27 / 04 / 2024

Mogan Gölü rekreasyon

Mogan Gölü rekreasyon

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Mogan Gölü 1. etap kıyı bandı rehabilitasyon ve rekreasyon alanı çevre düzenlemesinin Ekim ayında tamamlanacağı müjdeledi.

Uzungöl'deki dönüşümde 1. etap tamam! Göl çevresindeki yapılar yıkılıyor!

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'de kentsel dönüşüm projesi devam ediyor. Proje kapsamında göl kıyısını çevreleyen kaçak yapılar yıkılacak, görüntü kirliliği ortadan kaldırılarak, görsel estetiğe sahip doğal rekreasyon alanları oluşturulacak ve gölün çevresi tamamen açılacak.

Mogan Gölü 1. etap projesi Ekim'de tamamlanacak!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Mogan Gölü 1. etap kıyı bandı rehabilitasyon ve rekreasyon alanı çevre düzenlemesinin Ekim ayında tamamlanacağı müjdeledi.

Mogan Gölü çevresindeki kaçak yapılar yıkıldı!

Ankara'da özel çevre koruma alanı kapsamında olan Mogan Gölü'nün yanındaki kaçak yapılar yıkıldı. Göl kenarındaki kulübe ve konteynerler de kepçelerle taşındı. 

Mogan gölü Kuğu Gölü Villaları'na değer katıyor!

Mogan Parkı'na yürüme mesafesinde olan Gölü Villaları, Mogan gölündeki temizleme çalışmalardan en fazla etkilenen projelerin başında geliyor.. 

Gölbaşı Kuğu Gölü Villaları fiyat!

Gölbaşı Kuğu Gölü Villaları fiyat listesi 1 milyon 390 bin TL'den başlıyor. Proje Ankara'da Mogan Parkı'na yürüme mesafesinde yer alıyor...

Melih Gökçek Mavi Göl ve Sincan Harikalar Diyarı'nı gezdi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi'nin park ve rekreasyon alanlarının tanıtımı amacıyla hazırlanan programın çekimleri için Mavi Göl ve Sincan Harikalar Diyarı'nı gezdi.

Şereflikoçhisar Tuz Gölü Özel Çevre Koruma Bölgesi imar planı askıda!

Ankara Şereflikoçhisar İlçesi, Yeşilova Mahallesi "Rekreasyon Alanı" Tuz Gölü Özel Çevre Koruma Bölgesi imar planı teklifi askıya çıkarıldı...

Ankara Mogan Gölü 450 günde temizlenecek!

Gölbaşı’nın 30 yıldır temizlenemeyen doğa harikası gölü Mogan’da çalışmalar gelecek ay başlıyor. Mogan, 450 gün sürecek temizlikle eski günlerine dönecek

Van Gölü kıyısına 3 milyon TL'lik tesis inşa edildi!

Mimar Tuba Dede ve iç mimar kardeşi Didem, Van Gölü kıyısına "rekreasyon ve doğa sporları alanı" yapmak üzere hazırladıkları projeyi bir süre önce TKDK'ya sundu.

Ankara Mogan Gölü yeniden doğuyor!

"Mogan Gölü'nün Dip Çamuru Temizleme Çalışması Protokolü", Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından imzalandı.

Ankara Mogan Gölü denetleniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mogan Gölü’nü kirlettiği iddia edilen göl çevresindeki tüm işletmeleri tek tek denetledi.

Mogan Gölü ihalesi TBMM gündemine taşındı!

Ankara Milletvekili Levent Gök, Ankara'daki Mogan Gölü'nün temizlenmesi çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Mogan Gölü ihalelerinin neden sonuçlanmadığını soran Gök sorularını, Başbakan Davutoğlu'na iletti.

Mogan Gölü’nün temizlenmesi için yapılan ihale ikinci kez iptal edildi!

Mogan Gölü’nün temizlenmesi ile ilgili ihale sürecini başlatan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, ihaleyi ikinci kez iptal etti. İptale gerekçe olarak şirketlerin beklenenin üzerinde fiyat vermesi gösterildi

Mogan Gölü rekreasyon Haberi

Mogan Gölü rekreasyon

Ankara Mogan Gölü 1. etap kıyı bandı rehabilitasyon ve rekreasyon alanı çevre düzenleme çalışmalarının hızla sürdürüldüğünü ve Ekim'de tamamlanarak halka açılacağından bahseden Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Gölbaşı Belediyemizin girişimleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’mız ile İlbank’ın oluruyla Gölbaşımızın etrafının çevre düzenlemelerinin yapılması için girişimlerde bulunmuştuk. Bu girişimlerimiz sonucunda Mogan Gölümüz tüm ışıltısı ile halkımızın hizmetinde olacak. Gölbaşı halkımıza ve Gölbaşı’na gelen misafirlerimize Mogan’a geldiklerinde keyifle yürüyüşlerini yapacaklar ve bisiklete binecekler. Herkese hayırlı olsun” dedi.

Çalışmalarda emeği geçen herekese teşekkürlerini ileterek açıklamalar yapan Başkan Ramazan Şimşek, şunları söyledi: “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a, İlbank Genel Müdürümüz Yusuf Büyük’e, MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ’a, AK Parti İl Başkanı Hakan Özcan'a, MHP, AK Parti İlçe Başkanlıkları’na ve Belediye Meclisimize, esnafa ve halkımıza...