11 / 05 / 2024

Mohamad Hussam Loutfı

Mohamad Hussam Loutfı

Digital Architecture Mühendislik İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mohamad Hussam Loutfı ve Adnan Loufı ortaklığıyla 102 bin TL sermaye ile 28 Ocak'ta Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi'nde kuruldu.

Arabisk Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arabisk Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Sami Nasri tarafından kuruldu.

Umran Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umran Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Wael Haji Mohamad tarafından kuruldu.

Arrow Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arrow Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Hasan Jlousi Zada tarafından kuruldu.

Lamarco İnşaat Gayrimenkul Tekstil İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lamarco İnşaat Gayrimenkul Tekstil İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Sayah tarafından kuruldu. 

Foam Stone Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Foam Stone Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Mustafa Tarrab tarafından kuruldu. 

İbdaa Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İbdaa Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Ghiath Alnajjar, Mhd Wael Alzerkli ve Mohamad Hairab tarafından kuruldu. 

All World Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

All World Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Manlaali tarafından kuruldu.

Maria Mourad Gayrimenkul Danışmanlık Aracılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maria Mourad Gayrimenkul Danışmanlık Aracılık Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad El Mourad tarafından kuruldu.

Balance Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balance Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 240 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Daraouzıjammal ve Mohamad Walid Dakhel tarafından kuruldu.

Burak İstanbul Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Burak İstanbul Emlak Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Al Nouri ve Mohamad Alsubh tarafından kuruldu.

Alem Kevser İnşaat Turizm Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alem Kevser İnşaat Turizm Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Khır Alrıfai tarafından kuruldu.

İlbirtu Gayrimenkul ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlbirtu Gayrimenkul ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli Mohamad Zakaria Mahmoud ve Saleh Mahmoud tarafından kuruldu.

Al Watad Tıbbi Hizmetler Gayrimenkul Gıda ve Turizm İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Watad Tıbbi Hizmetler Gayrimenkul Gıda ve Turizm İç Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Albreem ve Ola Abubaker tarafından kuruldu.

Mohamad Hussam Loutfı Haberi

Mohamad Hussam Loutfı

Digital Architecture Mühendislik İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mohamad Hussam Loutfı ve Adnan Loufı ortaklığıyla 102 bin TL sermaye ile 28 Ocak'ta Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi'nde kuruldu. 


Digital Architecture Mühendislik İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi  iş konusu;1- Her türlü mimarlık -mühendislik hizmet alımı, satımı buna dair yurt içi ve dışı hizmetleri, 2- Her türlü mühendislik-mimarlık tasarımı,  3- Mühendislik-mimarlık sahasında her türlü denetim, teftiş ve buna dair güvenlik hizmetleri,  4- Her türlü mühendislik, mimarlık alanında ürünlerin alımı, satımı, ithalatı ve ihracatı, 5- Her türlü inşaat işleri, iç ve dış dekorasyon, grafik, tasarım 6- Her türlü master ve kentsel planlama işleri.


Digital Architecture Mühendislik İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi, İkitelli Organizasyon Sanayi Bölgesi, Atatürk Bulvarı...