08 / 07 / 2024

Modern Entegre kimin

Modern Entegre kimin

Modern Entegre Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alireza Salami, Mohammadbagher Zereshkian, Mohammadreza Rousta Jorshary ve Nader Sharifian ortaklığıyla kuruldu...

Bisiklet ile scooter yollarını metro ve tren hatlarına entegre edeceğiz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, daha akıllı ve modern ulaşım sistemlerine ağırlık verilmesi gerektiğine dikkat çekerek "Bu kapsamda bisiklet ve scooter yollarını metro ve tren hatlarına entegre edeceğiz” diye konuştu.

Modern Entegre Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Entegre Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alireza Salami, Mohammadbagher Zereshkian, Mohammadreza Rousta Jorshary ve Nader Sharifian ortaklığıyla kuruldu...

Konya Behşehir'e modern mezbahane inşa edilecek!

Konya’nın Beyşehir ilçesine bağlı Doğanbey Mahallesi’ne tam entegre modern bir mezbahane inşa edilecek.

Siirt'e modern fıstık işletme tesisi kurulacak!

Siirt'te, 'Entegre fıstık işleme tesisi projesi' kapsamında 30 milyon lira bütçeyle dünyanın en modern 5 fıstık tesisinden birinin kurulacak.

Kastamonu Entegre ayna parlaklığında mobilya kombinasyonları yaratıyor!

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, Glossmax High Gloss Levha ürünü ile mutfak, banyo, ev, ofis ve her türlü yüzey kaplamada modern, zarif ve ayna parlaklığında dekorasyon imkanı sunuyor.

Kale Kilit'in Çerkezköy fabrikasının temeli atıldı!

Kale Kilit’in yeni fabrikasının temeli atıldı. Çerkezköy’de 380 dönüm arazi üzerinde konumlandırılacak modern entegre kilit üretim tesisi yaklaşık 100 bin metrekare kapalı alana sahip olacak.

Kale Kilit Çerkezköy fabrikasının temeli atıldı!

Kale Kilit'in Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesindeki yeni fabrikasının temeli atıldı. 380 dönüm arazi üzerinde konumlandırılacak modern entegre kilit üretim tesisi, yaklaşık 100 bin metrekare kapalı alana sahip olacak.

Kale Kilit Avrupa'nın en büyük entegre kilit üretim tesisini kuruyor!

Türkiye'nin lider kilit üreticisi olan ve 100’ün üzerinde ülkeye ulaşan Kale Kilit’in yeni fabrikasının temeli atıldı. Çerkezköy’de 380 dönüm arazi üzerinde konumlandırılacak modern entegre kilit üretim tesisi yaklaşık 100.000 m2 kapalı alana sahip olacak

Mis Group, konutlara güvenlik, temizlik ve entegre tesis yönetimi hizmeti veriyor!

Mis Group, 220 farklı nitelikli projeye ve 12 bin konutun bulunduğu üst düzey site ve modern konutlara güvenlik, temizlik ve entegre tesis yönetimi alanında hizmet veriyor...

Hannover Messe’nin bu yılki teması Entegre Endüstri olarak belirlendi!

Geleceği belirleyecek teknolojiler ile daha modern ve akıllı enerji ağlarına yönelik çözümlerin ortak platformu Hannover Messe’nin bu yılki ana teması “Entegre Endüstri- GELECEK ADIMLAR” olarak belirlendi.

Kocaeli'ye Entegre Sağlık Kompleksi geliyor!

Cephanelik bölgesinde yapılacak bin 180 yataklı Kocaeli Entegre Sağlık Kompleksi'nde 6 hastane ve çok sayıda sosyal donatı alanı bulunuyor. Kompleks tamamlandığında çok modern bir görünüme kavuşacak.

Bursa çimento'da kimin hissesi ne kadar

Bursa çimento Fabrikası A.şž, grup şirketleri hakkında bilgi verdi. şžirkette kimin ne kadar hissesi olduğu açıklandı

Dumankaya Modern projesinden son kareler!

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Dumankaya Modern projesini www.havadanemlak.com ekibi görüntüledi...

Modern Entegre kimin Haberi

Modern Entegre kimin

Modern Entegre Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alireza Salami, Mohammadbagher Zereshkian, Mohammadreza Rousta Jorshary ve Nader Sharifian ortaklığıyla kuruldu.

Modern Entegre Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:MAKİNA VE TEÇHİZAT -Elektronik ve elektro-teknik, elektro-mekanik, elektro-analiz ve elektro-kontrol, elektro-robotik alanlarında,Laboratuar ve ya endüstriyel olarak, tüm ekipman ve cihazların, imalat, dağıtım ve ihracat ve ithalatı. -Şirket, bu ekipman ve teknoloji ile ilgili tüm mühendislik hizmetlerini tüm fabrikalara, endüstrilere ve organizasyonlara vermeye yetkilidir. -Şirketin çalışma konusunda kullanılan teknolojiyi araştırmak ve geliştirmek, ayrıca eğitim danışmanlığı hizmeti yapmak , şirketin amacıdır. -Her türlü sanayi ve iş makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak. -Sanayide kullanılan...