06 / 05 / 2024

modacı Gianni Versace

modacı Gianni Versace

Havuzu altın kaplama mozaiklerle süslü 10 odalı malikaneye 125 milyon dolar fiyat biçilmişti. Beckham çifti, İtalyan modacının malikanesi için 62 milyon doları gözden çıkardı. Açık artırma 17 Eylül'de..

Türk şirket, Avrupa’daki tekstil üssünü kapatıyor! 700 kişi işsiz kalacak!

13 yıl önce Sırbistan’a ilk giden Türk tekstil şirketi olan Jeanci, ülkedeki üretimini sona erdiriyor. İki fabrikada 700 kişiye istihdam sağlayan Jeanci, dünya devleri Cavalli, Fearre ve Versace gibi ünlü markalar için de üretim yapıyordu.

Marka güneş gözlükleri kaçırılmayacak indirim Konyalı Saat’te! Bitmeden koşun! İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi!

Güneş gözlüğünü giyiminizin önemli bir aksesuarı olarak kullanıyorsanız bu haber tam size göre. Konyalı Saat, Bvlgari, Dolge Gabbana, Rap Ban, Versace, Vogue kadın güneş gözlüklerinde 2 bin liraya yaklaşan indirimler sunuyor. işte fiyat listesi 

Pierre Cardin'in Cannes'daki yazlık evi 'Bubble Palace' satılıyor!

Ünlü modacı Pierre Cardin'in Cannes'daki yazlık evi Bubble Palace 280 milyon sterline (2.7 milyar TL'ye) satışa sunuldu...

Ünlü çifte şok! Olmayan inşaattan daire sattılar!

Ünlü modacı Tuvana Büyükçınar Demir ve eşinin 2014’te 5 milyon TL ödeyerek ev aldığı Derbent isimli proje hiç başlamadı. Çifte paraları ödenmezken, şirket sahipleri hakkında dolandırıcılık suçundan hapis istemiyle dava açıldı. Şirket sahiplerinin 10 yıla kadar hapis cezası istendi.

Tuvana Büyükçınar Demir ev almak isterken 5 milyon TL dolandırıldı!

Ünlü modacı Tuvana Büyükçınar Demir ve eşi, Sarıyer’deki bir inşaat projesinden 5 milyon TL'ye ev satın aldı. İddiaya göre proje hayata geçirilmedi, şirketin içi boşaltıldı ve ödeme yapılmadı.Ünlü çift, dolandırıldıklarını belirtti...

Cemil İpekçi, Bodrum'daki 4 katlı villasını 250 yıllık kaktüs için aldı!

Modacı Cemil İpekçi’nin, Bodrum’un içindeki 4 katlı evi yıllardır görenleri şaşırtıyor. İpekçi, Osmanlı mimarisine uygun yaptırdığı villayı, avlusundaki 250 yıllık dev kaktüs sebebiyle satın aldığını belirtti...

Siren Ertan'ın muhteşem yalı dairesi!

Güzel Modacı Siren Ertan ve eşi Ersin Kayalar'ın muhteşem yalı dairesi göz kamaştırıyor...

Versace'nin evi otel oldu! 

Ünlü modacı Gianni Versace’nin, girişindeki merdivenlerde suikaste uğradığı Miami’deki ünlü evi Casa Casuarina, otel olarak hizmet vermeye başladı.

Okan ile Nihan Buruk Urla'dan arsa aldı!

Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk ile modacı eşi Nihan Buruk, İzmir-Urla’ya bağlı Barbaros Köyü’nde 2 bin 800 metrekarelik arsa aldı...

Alara Koçibey Dubai’de mağaza açacak!

‘Three Moms’ markasıyla hedef büyüten iç mimar Alara Koçibey ile yakın dostları modacı Tuvana Büyükçınar ve Emine Kütük Dubai'de mağaza açmaya hazırlanıyor.

Süreyya Yalçın Miami'deki evinin kapılarını 1.5 milyon TL'ye açmadı!

Sosyetik isim Süreyya Yalçın ve eşi Ozan Baran'ın, Amerika-Miami'deki 25 milyon TL'lik malikanesine dünyaca ünlü İtalyan modaevi Versace talip oldu. Yalçın, ise 1.5 milyon TL teklifle evinde yapılacak moda çekimini reddetti.

Hakan Akkaya'ya haciz şoku!

Modacı Hakan Akkaya, inşaat sektöründe iş ortaklığı kuracağı vaadi ile parasını aldığı iddia edilen O.G. tarafından icraya verildi.

İşte Siren Ertan'ın Bebek'teki yalı dairesi!

Bebek'te boğaza nazır bir yalı dairesinde yaşayan modacı Siren Ertan, evin dekorasyonu için mimar dostları Hakan Helvacıoğlu ve Ülkem Güçsav’dan yardım almış.

modacı Gianni Versace Haberi

modacı Gianni Versace


İngiliz Daily Mirror'ın haberine göre ABD'ye taşınmayı düşünen İngiliz Beckham çifti, İtalyan modacının malikanesi için 62 milyon doları gözden çıkardı. ABD, Miami kentinde bulunan görkemli konak, Versace ailesi tarafından Gianni Versace'nin suikastinden sonra elden çıkarıldı. Ardından otel haline getirilen saray yavrusu, iflas edince banka haczetti ve açık arttırma ile satışı gerçekleşecek. 


2003 yılında 32 milyon dolara restore edilen malikane geçen yıl 125 milyon dolara satışa çıkarmış ancak alıcı bulunamamıştı. Daha sonra fiyat 100 milyon dolara, ardından da 75 milyon dolara indirilmesine rağmen malikaneye yine alıcı çıkmadı. Versace malikanesi şimdi 17 Eylül'de 25 milyon dolardan başlatılacak bir açık arttırma ile sahibini bulacak. Malikanede 10 yatak odası, 11 banyo var. 17 metrelik havuzun içinde 24 ayar altın kaplama mozaikler...