04 / 05 / 2024

modern palas konutları şişli

modern palas konutları şişli

Osmanbey metro istasyonuna yürüyüş mesafesinde bulunan Modern Palas, Nişantaşı'nın yanı başında yer alan Bomonti'den arabayla E5 ve TEM gibi önemli otoyollara ulaşım çok yakın ve kolay

Resim Modern Konutları fiyat bilgisi 2018!

Resim Modern Konutları fiyat bilgisi 2018 güncel liste kapsamında projede fiyatlar 259 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

Resim Modern Konutları ne zaman teslim?

Yüzde 11 indirim imkanı sunulan Resim Modern projesi Ortadoğu Grup imzası taşıyor. Resim Modern Konutları ne zaman teslim?

Yıldız Park Modern Konutları'nda 2+1'ler 487 bin TL'ye!

Gaziosmanpaşa İş Ortaklığı tarafından İstanbul Caddesi üzerinde inşa edilen Yıldız Park Modern Konutları'nda son daireler satışta. 1+1'lerin satıldığı projede 2+1 dairelerin fiyatları 487 bin TL'den başlıyor.

Akasya Modern’de konutların yüzde 70'i satıldı!

Kocaeli’nin yükselen trendi Başiskele Yuvacık’ta doğa ile iç içe panoramik deniz ve şehir manzarası ile tamamı dört katlı bloklardan oluşan Akasya Modern’de konutların yüzde 70'i satıldı.

Extensa Bomonti Modern Palas daire fiyatları!

Extensa Bomonti Modern Palas daire fiyatları 275 bin dolardan başlıyor. Bomonti Modern Palas'ta daireler oturuma hazır...

Ümraniye Sinpaş Palas Çakmak fiyatlar!

Sinpaş Palas Konutları 88 bin 733 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projenin 2017 yılı Aralık ayı içerisinde tamamlanması planlanıyor. İşte Ümraniye Sinpaş Palas Çakmak fiyatlar...

Sinpaş Palas Konutları satılık!

Sinpaş Yapı imzasını taşıyan Sinpaş Palas projesinde metrekare birim fiyatı 8 bin liradan başlıyor. Sinpaş Palas Evleri'nde daireler 2017 yılının sonunda teslim ediliyor...

Kent Palas 3 Konutları Beylikdüzü!

Kent Palas 3 Konutları Beylikdüzü İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde Kent Vizyon İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje 1+1 'den 3+1 'e kadar daire seçeneklerinden oluşuyor.

Bomonti Modern Palas Bomonti bölgesine katkıda bulunuyor!

BELÇİKA"nın şirketlerinden biri olan Extensa'nın Bomonti'de hayata geçirdiği projesi 'Bomonti Modern Palas', inşaat ve tasarım kalitesi ile mevcut kent dokusunun ve kültürünün bir uzantısı olan Bomonti bölgesinin değerlenmesine katkıda bulunuyor.

Avrupa Konutları Kale: Geleneksel Türk mimarisinin modern yorumu!

"Geleneksel Türk mimarisinin modern yorumu!" sloganıyla satışa çıkan Avrupa Konutları Kale projesinde daire alanları 77 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. Projede 599 tane daire yer alıyor.

Çelik Palas Hotel yenilenen modern yüzü ile misafirlerini ağırlıyor!

Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatı ile 1935'te inşa edilen Bursa'nın ilk beş yıldızlı oteli Çelik Palas Hotel, 1.5 yıl süren renovasyon çalışmaları sonucu yenilenen modern yüzü ile misafirlerini ağırlamaya devam ediyor...

Markaled Pazarlama İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Markaled Pazarlama İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Baş, Kenan Kır tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Ağustos'ta Beyoğlu, Modern Palas'ta kuruldu.

Elit Grand Palas Kurtköy iletişim!

Elit Grand Palas Kurtköy iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Elit Grand Palas Konutları satılık daire seçenekleri stüdyo ve 1 oda 1 salondan meydana geliyor.

modern palas konutları şişli Haberi

modern palas konutları şişli

98 konutluk bir proje olan Bomonti Modern Palas, Extensa Group projesi olarak hayata geçiriliyor. Şişli-Bomonti'de konumlandırılan proje 15 katlı tek bloktan meydana geliyor.

Bomonti Modern Palas'ta alanları 66 metrekare ile 79 metrekare arasında farklılık gösteren 1 oda 1 salon ve 107 metrekare ile 120 metrekare 2 oda 1 salon daireler yer alıyor. Bomonti Modern Palas'ta 1+1 konutlar 320 bin dolar ile 380 bin dolar, 2+1 konutlar ise 420 bin dolar ile 430 bin dolar arasında değişiyor.

Bomonti Modern Palas'tan konut sahibi olmak isteyenler yüzde 70 oranında banka kredisi kullanabiliyor. Firma kendi bünyesinde müşteriye özel ara ödemeli ödeme seçenekleri sunabiliyor. Modern Palas, Bomonti'nin tam merkezinde size butik ve tıpkı ismindeki gibi modern bir yaşam sunuyor.

Kentsel dönüşümü çok hızlı yaşamakta olan ve hızla...