07 / 05 / 2024

modern yapılar

modern yapılar

Eskilerin sıcak mahalle hayatı, modern yapılarla birlikte tekrar hayatımıza giriyor. Konut alıcısının daha yoğun talep gösterdiği mahalle konseptli konut projelerinin sayısı her geçen gün artıyor.

Bade Modern Yapılar İnşaat İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bade Modern Yapılar İnşaat İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Murat Tokat tarafından kuuldu.

Tera Modern Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tera Modern Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Işık tarafından kuruldu.

Matris Modern Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matris Modern Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bağrıaçık tarafından kuruldu.

Daha modern ve tarihi yapılar inşa ediliyor!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Kamu İhale Kanunu'na ilişkin açıklamalarda bulundu. Tüfekci, ''Medeniyetimizin izlerini taşıyan yapıları teker teker hayata geçiriyoruz'' diye konuştu.

Bursa'ya kentsel dönüşümle modern yapılar geliyor!

Bursa'da 196 bin 200 metrekare alanda yapılacak uygulamalarla birlikte mevcut 935 bina ve 212 iş yerinin yerinde depreme dayanıklı, ideal şehir yaşamına uygun yapılar yükselecek.

Bursa Osmangazi'deki kaçak yapılar yıkılıyor!

Osmangazi Belediyesi, yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları ile modern ve planlı Osmangazi’yi inşa ederken, kent kimliği ve dokusuna zarar veren kaçak yapılar ile de mücadelesini aralıksız sürdürüyor.

NTEPE Yapı Bursalılar'a özgün yapılar sunuyor!

Sektördeki tecrübeleriyle önümüzdeki süreçte de müşterilerine kazançlı yatırımlar sunmanın planlarını yaptıklarını ifade eden Hakan Yavuz, ''NTEPE Yapı olarak projelerimizde Bursalılar'a özgün ve modern yapılar sunma çabası içerisindeyiz" dedi.

Geleceğin sağlıklı yapıları için doğadan ilham alınacak!

Geleceğin sağlık yapıları permakültür, sürdürülebilirlik, organik tarım gibi kavramların rehberliğinde, rehabilitasyon ve arınma anlayışlarının modern bir dille yorumlandığı ve farklı kişisel deneyimler sunan merkezler haline geliyor...

Özka Modern Mimari Yapılar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özka Modern Mimari Yapılar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yemen Öztürk tarafından 50 bin TL sermaye ile 23 Temmuz 21015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Kalekim Betonart serisi modern yapıların yeni gözdesi!

Kalekim tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü ‘Betonart’ ile yapılar özüne dönüyor. İç ve dış cephelere estetik bir görüntü kazandıran dekoratif sıva ‘Betonart’, modern mekanların gözdesi olarak, farklı ihtiyaçlara kapsamlı çözümler sunuyor.

Osmangazi'de kaçak yapılar yıkılıyor!

"Modern Osmangazi" için kaçak yapılar tek tek yıkılıyor. Osmangazi Belediyesi ekipleri tarafından Dürdane Köyü'nde kaçak olduğu tespit edilen bir villa, inşaat aşamasında iken yıkıldı.

Tarımsal ve hayvancılık amaçlı yapılar nasıl olmalı?

Tarımsal ve hayvancılık amaçlı yapılar; Kümes, ahır, ağıl, arıhane, kömürlük, odunluk, samanlık, ticari amaçlı olmayan kiler ve yem deposu olarak karşımıza çıkıyor. Peki, tarımsal ve hayvancılık amaçlı yapılar nasıl olmalı?

Muhtarlık izni ile yapılabilecek yapılar!

Köy ve mezraların yerleşik alanı ve civarında yapı yapılabilmesi için ilgili köy ihtiyar heyetince verilen yazılı izin olarak tanımlanıyor. Peki, muhtarlık izni ile yapılabilecek yapılar nelerdir? İşte yanıtı...

modern yapılar Haberi

modern yapılar

Camisi, kıraathanesi, çeşmesi, pazarı, oyun parkları, yeşil alanları ve sokak başı sohbetleri ile kendine has özellikleri vardır mahalle kültürünün. Sokakta oyun oynayan çocuklar, herkesin tanıdığı ve güne selamlaşarak başladığı esnaf, birbirine bağlı komşular... Birçoğumuzun hayatında yer edinen Bizimkiler, Mahallenin Muhtarları, Süper Baba, Perihan Abla gibi televizyon dizilerinde işlenen mahalle sıcaklığı son yıllarda oldukça geri planda kalmıştı. Eskilerin özlemle andığı, yeni nesilin eski film ve dizilerden takip ettiği mahalle kültürünü canlandırmak için yeni çalışmalar yapılıyor. Gayrimenkul sektöründeki firmalar, yeni ve sağlıklı binaları eskilerin sıcaklığı ile birleştirmeyi seçiyor. Yeni konut projelerinde yeşile geniş yer ayrılıyor, çocuklara oyun alanları yaratılıyor, sosyal alanlarla komşuluk ilişkilerinin geliştirilmesi hedefleniyor.  Hem kamu hem de özel sektörün yeni projelerinde mahalle kültürü vurgusu yapılırken,  konut alıcısı da bu...