28 / 04 / 2024

Mogan Garden Gölbaşı satılık

Mogan Garden Gölbaşı satılık

Ankara Gölbaşı'nda yükselen Mogan Garden projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 233 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Projede 1 Ekim itibariyle yüzde 20'ye varan lansman indirimleriyle satışlar yapılacak...

Ankara Gölbaşı Millet Bahçesi 2022'de tamamlanacak!

Gölbaşı Mogan Gölü Kıyı Bandı Çevre Düzenlemesi ve Bisiklet Yolu Açılış Töreni'nde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Ankara Gölbaşı Millet Bahçesi 2022'de tamamlanacak" dedi.

Gölbaşı Belediyesi'nden bisiklet yolu müjdesi!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Mogan Gölü kıyı bandında hayata geçirdikleri yürüyüş yolunun ve bisiklet yolunun tamamlandığını belirtti.

Gölbaşı'na 750 bin metrekarelik millet bahçesi müjdesi!

Mogan Gölü'nde yürütülen dip çamur temizliği alanını inceleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gölbaşı'na 750 bin metrekarelik millet bahçesi müjdesi verdi.

Gölbaşı Kuğu Gölü Villaları fiyat!

Gölbaşı Kuğu Gölü Villaları fiyat listesi 1 milyon 390 bin TL'den başlıyor. Proje Ankara'da Mogan Parkı'na yürüme mesafesinde yer alıyor...

Ankara Gölbaşı Hastanesi ihale aşamasına geldi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gölbaşı'nda 200 yataklı hastane çalışmasının son aşamaya geldiğini, Mogan Gölü'nün yakında temizleneceğini söyledi.

Gölbaşı'na 20 bin metrekarelik park yapılıyor!

Gölbaşı Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttüğü parkın inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere. Proje 20 bin metrekarelik alanda uygulanıyor.

Gülbağ Avrocity projesi nerede?

Avrocity Gülbağ Grup imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje 1 milyon 367 bin metrekare alanda yükseliyor. Projede otel, rezidans,daire, villa ve AVM bulunuyor. "Gülbağ Avrocity projesi nerede?" sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Ankara Gölbaşı Belediyesi'nden geçici ustalık belgesi!

Gölbaşı Belediyesi yeni bir düzenleme ile vatandaşa bir kolaylık daha sunuyor. Belediye şantiye şefleri ve yetki belgeli ustalar hakkında yönetmelik hükümlerine istinaden geçici ustalık belgesi verecek...

Gölbaşı Belediyesi geçici ustalık belgesi verecek!

İnşaat işlerinde çalışanların ustalık belgesinin olması şartının getirilmesi çerçevesinde, yönetmelik hükümleri kapsamında bu belgeleri almak isteyenler Gölbaşı Belediyesine müracaat edebilecek...

Gölbaşı Mogan Gölü için ihale yapıldı!

Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi Mogan Gölü Batimetrik Harita Alımı, Çamur Hacmi-Göl Suyu Kalitesinin Belirlenmesi ve Dip Çamuru Temizlenmesi Uygulama Fizibilite Projesi ihalesi yapıldı...

Gölbaşı semtinde bir cadde 5 sokak asfaltlandı!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç Agırnas bölgesi Gölbaşı semtinde yer alan yollarda genişletme ve düzenleme çalışmasını tamamladıklarını, bir cadde ile 5 sokakta yoğun bir asfaltlama çalışması gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Gölbaşı semti asfaltlanıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ağırnas Bölgesi, Gölbaşı semtinde yer alan yollarda genişletme ve düzenleme çalışmasını tamamladıklarını 1 cadde ile 5 sokakta yoğun bir asfaltlama çalışması gerçekleştirdiklerini bildirdi

Melikgazi Gölbaşı asfaltlanıyor!

Memduh Büyükkılıç, Ağırnas Bölgesi, Gölbaşı semtinde yer alan yollarda genişletme ve düzenleme çalışmasını tamamladıklarını 1 cadde ile 5 sokakta yoğun bir asfaltlama çalışması gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Mogan Garden Gölbaşı satılık Haberi

Mogan Garden Gölbaşı satılık


Batı Sistem Yatırım İnşaat tarafından hayata geçiriliyor olan Mogan Garden projesi Ankara Gölbaşı Eymir Mahallesi'nde yükseliyor. 9 blok olarak tasarlanan Mogan Garden projesi 216 konuttan oluşuyor.


24 bin 360 metrekare alanda inşa ediliyor olan Mogan Garden projesinin toplam inşaat alanı 42 bin metrekare. 17 bin 600 metrekaresi peyzaja ayrılan Mogan Garden'da 2+1, 3+1, 4+1, 4+1 bahçeli dubleks ve 5+1 bahçeli dubleks daire seçenekleri sunuluyor.


Mogan Garden projesinde dairelerin net alanları 96 metrekare ile 270 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Mogan Garden'da özel açık oturma alanları, geniş Peyzaj ve spor Alanları

tenis, basketbol, voleybol sahaları, yürüyüş ve dinlenme alanları, açık ve kapalı fitness alanı, sauna, buhar banyosu gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Yüzde 1 KDV avantajının olduğu Mogan Garden projesinde fiyatlar 233 bin TL'den başlayarak...