05 / 05 / 2024

modda mavişehir daire fiyatları

modda mavişehir daire fiyatları

İzmir’de hayata geçirilen Gözde Grubu-Ontan İnşaat Modda Mavişehir Evleri ile ilgili ayrıntılara haberimizden ulaşabilirsiniz…

Modda Mavişehir daire fiyatları!

Modda Mavişehir daire fiyatları 275 bin TL'den başlayarak yükseliyor. İzmir Modda Mavişehir projesinde konut ödemeleri için banka kredisi kullanılıyor...

Modda Mavişehir ulaşım!

Modda Mavişehir ulaşım bilgileri kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor...

Karşıyaka Frekans Mavişehir fiyat listesi!

İzmir Karşıyaka Mavişehir'de hayata geçirilen Karşıyaka Frekans Mavişehir fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Portmarin Mavişehir İzmir fiyatlar 2018!

Portmarin Mavişehir İzmir fiyatları haberimizde yer alıyor. Toplam 117 adet daireden oluşan projede 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor.

Portmarin Mavişehir İzmir fiyat listesi!

Katal İnşaat imzasıyla yükselen Portmarin Mavişehir projesi 117 adet daireden meydana geliyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Portmarin Mavişehir İzmir fiyat listesi...

Portmarin Mavişehir'de 3,5 milyon TL'ye! Yeni proje!

İzmir Mavişehir mevkiinde hayata geçirilen Portmarin Mavişehir projesinde 117 daire yer alıyor. Fiyatların 3,5 milyon TL'den başladığı proje Katal İnşaat imzasını taşıyor. 

Mavişehir Livin İzmir fiyat listesi!

Mavişehir Livin İzmir fiyat listesi daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. Cengiz İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 366 konut ve 33 ticari birimden meydana geliyor. 

Modda Senkron Ataşehir daire fiyatları!

Modda Senkron Ataşehir daire fiyatları 1+1'lerde 300 bin TL'den başlıyor. Modda Senkron projesi 24 ay sonra teslim ediliyor...

İzmir Mavişehir'de gayrimenkuller değer kazanıyor!

Karşıyaka Belediyesi, Mavişehir'de yer alan 12 daireyi toplam 7 buçuk milyon liraya satışa çıkarıyor. Karşıyaka Belediyesi satacağı 12 daire için toplam 7 milyon 595 bin TL tahmini bedel açıkladı.

Siena Loft Mavişehir fiyatları!

Çiğli Hava Jet Üssü'ne 1,9 kilometre mesafede bulunan projede toplam 84 adet daire yer alıyor. Siena Loft Mavişehir fiyatları 119 bin TL'den başlıyor.

Ontan İnşaat Modda Mavişehir'de yaşam başladı!

İzmir'in yaşam merkezi Mavişehir'de Ontan İnşaat yatırımı olarak inşa edilen; özgürlük ve modern yaşam tarzını yansıtan, MODDA Mavişehir sahipleri kent hayatı içinde huzur ve konforlu bir atmosferde yaşamaya başladı.

Modda Mavişehir'de yaşam başladı!

Ontan İnşaat'ın yatırımı olan, özgürlük ve modern yaşam tarzını yansıtan, akılcı, işlevsel ve estetik mimari projesi ile ilgi odağı olan MODDA Mavişehir'de, konut sahipleri huzur ve konforlu bir atmosferde yaşamaya başladı.

Gaziantep Mavişehir Evleri ödeme planı!

Gaziantep Mavişehir Evleri ödeme planı kapsamında aylık taksitler 400 TL'den başlıyor. Başvuru bedeli talep edilmeyen projede alt gelir grubu kapsamında 1.000 adet daire kurayla satılıyor.

İzmir Myvia Mavişehir' de daireler 320 bin TL' den başlıyor!

Gözde Grubu tarafından hayata geçirilen İzmir Myvia Mavişehir projesinde toplam 135 adet daire bulunuyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. İzmir Myvia Mavişehir' de daireler 320 bin TL' den başlıyor.

No 3 Mavişehir daire fiyatları!

Zabıtçı İnşaat tarafından hayata geçirilen No 3 Mavişehir projesinde fitness salonu, otopark, sauna, yüzme havuzu gibi seçenekleri bulunuyor. No 3 Mavişehir daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

modda mavişehir daire fiyatları Haberi

modda mavişehir daire fiyatları


Gözde Grubu ve Ontan İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Modda Mavişehir projesi 9 katlı 3 blok olarak tasarlandı. 


15 bin metrekare arsa alanına sahip olan Gözde Grubu-Ontan İnşaat Modda Mavişehir Evleri ‘nde 135 konut bulunuyor. 


Satışların devam ettiği Gözde Grubu-Ontan İnşaat Modda Mavişehir Evleri ‘nin içerisinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri mevcut. Projedeki konutların alanları 90 metrekare ile 195 metrekare arasında değişim gösteriyor. Gözde Grubu-Ontan İnşaat Modda Mavişehir Evleri ‘nin daire fiyatları şöyle: 


Gözde Grubu-Ontan İnşaat Modda Mavişehir Evleri fiyat listesi: 


2 oda 1 salon daireler 275 bin TL'den, 

3 oda 1 salon daireler 575 bin TL'den başlıyor. 


 Gözde Grubu-Ontan İnşaat Modda Mavişehir Evleri ne zaman teslim?


Projede bulunan dairelerin teslimatı Haziran 2014’te gerçekleştirilecek. 


Gözde Grubu-Ontan İnşaat Modda Mavişehir Evleri ödeme:


Gözde Grubu-Ontan...