01 / 05 / 2024

Moğolistanlı başkanlar Altındağ belediyesi

Moğolistanlı başkanlar Altındağ belediyesi

Moğolistan'dan gelen yaklaşık 20 kişilik heyet, Altındağ Belediyesi'nin kentsel dönüşüm ve restorasyon çalışmaları hakkında bilgi sahibi oldu. Altındağ Belediyesi, çalışmalarını Moğol idarecilere anlattı.

Altında hareketli dakikalar! İşte son dakika altın fiyatları...

Yatırımcıların ‘güvenilir liman’ olarak gördüğü altın fiyatları 29 Temmuz Cumartesi gününe yatay seviyede başladı. Altında son günlerde yaşanan düşüş yatırımcılar tarafından merakla takip edilirken, hafta sonu da altının fiyatı sorgulanmaya devam ediliyor. Peki, altın fiyatları kaç TL? İşte detaylar

Altında hayaller suya düştü! Öyle bir yorum geldi ki görenler kendini yerden yere atacak! Acil bakın!

Altın fiyatları son açıklanan veriler sonrasında 13 ayın zirvesinden düşmeye başladı. Altında hayaller suya düştü! Öyle bir yorum geldi ki görenler kendini yerden yere atacak! Acil bakın! 

Yastık altında 31 bin 893 TL'si olana TOKİ'den büyük müjde! Başvurular bu tarihte resmen başlıyor! Sakın kaçırmayın! 

Yastık altında 31 bin 893 TL'si olana TOKİ'den büyük müjde... Başvurular bu tarihte resmen başlıyor... Sakın kaçırmayın... 

Yastık altında 31 bin 893 lirası olana TOKİ'den büyük müjde! Başvuruları sakın kaçırmayın! 

Yastık altında 31 bin 893 lirası olana TOKİ'den büyük müjde... Başvuruları sakın kaçırmayın...

Altında fırtına değil resmen tsunami başladı! 1 gram bile altını olan koşun bakın! 5 Aralık 2022 altın fiyatları

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Altında bugün fırtına değil resmen tsunami başladı. 1 gram bile altını olan koşun bakın! 5 Aralık 2022 altın fiyatları...

Koçak altında kasım indirim rüzgarı başladı! Altın takılarda net yüzde 20 kampanya! 1 Kasım 2022 fiyat listesi

Koçak altında kasım indirim rüzgarı başladı. Tüm altın takılarda net yüzde 20'ye varan altın kampanyasında kaçırılmayacak fırsatlar sizleri bekliyor. Altın takı fiyatları ne kadar?  İşte Koçak fiyat listesi 1 Kasım 2022.

Doların ay başında ne kadar olacağı resmen belli oldu! Yastık altında 1 doları bile olan donup kaldı! Hemen siz de bakın

Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeleri doları olanlar ya da dolar almak isteyenler tarafından merak ediliyor. Doların ay başında ne kadar olacağı resmen açıklandı! Yastık altında 1 doları bile olan donup kaldı! Hemen siz de bakın...

Altındağ Belediyesi'nden başkentte ev ve arsa fırsatı!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da ev ve arsa satacak. Söz konusu ihale 2 Kasım 2022 tarihinde saat 16:00'da gerçekleştirilecek.

Gülaylar altında sonbahar fırsatı başladı! Yüzde 70'e varan indirim! Gülaylar altın fiyat listesi 18 Ekim 2022

Gülaylar altında sonbahar fırsatı başladı. Yüzde 70'e varan indirim kampanyası başlatan Gülaylar altında küpeden kolyeye tüm takı modellerini bir arada bulabilirsiniz. İşte Gülaylar altın 18 Ekim 2022 fiyat listesi.

Sürpriz... Altında ibreler yeşile döndü! Elinde 1 gram bile altını olanlar çabuk bakın! 30 Eylül 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güncel rakamları belli olmaya başladı. Haftanın son işlem gününde altın fiyatları yükselmeye başladı. Altında ibreler yeşile dönerken yatırımcılar için yükseliş sürpriz oldu. İşte güncel canlı altın fiyatları 30 Eylül 2022...

Altın fiyatlarında son dakika! Kuyumculuğun başkentinde altın fiyatları resmen açıklandı! 10 Eylül 2022 altın fiyatları

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı ve altın almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Kuyumculuğu başkentinde altın fiyatları şimdi resmen açıklandı. İşte 10 Eylül 2022 altın fiyatları...

Haftalardır yönünü bulmaya çalışan altında beklenilen oldu! İşte detaylar!

Altın fiyatlarında yaşanan hareketlilik herkesi heyecanlandırdı. Haftaya sert düşüşle başlayan altında yön değişti. İşte detaylar!

Konut alım satımları mercek altında! Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan yeni adım!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından şehirlerde “Ön Tespit ve İzah Değerlendirme Komisyonu” ismi altında bir birim oluşturuldu ve konut alıp satanlara yazı yollandı. 

Moğolistanlı başkanlar Altındağ belediyesi Haberi

Moğolistanlı başkanlar Altındağ belediyesi

Altındağ Belediyesi, gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla hem yurtiçinde hem de vurt dışında örnek olmaya devam ediyor. 


Tecrübelerini suın dışına aktaraıı Altındağ Belediyesi, yurt dışındaki yerel idareler (aralından da takip ediliyor. Özellikle Altındağ Belediyesi'nin uyguladığı kentsel dönüşüm ve restorasyon çalışmaları birçok l'arklı ülke tarafından inceleniyor. Her hafta farklı ülkelerden heyet ağırlayan Altındağ Belediyesi'nin bu seferki misafirleri Moğolistan'dan. 


Moğolistan'dan gelen yaklaşık 20 kişilik heyet, Altuıdag Belediyesi'nin kentsel dönüşüm ve restorasyon çalışmaları hakkında bilgi sahibi oldu. 

Ortaya koyduğu başardı projelerle uluslararası arenada ödüller de alan Altındağ Belediyesi, çalışmalarını Moğol idarecilere anlattı. Moğolistan Belediyeleri Bilgi ve Tecrübe Paylaşımı Programı kapsamında gerçekleşen sunumda Altındağ Belediyesi'nin tecrübeleri paylaşıldı.


Ankara Güçlü...