27 / 04 / 2024

Modoko avm olma süreci

Modoko avm olma süreci

Modoko Olağanüstü Genel Kurulu'nda, yapılan oylama neticesinde sosyal tesis binasının yeniden yaptırılması için yönetim kuruluna ihale ve sözleşme yapmak üzere oy çokluğuyla yetki verildi.

Modoko yurtdışına AVM’yle açılacak!

Modoko, İstanbul Sanayi Odası ve TİM'in de desteğiyle mobilya üreticilerini yurtdışına taşımak için harekete geçti. Devletten alacağı kira desteğiyle yurtdışında AVM kiralamayı planlayan Modoko, kurulacak şirket aracılığıyla pazarlama ve lojistiği elden yürütecek…

Modoko yurt dışına açılıyor!

Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Çalışkan, "Mobilya ihracatını yoğun olarak gerçekleştirdiğimiz ülkelere 25'erli gruplar halinde ziyaretlerde bulunacağız. Potansiyeli en yüksek ve bürokrasi açısından en rahat olduğunu düşündüğümüz ülkeye ilk mobilya AVM'sini kuracağız" dedi...

Home City Pendik AVM yılın ilk çeyreğinde açılıyor!

Home City Pendik AVM 2018 yılının ilk çeyreğinde kapılarını açıyor. Türkiye’nin ilk ve tek ev dekorasyon AVM’si olma özelliğini taşıyan AVM konsept yapısı ve ürün çeşitliliğiyle de fark yaratacak.

Çorlu Orion AVM'ye otel ve kapasite artışı yatırımı!

Trakya'nın ilk alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan Orion AVM'de kapasite artışı ve 110 odalı şehir oteli yatırımı yapılacak.

Nusret ikinci restoranını Kanyon AVM'de açıyor!

Nusr-Et Steakhouse, İstanbul'un ünlü et restoranlarından biri olma özelliği taşıyor. Nusr-Et İstanbul'da ikinci restoranını ise Kanyon AVM'ye açıyormuş.

Ankara Taurus AVM, ev sahibi yapıyor!

TAURUS, gerçekleştirdiği sıra dışı kampanyalarla ziyaretçilerine farklı fırsatlar sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz senelerde de yeni yıl kampanyaları ile Ankara'dan ev kazandırırken, ev hediye eden tek avm olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Lüleburgaz Bercadia AVM açıldı!

Lüleburgaz'ın ilk alışveriş ve yaşam merkezi olma özelliğini elde eden, Bercadia AVM geçtiğimiz hafta kapılarını açtı. Bercadia AVM, yaklaşık 18 bin metrekare alana kurulu ve 8 kattan oluşuyor...

Point Bornova AVM açıldı!

Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme'nin İzmir'deki ilk alışveriş ve yaşam merkezi olma özelliğini taşıyan Point Bornova AVM ünlü şarkıcı Kenan Doğulu’nun verdiği konserle kapılarını açtı.

Burdur'da dev kampüs ve AVM inşa edilecek!

Akdeniz Bölgesi'nin en büyük Fen İşleri Kampüsü olma özelliği taşıyan yapının temeli, Sultanderesi'nde düzenlenen törenle atıldı. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, AVM için de proje çalışmalarına başladıklarının müjdesini verdi.

Modoko hedefleri büyüyor!

Modoko Başkanı Özçelik, AVM olma hedefini gerçekleştirerek firmanın kurumsal itibarını yükseltmek ve ziyaretçi sayısını arttırmayı hedeflediklerini söyledi.

Modoko AVM olma yolunda ilk adımını attı!

Modoko Olağanüstü Genel Kurulu'nda, yapılan oylama neticesinde sosyal tesis binasının yeniden yaptırılması için yönetim kuruluna ihale ve sözleşme yapmak üzere oy çokluğuyla yetki verildi.

Viaport, Amerika’da AVM satın aldı!

Perakende sektörünün ilk’lerini hayata geçiren Viaport, dünya markası olma rotasına geçtiğimiz yıl Amerika’dan başladı. Viaport, dünya markası olma yoluna Amerika’da satın aldığı ikinci AVM’siyle devam ediyor.

Viaport Venezia AVM mağazaları!

VIA Properties - Gürsoy Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile hayata geçirilen Viaport Venezia AVM yatırım değeri açısından Türkiye’nin ilk beş projesinden biri olma özelliği taşıyor. İşte Viaport Venezia AVM mağazaları...

Modoko avm olma süreci Haberi

Modoko avm olma süreci

Modoko Olağanüsfü Genel Kurulu'nda, yapılan oylama neticesinde sosyal tesis binasının yeniden yaptırılması için yönetim kuruluna ihale ve sözleşme yapmak üzere oy çokluğuyla yetki verildi. AVM olma hedefini gerçekleştirerek firmanın kurumsal itibarını yükseltmek ve ziyaretçi sayısını arttırmayı hedefleyen Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Etem Özçelik, "Modoko AVM olma yolunda en büyük adımı attı. Yapılacak yeni sosyal tesis, AVM'nin ilk adımı niteliğindedir. Bundan sonra kararlı adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz" dedi. 


Bizim...