05 / 05 / 2024

Modern Osmangazi

Modern Osmangazi

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeni Türkiye yolunda modern Osmangazi’yi inşa etiklerini söyledi. Dündar, “Belediye olarak ‘İşimiz, gücümüz, Osmangazi’ diyerek çalışıyoruz. Geçen 5 yılda modern Osmangazi’nin temellerini attık.'' dedi.

Sinpaş GYO Bursa Modern 2020 değerleme raporu!

Sinpaş GYO Bursa ili, Osmangazi İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan Bursa Modern Projesi 2020 değerleme raporunu yayınladı...

Osmangazi'de erkek öğrenci yurdu inşa ediliyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından Kükürtlü Mahallesi’nde inşa edilen erkek öğrenci yurdunda çalışmalar hızla devam ediyor. Modern donanımlı, bütün ihtiyaçlarını karşılayacak öğrenci yurdunun, yeni eğitim dönemine yetiştirilmesi planlanıyor.

Bursa Osmangazi Yenikent Mahallesi'ne yeni cami inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Yenikent Mahallesi’ne yeni ve modern bir cami kazandırıyor. Günümüz mimarisi ve Selçuklu motiflerinin harmanlanmasıyla hayata geçirilen yeni cami,  Ramazan Ayı’nda hizmete açılacak.

Mustafa Dündar: Osmangazi'de yeni ve modern bir şehir inşa ediyoruz!

Bütçesini en verimli ve en etkin şekilde kullanmasının neticesinde birbirinden önemli yatırımlar hayata geçiren Osmangazi Belediyesi, ilçeye yeni bir tesis daha inşa ediyor.

Bursa'nın Osmangazi ilçesi planlı şehirleşmenin merkezi oldu!

Bursa'nın Osmangazi ilçesi, yapılan imar uygulamalarıyla modern şehirleşmenin merkezi haline geldi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ilçedeki hızlı gelişime bağlı olarak 10 yılda 300 bin kişilik modern bir şehir kurduklarını belirterek, “Herkes konuşur, Osmangazi iş yapar” dedi…

Osmangazi Yiğitali Hizmet Binası açılışa hazır!

Osmangazi Belediyesi’nin Yiğitali Mahallesi’nde hayata geçirdiği modern hizmet binası inşaatı tamamlandı. 

Osmangazi Hamitler Hizmet Binası’nda sona gelindi!

Bursa Osmangazi'de modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde eski muhtarlık ve spor kulübü binası, Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilendi.

Bursa Osmangazi’ye spor kulübü ve muhtarlık binası inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Hamitler Mahallesi’nde Merkez Cami çevresindeki spor kulübü ve muhtarlık binasının yerine daha modern bir bina inşa ediyor. 

Sinpaş GYO Bursa Modern 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Bursa ili, Osmangazi İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan Bursa Modern Projesi ve arazilere ilişkin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Osmangazi'deki eski muhtarlık ve spor kulübü binası yenileniyor!

Bursa Osmangazi'de modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde eski muhtarlık ve spor kulübü binası Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Osmangazi Demirtaş Kültür Merkezi tamamlanıyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Demirtaş Kültür Merkezi, modern mimarisi ve estetik görünümü ile dikkat çekiyor.

Osmangazi Güneştepe Spor Tesisleri’nde sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi tarafından Güneştepe Mahallesi’nde yeni ve modern bir spor tesisi inşa etti.

Osmangazi İsmetiye Spor Tesisleri yenilendi!

Osmangazi Belediyesi, İsmetiye Spor Tesisleri’ni baştan aşağıya yenileyerek ilçenin en modern tesislerinden birine dönüştürdü.

Modern Osmangazi Haberi

Modern Osmangazi

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeni Türkiye yolunda modern Osmangazi’yi inşa etiklerini söyledi. Birlik Vakfı Bursa şubesinin düzenlediği “Cuma Meclisi” programına katılan Başkan Mustafa Dündar, Osmangazi’de geçen 5 yıllık dönemde gerçekleştirdikleri çalışmalarla bu dönem yapacakları projelerin temellerini attıklarını söyledi. 


Son sayımla birlikte nüfusu 813 262’ye yükselen Osmangazi’nin, Türkiye’nin 57 ilinden büyük olduğunu dile getiren Dündar, “Belediye olarak ‘İşimiz, gücümüz, Osmangazi’ diyerek çalışıyoruz. Geçen 5 yılda modern Osmangazi’nin temellerini attık. İlçe tarihinin en büyük hacimli ve bütçeli projelerini gerçekleştirdik. Hayata geçirdiğimiz projeler, modern mimarinin estetikle buluştuğu fonksiyonel projeler oldu. Çarşamba Pazarpark bunun en güzel örneği” dedi.


Osmangazi’de en büyük sıkıntının, hizmet üretebilecekleri boş kamu arazisinin bulunmayışı olduğunu yenileyen Başkan Dündar, “5 yılda 2 milyon metrekare alan kamulaştırırken, karşılığında 225 milyon lira kaynak...