklerini belirterek, Körfez'e hiç atık su akıtmadıklarını söyledi.

1 yılda 30 bin atık yağ toplama noktasına ulaşıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın başlatmış olduğu “Temiz Çevre Sağlıklı Hayat” projesi devam ediyor. Bitkisel ve hayvansal atık yağların toplanması için Bakanlık tarafından 1 Temmuz 2013 tarihinde başlatılan proje ile 30 bin toplama noktasına ulaşıldı.

Tire arıtma tesisi günde 11 bin 700 metreküp atık su arıtacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, 28. arıtma tesisini yeni yasayla sınırlarına dahil olan Tire’de kurmaya hazırlanıyor. 66 bin kişiye hizmet verecek tesis, günde 11 bin 700 metreküp atık su arıtacak.

İstanbul boğazının yüzeyinden 4 bin 357 m3 katı atık toplandı!

Deniz çöpleri stratejik eylem planının hazırlanması ve pilot uygulama yapılması projesi sonuçlandı.İstanbul boğazının yüzeyinden 4 Bin 357 m3 katı atık toplandı. Boğaz yüzeyinden en çok; pet şişe, içecek kutusu ve bez atıklar çıktı...

Eral Yıkım, yıkım ve atık dönüşümü işine giriyor!

ERKANLI Grup ve Bemes Yapı ortaklığıyla kurulan Eral Yıkım, İngiltere menşeili TDS ( Technical Demolition Service ) işbirliğiyle, yıkım ve atık dönüşümü işine giriyor.

Toya Grubu Toya Moda satılık!

Toya Grubu Toya Moda satılık daire tipleri kapsamında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri yer alıyor. Proje 4 blok halinde yükseliyor...

Denizli Büyükşehir Belediyesi atık su arıtma tesisinden 1 yılda 720 bin liralık enerji tasarrufu sağladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl korjenerasyon sistemi kurulan atık su arıtma tesisinden üretilen enerji ile 1 yılda 720 bin liralık enerji tasarrufu sağladı. Eskihisar Mahallesi'ne kurulan atık su arıtma tesisi, enerjide tasarruf sağladı.

Moda Kent Atık Yönetim Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu Haberi

Moda Kent Atık Yönetim Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Moda Kent Atık Yönetim Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015'te, 500 bin TL sermaye bedeli ile Fidan Gündüz Müdürlüğü'nde kuruldu.


Moda Kent Atık Yönetim Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;A- Atık Yönetimi 1- Evsel , endüstriyel, kimyasal atıklarla ilgili olarak çevre veya çevre etki değerlendirmesi konusunda mühendislik, müşavirlik , araştırma, geliştirme,etüt, fizibilite, rapor, projeler v.s. çalışmalar yapmak. Bu çalışmalar ve çalışmalar haricinde gerekli arıtma, imha ve geri dönüşüm ve filitrasyon sistemleri kurmak Sanayi tesisleri fabrikalar organize sanayi bölgeleri kamu kurumları ve diğer kurum ve kuruluşların üretim prosesleri sonucu oluşan petrol çöp kimyasal atıklar ve diğer benzeri atıkları geri kazanmak veya imha etmek , bunlar ile ilgili alt yapılar kurmak ve aktivasyonunun sağlamak. Gerek evrensel gerekse...