02 / 05 / 2024

Modoko hedefleri

Modoko hedefleri

Modoko Başkanı Özçelik, AVM olma hedefini gerçekleştirerek firmanın kurumsal itibarını yükseltmek ve ziyaretçi sayısını arttırmayı hedeflediklerini söyledi.

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

Mobilya alacaklar dikkat! Modoko’da fiyatlar sabitlendi! Sakın kaçırmayın!

Zincir marketler, hazır giyim derken, mobilyada da peş peşe fiyatlar sabitleniyor. Son olarak, bünyesinde 610 firma barındıran Türkiye’nin en büyük mobilyacılar sitesi Modoko’da fiyatları sabitlediğini duyurdu. Mobilya ihtiyacı olanlar acele edin, bu fırsatı kaçırmayın!

Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri

Türkiye'nin ekonomide 2023 hedefleri Türkiye ihracatının üçte ikisinden fazlasını gerçekleştiren 10 sektörün temsilcileri tarafından değerlendirildi. Peki Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri...

Modoko yurtdışına AVM’yle açılacak!

Modoko, İstanbul Sanayi Odası ve TİM'in de desteğiyle mobilya üreticilerini yurtdışına taşımak için harekete geçti. Devletten alacağı kira desteğiyle yurtdışında AVM kiralamayı planlayan Modoko, kurulacak şirket aracılığıyla pazarlama ve lojistiği elden yürütecek…

Modoko yurt dışına açılıyor!

Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Çalışkan, "Mobilya ihracatını yoğun olarak gerçekleştirdiğimiz ülkelere 25'erli gruplar halinde ziyaretlerde bulunacağız. Potansiyeli en yüksek ve bürokrasi açısından en rahat olduğunu düşündüğümüz ülkeye ilk mobilya AVM'sini kuracağız" dedi...

Güçlü siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Türk insanının dinamizmi, iş dünyasının yatırım iştahı ve güçlü bir siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek." dedi. 

Kentsel dönüşümün temel hedefleri anlatıldı!

TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, Adana Valisi Mahmut Demirtaş'a ziyarette bulundu. Konyalıoğlu, kentsel dönüşümdeki temel hedefleri anlattı.

Modoko’dan 5 adımda bahar dekorasyon önerileri!

Baharın gelmesiyle yaşam alanlarında da hoş değişimler başladı… Modoko’dan, ufak dokunuş ve doğadan yansıyan canlı renklerle ve ev ve iş yerlerine bahar atmosferi oluşturmanın önerileri…

Modoko, İSMOB'da yer alacak!

Özel tasarım mobilyanın öncü adresi Modoko, Türkiye’nin en büyük mobilya fuarı İSMOB’ta yer alacak. İSMOB’a özel konuk olarak katılacak olan Modoko, 12-17 Ocak 2016 tarihleri arasında Tüyap’ta ziyaretçileri ile buluşacak.

Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı!

‘’Coldwell Banker Uluslararası Broker Kampı-Blue Camp’’te, dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık markası olan ve 2 yıl önce girdiği Türkiye pazarında hızlı bir büyüme ivmesi yakalayan Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı.

Kılıçoğlu Kiremit'in 2016 hedefleri anlatıldı!

Kiremit ve çatı teknolojilerinde Türkiye'nin referans markası Kılıçoğlu, geçtiğimiz günlerde farklı bölgelerden katılımcı 250 bayisini Antalya Rui Belek Hotel'de, 2016 hedefleri doğrultusunda kurumsal stratejisini ve yol haritasını bayileri ile paylaştı.

Modoko hedefleri büyüyor!

Modoko Başkanı Özçelik, AVM olma hedefini gerçekleştirerek firmanın kurumsal itibarını yükseltmek ve ziyaretçi sayısını arttırmayı hedeflediklerini söyledi.

Modoko AVM olma yolunda ilk adımını attı!

Modoko Olağanüstü Genel Kurulu'nda, yapılan oylama neticesinde sosyal tesis binasının yeniden yaptırılması için yönetim kuruluna ihale ve sözleşme yapmak üzere oy çokluğuyla yetki verildi.

Modoko hedefleri Haberi

Modoko hedefleri

Abdulkadir AVCI Modoko firması, geçen günlerde yaptığı olağanüstü genel kurul toplantısıyla AVM olma yolunda ilk adımı attı. Modoko Olağanüstü Genel Kurulu'nda, ikinci sosyal tesis binası inşaatının yaptırılması için ihale ve sözleşme yapmak üzere yönetim kuruluna yetki verilmesi hususundaki görüşmeler tamamlandı. Yapılan oylama neticesinde sosyal tesis binasının yeniden yaptırılması için yönetim kuruluna ihale ve sözleşme yapmak üzere oy çokluğuyla yetki verildi. AVM olma hedefini gerçekleştirerek firmanın kurumsal itibarını yükseltmek ve ziyaretçi sayısını arttırmayı hedefleyen Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Özçelik, "Modoko bugün AVM olma yolunda en büyük adımı attı. Hiçbir zaman amacından vazgeçmeyen ve bu amaç uğrunda her zaman birlikte hareket eden tüm Modoko ailesine teşekkür ediyorum. Yapılacak yeni sosyal tesis, AVM'nin ilk adımı niteliğindedir. Bundan sonra kararlı adımlarla ilerlemeye...