27 / 04 / 2024

Mogan Gölü nerede

Mogan Gölü nerede

Mogan Gölü’nün temizlenmesi ile ilgili ihale sürecini başlatan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, ihaleyi ikinci kez iptal etti. İptale gerekçe olarak şirketlerin beklenenin üzerinde fiyat vermesi gösterildi

Eymir ve Mogan gölleri buz tuttu!

Hava sıcaklığının eksi 20 derecelere düştüğü Ankara'da Mogan ve Eymir gölleri dondu. Hafta içinde okullarda eğitime ara verilen başkentte yoğun kar yağışı, kimilerine büyük zorluk kimilerine ise kar keyfi yaşattı.

Mogan Gölü temizleniyor!

Gölbaşı Mogan Gölü ’nde başlatılan temizlik çalışmaları hızlandı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bu kapsamda Mogan Gölü ’nde dip çamuru temizlik fizibilite çalışmalarına başladı.

Mogan Gölü, 5 yılda temizlenecek!

Mogan Gölü’nün kirlilikten kurtaracak çalışma amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde; Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Gölbaşı Belediye Başkanlığı’nın katılımıyla işbirliği protokolü imzalandı...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mogan Gölü için harekete geçti!

Çevre Bakanlığı Mogan Gölü için harekete geçti. Mogan gölü dip çamurunun temizliği, gölü besleyen derelerin ıslahı ve göl çevre düzenlemesi işlerinin yapılması amacıyla; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde işbirliği protokolü imzalandı.

Mogan Gölü’ne 18 milyon metreküp can suyu verildi!

ASKİ Genel Müdürü İrfan Kaya, kurak geçen kış mevsiminin ardından aşırı yaz sıcaklarının da etkisiyle su seviyesi gittikçe azalan Mogan Gölü’ne 9 Temmuz 2014 tarihinden itibaren 18 milyon metreküp su takviyesi yapıldığını söyledi.

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Göl İstanbul nerede?

Göl İstanbul nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Göl İstanbul nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Mogan Gölü 1. etap projesi Ekim'de tamamlanacak!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Mogan Gölü 1. etap kıyı bandı rehabilitasyon ve rekreasyon alanı çevre düzenlemesinin Ekim ayında tamamlanacağı müjdeledi.

Mogan Gölü çevresindeki kaçak yapılar yıkıldı!

Ankara'da özel çevre koruma alanı kapsamında olan Mogan Gölü'nün yanındaki kaçak yapılar yıkıldı. Göl kenarındaki kulübe ve konteynerler de kepçelerle taşındı. 

Apartıman Gül nerede?

13 kat üzerinde toplam 25 konut ünitesi ve 1 ticari üniteden Apartıman Gül  projesinde satışlar devam ediyor... Peki Apartıman Gül nerede hayata geçiriliyor?

Turyap Gül İnşaat açık artırması nerede? 

Hemen teslim ve temen tapu fırsatının sunulduğu Gül İnşaat gayrimenkulleri açık artırmayla 6 Şubat 2018 Salı günü satışa çıkarılıyor...

Mogan gölü Kuğu Gölü Villaları'na değer katıyor!

Mogan Parkı'na yürüme mesafesinde olan Gölü Villaları, Mogan gölündeki temizleme çalışmalardan en fazla etkilenen projelerin başında geliyor.. 

Gölbaşı Kuğu Gölü Villaları fiyat!

Gölbaşı Kuğu Gölü Villaları fiyat listesi 1 milyon 390 bin TL'den başlıyor. Proje Ankara'da Mogan Parkı'na yürüme mesafesinde yer alıyor...

Oyak Göksupark nerede?

Ankara-Eryaman’da konumlandırılan Oyak Göksupark projesinde daire fiyatlar 191 bin TL’den başlıyor. Peki Oyak Göksupark nerede?

Sinpaş Gökorman nerede?

Sinpaş GYO Gökorman projesi "Yerde ararken gökte orman" sloganıyla basına tanıtılıyor. Toplam 420 konuttan meydana gelen Gökorman projesi ilk fiyat avantajıyla 29 Nisan’da ön satışa çıkıyor. Peki Sinpaş Gökorman nerede?

Bizim Evler Ardıçlı nerede?

İhlas Holding ve Gülle Tekstil işbirliğiyle hayata geçirilen Bizim Evler Ardıçlı projesi 275 konut ve 18 ticari üniteden oluşuyor. Peki Bizim Evler Ardıçlı nerede?

Gül İnşaat Seyrantepe projesi nerede?

750 daire ve 12 dükkan olarak hayata geçirilen Gül İnşaat Seyrantepe projesinin detayları bugün netleşti. Peki, Gül İnşaat Seyrantepe projesi nerede?

Ankara Mogan Gölü 450 günde temizlenecek!

Gölbaşı’nın 30 yıldır temizlenemeyen doğa harikası gölü Mogan’da çalışmalar gelecek ay başlıyor. Mogan, 450 gün sürecek temizlikle eski günlerine dönecek

Mogan Gölü nerede Haberi

Mogan Gölü nerede

Ankara'nın denizi olarak tabir edilen ve başkentlilerin hafta sonu en çok gittiği yerlerin başında gelen Gölbaşı'ndaki Mogan Gölü'nün temizlenmesi için açılan ihale ikinci kez iptal edildi. Temizlik çalışmaları için üst düzey devlet yetkililerinin katılımıyla yapılan toplantının ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Gölbaşı Belediyesi protokol imzalamıştı.


4 NİSAN'A ERTELENMİŞTİ

İmzalanan protokolün ardından Kalkınma Bakanlığı, gölün temizliği ile ilgili bütçe ayırırken Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ihale tarihini 2 Şubat olarak açıklamıştı. Gölün dip çamurunun çıkartılması ve su yüzeyinin temizlenmesini kapsayan ihale iptal edilerek 5 Nisan'a ertelenmişti.


FİYAT İNDİRİMİ BEKLENİYOR

EKAP'ta yayınlanan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yeni binasında düzenlenen ihaleye çok sayıda şirket katıldı. Bakanlık, şirketlerden gelen tekliflerin proje için ayrılan bütçenin çok üstünde olması nedeniyle ihaleyi yeniden iptal etti....