09 / 05 / 2024

Moda Kent Terminal satış ofisi

Moda Kent Terminal satış ofisi

Satış sürecine henüz başlanmayan Modakent A.Ş. Modakent Terminal Kurtköy adres bilgileri kapsamında projenin satış ofisi adresi şöyle: Cumhuriyet Mah. Demokrasi Cad. Gülnar Sok. No: 4 Taşdelen - Çekmeköy - İstanbul...

Başkent Festival kapılarını açtı! Modanın kalbi bu fuarda atıyor!

120 markanın katılımı ve yılbaşına özel ürünlerle moda ve alışveriş tutkunları için düzenlenen Başkent Festivali ziyaretçilerle buluştu.

İzmir Üçkuyular'a terminal ve otopark inşa edilecek!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi toplu ulaşımda önemli bir aktarma noktası haline gelen Üçkuyular'a Terminal ve Otopark inşa edecek.

Ankara Mamak'a yeni moda merkezi!

Kentsel dönüşümle Başkent'in yükselen yıldızı olan Mamak büyük yatırımcıların gözdesi olmaya devam ediyor. Akbaba Moda Plaza ve Sosyete Pazarı açıldı.

İBB Moda sahiline terfi merkezi yapıyor!

Kadıköy Moda'da, denizden Kurbağalıdere'ye su vermesi için bir terfi merkezi yapılıyor. Çevre halkı tarafından istenmeyen bu proje Kadıköy Kent Dayanışması ve İstanbul Kent Savunması platformlarının çalışmaları sayesinde şimdilik askıya alındı.

Moda İskelesi'nde restorasyon eylemi!

İstanbul Kadıköy Kent Dayanışması, Kadıköy’ün simgelerinden biri olan tarihi Moda İskelesi’nin aslına uygun restore edilmediği ve kaçak olarak işletmeye açıldığı gerekçesiyle iskele önünde eylem yaptı.

Bursa Kent Meydanı-Terminal tramvay hattı ihalesi yapıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, T2 Kent Meydanı-Terminal tramvay hattının ihalesi yapıldı. İhaleye Akkol Madencilik A.Ş.- Kolin İnşaat A.Ş. ortaklığı 209 milyon 400 bin TL teklif verdi.

Moda Kent Atık Yönetim Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moda Kent Atık Yönetim Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de, 12 Mart 2015'te Fidan Gündüz Müdürlüğü'nde kuruldu.

Kadıköy Moda'ya yat limanı mı yapılıyor?

Kadıköy Kent Dayanışması, İBB 'nin Kadıköy meydan projesine eklenen 3. aşama ile moda sahilinin doldurularak yat limanı yapılacağını iddia etti. Dolgu alan yapılmasının ekolojik dengeyi bozacağı açıklandı.

Moda Kent'te son 3 konut! 4+1 dubleks 480 bin TL!

Modakent A.Ş. güvencesiyle hayata geçirilen Moda Kent Konutları'nda son 3 daire kaldı. İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de yükselen Moda Kent'te 4+1'ler 480 bin TL'den satışa sunuluyor...

Moda Kent Evleri Çekmeköy'de 290 bin 550 TL'ye 3+1 dubleks!

10 katlı 8 blok halinde yükselen Modakent projesinde daireler 214 bi 200 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Çekmeköy Moda Kent projesinde 241 bin 200 TL'ye 3+1!

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Modakent projesinde yer alan dairelerin fiyatları 214 bin 200 TL'den başlayıp, 442 bin 650 TL'ye kadar yükseliyor...

Moda Kent Evleri'nde fiyatlar güncellendi! 214 bin 200 TL'ye 2+1!

Banka kredisiyle konut sahibi olunabilen Modakent'te fiyat listesi güncellendi. 214 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor...

Moda Kent Konut Projesi'nde 268 bin TL'ye 3+1! Hemen teslim!

Geçtiğimiz yıldan bu yana oturumun devam ettiği Moda Kent Konut Projesi'nde son konutların satışları sürüyor. Projede dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin TL'den başlıyor

Moda Kent Terminal satış ofisi Haberi

Moda Kent Terminal satış ofisi

Toplam 3 blok halinde yükselen Modakent A.Ş. Modakent Terminal Kurtköy adres bilgilerine geçmedne önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. Projede  13 adet ticari birim de bulunuyor. 


Ödemelerde banka kredisi kullanılabilecek olan Moda Kent Terminal'de yer alan daireler 58 metrekare ve 59 metrekare alanlara sahip. Projede 216 adet daire yer alıyor. 


Satışlarda yüzde 1 KDV uygulanan Modakent A.Ş. Modakent Terminal Kurtköy adres bilgileri kapsamında projenin İstanbul Anadolu yakası Pendik Kurtköy'de inşa edildiğini söylemek mümkün. 


Modakent A.ş.tarafından yaşama geçirilen Pendik Modakent Terminal'de yer alan dairelerin tümü 1 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 



Dairelerin 24 ay sonra teslim edilmesi öngörülen Pendik Modakent A.Ş. Modakent Terminal'de; buhar odası, spor alanları, kapalı otopark, yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, çocuk oyun alanı mevcut.


Modakent A.Ş. Modakent Terminal Kurtköy adres...