19 / 05 / 2024

Moda sahili yat limanı mı olacak

Moda sahili yat limanı mı olacak

Birgün Gazetesi'nin haberine göre; İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından geçen yıl iki etap şeklinde düşünülen Kadıköy Meydan Projesi'ne 3. etap eklenerek Moda sahilinin olduğu bölgeye de 'dolgu alan' yapılacağı açıklandı.

The LCP Group Amerika'da yatırım fırsatı sunuyor!

Ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group, Amerika’da yatırım ve kazanç fırsatı sağlıyor. Florida’nın uzay sahili olarak bilinen Melbourne’un şehir merkezindeki ilk butik oteli olacak Hotel Melby, A Tapestry Collection By Hilton’u Türk yatırımcılara tanıttı. 

Tekirdağ Süleymanpaşa Sahili baştan aşağı yenilendi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği yatırımlara son sürat devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda Süleymanpaşa Sahili'ni yenileyerek vatandaşların hizmetine sundu.

Ankara Mamak'a yeni moda merkezi!

Kentsel dönüşümle Başkent'in yükselen yıldızı olan Mamak büyük yatırımcıların gözdesi olmaya devam ediyor. Akbaba Moda Plaza ve Sosyete Pazarı açıldı.

Bursa Mesudiye sahiline 1 milyon TL'lik yatırım!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yaklaşık 1 milyon TL’lik sahil düzenleme yatırımı ile Mudanya’nın en batısındaki Mesudiye sahili de vatandaşlara daha kaliteli ve konforlu tatil imkanı sunuyor.

Kentsel dönüşüm Moda'ya akını başlattı!

Moda, sosyalleşmeyi seven İstanbullunun artık son kalesi. Kentsel dönüşüme boyun büken Nişantaşı ve çevresi; mahalle baskısından bunalan Cihangir, Tophane ve civarı; Arap yatırımcı istilasına uğrayan Etiler ve Levent’ten kaçan, soluğu Moda’da alıyor.

Toya Moda'dan ev sahipleri için kaçınılmaz bir fırsat!

Teslimine 9 ay kala çok cazip kampanyalarla ev satın almak isteyenlerin gözdesi olan Toya Moda, Basın Ekspres bölgesindeki eşsiz konumu ile yatırımını kira geliri olarak değerlendirmek isteyen ev sahipleri için kaçınılmaz bir fırsat.

Fildişi Sahili Türk yatırımcılar için fırsat sunuyor!

Fildişi Sahili Cumhuriyeti Başbakanı Duncan: "Fildişi Sahili 2016-2020 yılları için 100 milyar dolarlık bir yatırım hacmi hedefliyor. Burada özel sektör için büyük bir potansiyel var ve Türk yatırımcıları için de fırsatlar sunuyor" dedi.

Regatta Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Cafe Şubesi açıldı!

Regatta Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Cafe Şubesi, Mustafa Turgut Sanberk Şube Müdürlüğünde 20 bin TL sermaye ile 22 Aralık'ta Kadıköy, Moda Caferağa Mahallesi'nde açıldı.

Limak'ın Fildişi Sahili'ndeki fabrikasının temeli atıldı!

Şirket açıklamasına göre, Limak Çimento Grubu'nun Fildişi Sahili'nde 58 milyon avro yatırımla hayata geçireceği çimento fabrikasının temeli törenle atıldı.

Limak Çimento'dan Afrika'ya 1 milyar euroluk yatırım!

Afrika pazarına Mozambik ve Fildişi Sahili'ndeki yatırımlarıyla giren ilk Türk çimento grubu Limak Çimento, bu kıtada üç ayrı ülkede 1 milyar euroya kadar çıkabilecek büyük bir satın almaya hazırlanıyor.

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım yeni projesini tanıttı!

125 milyon dolarlık yatırım değeri ile 3 dev kule üzerinde yükselecek Kavuklar Bornova projesinin hedefi ilçeyi yaşam, moda, alışveriş ve kültür sanatta başrole taşımak ve değerini yükseltmek.

Toya Moda'da banka kredini teslimata kadar 15 ay Toya ödesin!

Anlaşmalı bankalar ile 60 aya % 0,59, 120 aya % 0,79 olan cazip faiz oranları ve %5 peşinat ödemesini de ayrı bir seçenek olarak sunmaya devam eden TOYA MODA, ister yaşamına ister geleceğine yatırım yapacakları kaçırılmayacak fırsatlarla donatıyor.

Karasu yatırımcıların yeni hedefi oldu!

Emlak İstasyonu Karadeniz bölge müdürü Adem Demirtürk Sakarya'nın Karasu ilçesi 55 kilometrelik sahili ve İstanbul'a sadece 2,5 saat mesafede yer alması ile emlak yatırımcılarının akınına uğruyor dedi.

Moda sahili yat limanı mı olacak Haberi

Moda sahili yat limanı mı olacak

İBB Başkanı Kadir Topbaş tarafından geçen yıl Mart ayında açıklanan proje, 230 bin metrekarelik bir alan üzerinde yapılacaktı. Yeni Kadıköy Meydanı çalışması; Kadıköy Sahili, Metro İstasyonu, Haldun Taner Tiyatrosu, Vapur İskeleleri, Rıhtım Caddesi ve Haydarpaşa arasındaki 60 bin metrekarelik yayalaştırılmış alanı kapsıyordu.


Ancak BirGün'e konuşan Kadıköy Kent Dayanışması, projenin bu alanla sınırlı kalmadığını ve 3 etaba çevrildiğini belirterek şunları söyledi:


"Proje, Haydarpaşa Garı'ndan Rıhtım Meydanı'nın sonuna kadardı. Ancak daha sonra projede görüldüğü gibi üç etaba çevirdiler. 1. etap Haydarpaşa ve Haldun Taner arasından oluşurken, 2. etap da Haldun Taner'den Rıhtım'ın (eski balonun yeri) sonuna kadar olan bölgeden oluşuyordu. Şimdi, 3. etap olarak Rıhtım'ın sonundan Moda sahilin sonuna kadar olan alanı da projeye dahil ettiler. Dolgu alan olarak düşündükleri yer de tam...