18 / 05 / 2024

moda sahili ibb açıklaması

moda sahili ibb açıklaması

Moda sahilinde önceki gün pazar koşusuna çıkan vatandaşlar neye uğradıklarını şaşırdı. Çünkü sahil boyunca Yoğurtçu Parkı’na kadar tüm park alanı tel örgülerle kapatılmıştı. İBB, HT İstanbul’a açıklama yaparak olayı aydınlattı:

İBB, Şile Kumbaba Sahili'ndeki parkı satıyor!

İBB, bütçeye kaynak oluşturabilmek için Şile’de bulunan Kumbaba Sahili’nde yer alan ve içerisinde park da bulunan araziyi 22 milyon 795 bin 836 TL'ye satışa çıkardı. İhale, yarın gerçekleşecek.

Kadıköy-Moda Nostaljik Tramvayı İBB'ye devredildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile birlikte, T3 Kadıköy-Moda Nostaljik Tramvay Hattı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

İBB Moda sahiline terfi merkezi yapıyor!

Kadıköy Moda'da, denizden Kurbağalıdere'ye su vermesi için bir terfi merkezi yapılıyor. Çevre halkı tarafından istenmeyen bu proje Kadıköy Kent Dayanışması ve İstanbul Kent Savunması platformlarının çalışmaları sayesinde şimdilik askıya alındı.

Moda sahili imar planı tadilatı askıya çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kadıköy Caferağa Mahallesi'ne bağlı Moda sahilinde yer alan 126 ada, 3 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/500 ölçekli planlar bugün askıya çıktı...

Moda sahili doldurulup yat limanı mı yapılacak?

Birgün Gazetesi'nin haberine göre; İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından geçen yıl iki etap şeklinde düşünülen Kadıköy Meydan Projesi'ne 3. etap eklenerek Moda sahilinin olduğu bölgeye de 'dolgu alan' yapılacağı açıklandı.

Toya Moda Sefaköy fiyat!

Dairelerin 2016 yılının Aralık ayı içerisinde teslim edilmesi planlanan Toya Moda Sefaköy fiyat bilgilerine göre başlangıç fiyatı 190 bin TL olarak belirlendi. Proje, Toya Grubu imzasıyla yükseliyor...

Toya Moda projesinde 190 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Toya Moda projesinde yer alan daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.Projede yer alan dairelerin fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Toya Moda projesi!

Toya Moda projesinde daire fiyatları 190 bin liradan başlangıç gösteriliyor. 486 konuttan meydana gelen Toya Moda projesinde daire teslimleri 2016 yılının Aralık ayında gerçekleştiriliyor...

Toya Moda'yı Dice Kayek tasarladı!

İstanbul'un yeni Merkezi İş Alanı olma yolunda ilerleyen Basın Express'te inşa edilen Toya Moda projesinde mimari moda ve tasarımla buluşturuluyor. Projede en ince detaylar Dice Kayek ile hayat bulacak.

Toya Moda'da yüzde 5 peşinatla 120 ay vade! 190 bin TL'ye!

İstanbul'un yeni Maslak hattı olarak değerlendirilen Basın Ekspres Yolu'nda yer alan Toya Moda, cazip fiyatlar ile konut sahibi olma fırsatı veriyor. Projede yüzde 5 peşinatla 120 ay vade imkanı sunuluyor.

Konyaaltı sahili 22 Haziran'da açılıyor!

Menderes Türel’in halkın ücretsiz kullanımına açtığı Konyaaltı sahili, 22 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek açılışa hazırlanıyor. Başkan Menderes Türel, bu yaz Konyaaltı’nda Büyükşehir farkının hissedileceğini ifade etti.

Sefaköy Toya Moda daire fiyatları!

LEED sertifikasına altın seviyesinde aday olan Sefaköy Toya Moda daire fiyatları 185 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toya Grubu imzası taşıyan projede 1+0 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri bulunuyor...

Toya Moda'da fiyatlar 185 bin liradan başlıyor!

Toya Grubu tarafından inşa edilen Toya Moda projesi 2015 yılının Aralık ayında teslim edilmesi hedefleniyor. 21 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde konumlandırılan Toya Moda projesinde fiyatlar 185 bin liradan başlangıç gösteriyor.

moda sahili ibb açıklaması Haberi

moda sahili ibb açıklaması

Moda sahilinde önceki gün pazar koşusuna çıkan vatandaşlar neye uğradıklarını şaşırdı. Çünkü sahil boyunca Yoğurtçu Parkı’na kadar tüm park alanı tel örgülerle kapatılmıştı. Sosyal medyada “Sahile dolgu alanı mı yapılacak?” sorularıyla alevlenen konu hakkında İBB, HT İstanbul’a açıklama yaparak olayı aydınlattı: “Parkta zemin kayması oldu, güvenlik gerekçesiyle kapattık. Nedenini araştırıyoruz”


ÖNCEKİ gün Kadıköylüler her pazar olduğu gibi Moda sahilinde koşuya çıkmıştı. Güneşli geçen pazar gününü değerlendiren Kadı-köylüleri bu kez Moda’da bir sürpriz bekliyordu: Tel örgüler! Hemen her gün kullandıkları, pazar günleri ise aileleri ve arkadaşlarıyla koşuya çıkıp deniz kenarında sohbet edebildikleri yegâne alanda onları bu kez tel örgüler karşıladı. Neye uğradığım şaşıran vatandaşlar olayın aslını öğrenmek üzere sosyal medyadan yetkilileri soru yağmuruna tuttu, fakat bir cevap alamadılar, öyle ki Moda...