03 / 05 / 2024

Mohamad Salim Ramadan

Mohamad Salim Ramadan

Assaf Turizm Ticaret Limited Şirketi, Sakıp Kırk, Mohammed Otman A Alassaf, Fahad Abdolazez A Alyahya, Mohamad Salim Ramadan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Ramadan Kumova'dan 154.1 milyon TL'lik 2 yeni şirket! 

Fer İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi ve Denge İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Ramadan Kumova ve Denge Yatırım Holding ortaklığında kuruldu. İşte detaylar...

Ramadan Kumova nerede doğdu? Ne iş yapıyor? Ramadan Kumova, Harvard’tan mı mezun oldu?

Torunlar GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ramadan Kumova kimdir? Nerede doğdu? Ramadan Kumova ne iş yapıyor? İşte detaylar...

KONUTDER'in yeni başkanı Ramadan Kumova oldu! 

KONUTDER’de üç dönemdir başkanlık görevini üstlenen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, görevini FerYapı Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova'ya devretti. KONUTDER'in yeni başkanı Ramadan Kumova oldu.

Al Salim International Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Salim International Group Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te A. Salım Ftaııh ve Mohammed Salım Fateh ortaklığında kuruldu.

Salim Platform Kiralama Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salim Platform Kiralama Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ahmet Can Salim, Ali Han Salim, Feyza Salim ve Mustafa Salim ortaklığında kuruldu.

Salim Baki İnşaat Gıda Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Salim Baki İnşaat Gıda Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de Salim Baki ve Vardanush Abrahamyan ortaklığında kuruldu.

Salim Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Salim Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sağlam Gök tarafından kuruldu.

Moner Ramadan İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moner Ramadan İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Moner Ramadan tarafından kuruldu. 

Ramadan Kumova'dan 15 Temmuz mesajı!

FerYapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü ile ilgili açıklama yaptı.

Ramadan Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ramadan Yapı Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Ali Bildik imzasıyla kuruldu.

Salim Taşçı: Konut almanın tam zamanı!

Ankara'nın duayen Gayrimenkul Uzmanı Salim Taşçı, "Konut almanın tam zamanı" dedi.

Kocaeli Salim Dervişoğlu Caddesi duble yol oluyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, sahil yolu olarak da bilinen Salim Dervişoğlu Caddesi’nde genişletme çalışması yapacak.

Ramadan Kumova'dan Altınok Öz'e ziyaret!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Fer Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova’yı makamında ağırladı. Başkan Altınok Öz: “Türkiye’de SED Raporu’nu çıkaran ilk belediyeyiz.” dedi.

Mohamad Salim Ramadan Haberi

Mohamad Salim Ramadan

Assaf Turizm Ticaret Limited Şirketi, Sakıp Kırk, Mohammed Otman A Alassaf, Fahad Abdolazez A Alyahya, Mohamad Salim Ramadan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da kuruldu. 


Assaf Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek,Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama,seyahat taşıma,rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2-Her türlü seyahat acenteleri kurmak,kurulmuş acentelere ortak olmak  3-Uçak ,otobüs,gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak 4-Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak,gemi ve yat kiralamak. 5-Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 6-Şirket gerek yurt içinde gerekse yurt dışında oto kiralama (Rent-a-Car) işletmeciliği yapmak, bu amaçla gereken mülk ve araçları...