04 / 05 / 2024

Mohamed Abdalla Garelnabi Abbas

Mohamed Abdalla Garelnabi Abbas

Sidrati İnşaat Taahhüt Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mohamed Abdalla Garelnabi Abbas Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta kuruldu.

Mohamed Ali Chatti kimdir?

Albaraka Türk Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Mohamed Ali Chatti kimdir? Dr. Mohamed Ali Chatti daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Dr. Mohamed Ali Chatti biyografisi...

Emlak kralı Mohamed Hadid, The Levant'ın açılışına katıldı!

Dünyanın ilk tahin butiği olma özelliğine sahip ‘The Levant’ Tarihi Fişekhane'de açıldı. Açılışa gayrimenkul zengini Mohamed Hadid'te katıldı...

Mohamed Ali Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mohamed Ali Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ali Sugal tarafından kuruldu.

Vermont Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Vermont Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Omar Abdalla Mohamed tarafından kuruldu...

Abouteim Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Abouteim Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdalla Y.A. Abouteim, Mohamed Yosef A. Abouteem ve Yousef A.S. Abouteim ortaklığında kuruldu.

Eiwan Proje Pazarlama Ve Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Eiwan Proje Pazarlama Ve Yönetimi Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile  A.Adam Idrıs  Mohammed ve M.A.Mohamed Aboumostafa ortaklığında kuruldu. 

The Maxa E-Ticaret Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Maxa E-Ticaret Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed El Tom tarafından kuruldu. 

Hadramout Medeniyet İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hadramout Medeniyet İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli2de 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdelrahman Sayed Ahmed Attıa, Absalla Ahmed Mohamed Khaıreldın ve Nasser Sulıman A. Bajaba ortaklığında kuruldu. 

Al Kassaby Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Kassaby Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ahmed ve Mohamed Elkasabı ortaklığında kuruldu.

İdeas Smart İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeas Smart İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Mazen Bedo tarafından kuruldu. 

Zajel Emlak Turizm Tekstil Sanayi İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zajel Emlak Turizm Tekstil Sanayi İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Abbara ve Ayman Tatarı ortaklığında kuruldu. 

Kayalar Rael Estate Yatırım Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayalar Rael Estate Yatırım Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Shaımaa Elsayed  Mohamed Aly Nassar tarafından kuruldu. 

Newturk Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Newturk Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Öztürk ve Hamza Mohamed Quwayder ortaklığında kuruldu. 

Mohamed Abdalla Garelnabi Abbas Haberi

Mohamed Abdalla Garelnabi Abbas
Sidrati İnşaat Taahhüt Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mohamed Abdalla Garelnabi Abbas Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta kuruldu. 


Sidrati İnşaat Taahhüt Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a) Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj, köprü, tünel ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c) Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...