10 / 05 / 2024

Mohamad Ayman Nassif

Mohamad Ayman Nassif

Nassistanbul Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Hani Sauid A Al, Mohamad Ayman Nassif tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de Esenyurt, Talatpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Arc Group Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arc Group Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Ayman Abdullah Alfırjanı ve Mohamad Alı Allawı ortaklığında kuruldu.

Ayman Group Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Ayman Group Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cihet Esved  ve Ayman Alaswad tarafından kuruldu.

Zamasa Genius Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Zamasa Genius Danışmanlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Wasim Modalal tarafından kuruldu.

Lina Ziraat Hayvancılık Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lina Ziraat Hayvancılık Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 460 bin TL sermaye bedeli ile Lina Akkam, Mohamad Hassan Alkalai ve Qutaiba Alkalai ortaklığında kuruldu.

Lemar Group Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lemar Group Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Alsalem tarafından kuruldu.

Üç Atlar İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Atlar İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Tarek Al Hamod ve Yazan Alhammoud ortaklığında kuruldu.

Future Makers Group Emlak ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future Makers Group Emlak ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Rivan Mouhamad ve Shirfan Mohamad ortaklığında kuruldu.

VIP Seyahat ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

VIP Seyahat ve Turizm Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Kabbara ve Nasser Khelaif ortaklığıyla kuruldu... 

Sondos İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sondos İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Abrash ve Mohanad Almasri ortaklığında kuruldu...

Shams İnşaat Yapı Dekorasyon Bilgisayar Kağıtçılık Oyuncak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shams İnşaat Yapı Dekorasyon Bilgisayar Kağıtçılık Oyuncak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile MHD. Nazeer Katbah, Diyaa Katiba ve Mohamad Khir Katbeh ortaklığında kuruldu...

Entity Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Entity Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Osman ve Mohamad Othman ortaklığıyla  kuruldu.

Alfakher Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfakher Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Wassim Mushantat tarafından kuruldu.

Millennium Ana Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Millennium Ana Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Altay, Ahmad Nawras Kattash, Anas Tatısh ve Mohamad El Sayed ortaklığında kuruldu. 

Mohamad Ayman Nassif Haberi

Mohamad Ayman Nassif

Nassistanbul Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Hani Sauid A Al, Mohamad Ayman Nassif tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de kuruldu. 


Nassistanbul Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-)Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler,spor kompleksleri,mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak,satın almak, kiralamak, kiraya vermek  ve pazarlamasını yapmak; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. 2-)Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 3-) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde...