29 / 04 / 2024

Mohamed Ali Kojak

Mohamed Ali Kojak

Valancia Gayrimenkul ve İthalat İhracat Limited Şirketi, Baraa Kojak, Saeed Albaroodi, Mohamed Ali Kojak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de Trump Towers'ta kuruldu.

Sebha Teknik Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sebha Teknik Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Çelik, Halit Fansa ve O. Mohamed Ali Rıshı ortaklığında kuruldu.

Mohamed Ali Chatti kimdir?

Albaraka Türk Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Mohamed Ali Chatti kimdir? Dr. Mohamed Ali Chatti daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Dr. Mohamed Ali Chatti biyografisi...

Four Trade Emlak Yatırım Danışmanlığı İç Dıç Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Four Trade Emlak Yatırım Danışmanlığı İç Dıç Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdinasır A. Ahmed, Mohamed Ali Mohamed ve Salahudin M. Osman tarafından kuruldu.

Mohamed Ali Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mohamed Ali Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ali Sugal tarafından kuruldu.

Dr Küçük Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dr Küçük Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ali Kojak tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Anzar Turizm ve Gıda İthalat İhracat Araç Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Anzar Turizm ve Gıda İthalat İhracat Araç Kiralama Limited Şirketi, Ali Hussein S Alhaj Younis, Mohamed Ali A Ghlaisa tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Borsa İstanbul'da gong sukuk için vuracak!

Borsa İstanbul, İslam Kalkınma Bankası’nın yurt dışında işlem gören sukuklarını alım satıma açmaya hazırlanıyor. Dr. İbrahim Turhan ile H.E İslam Kalkınma Bankası Başkanı Dr. Ahmad Mohamed Ali Al Madani açılış konuşması yapacak.

Valancia Gayrimenkul ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Valancia Gayrimenkul ve İthalat İhracat Limited Şirketi, Baraa Kojak, Saeed Albaroodi, Mohamed Ali Kojak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de Trump Towers'ta kuruldu.

Elhegaz Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elhegaz Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmed Mohamed Mohamed Ali Ahmed, Youssef Omar Mohamed Youssef tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Kasım'da kuruldu

İslam Kalkınma Bankası İstanbul'da ofis açacak!

Ahmed Mohamed Ali Al Madani İstanbul'da ofis açacaklarını söyledi...

Megabuild, dünyanın emlak devlerini ağırlayacak!

Bu yıl ilk kez düzenlenen Megabuild, Donald Trump, şžeyh Mohamed Ali Alabbar ve Zaha Hadid gibi isimleri ağırlayacak. Fuarla ilgili bilgi veren CNR Holding Fuarcılık Grup Başkanı Ali Bulut,  Ortadoğu ve Kuzey Afrika'ya odaklandıklarını söylüyor

Megabuild, 225 milyar dolarlık projenin kapısını aralayacak!

Donald Trump, Ivanka Trump, Emaar Properties Başkanı Şeyh Mohamed Ali Alabbar ve Zaha Hadid gibi sektörün ünlü isimlerinin davet edildiği MEGABUILD Avrasya Yapı Ürünleri Fuarına, Iraktan çok sayıda alım grupları katılarak ikili görüşmeler yapacak

Ali Sami Yen'de 2'nci oturum yarın yapılacak!

Ali Sami Yen'de 2'inci oturum 28 Mayıs 2010 Cuma günü düzenlenecek...

 

Mohamed Ali Kojak Haberi

Mohamed Ali Kojak
Valancia Gayrimenkul ve İthalat İhracat Limited Şirketi, Baraa Kojak, Saeed Albaroodi, Mohamed Ali Kojak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de kuruldu. 


Valancia Gayrimenkul ve İthalat İhracat Limited Şirketi iş konusu; Türkiye sınırları içerisinde veya dışarısında inşaat ve bununla ilgili tesisat ve montaj, altyapı ve konusu ile ilgili bayındırlık ve ulaştırma işlerini taahhüt ve ifa etmektir.Özellikle; 1. Toplu konut, konut, okul, çarşı,alışveriş merkezi, iş merkezi, kültür tesisleri, hastane binaları ile her çeşit binalar ve siteler yapmak,pazarlamak,aracılık etmek ve satışını yapmak. 2. Kat karşılığı arsa almak, parsellemek sureti ile satmak, takas etmek ve kat karşılığı inşaat yapmak, 3. Konusu ile ilgili her nevi resmi ve özel ihalelere katılmak, bu ihaleleri almak, ihale konularını yapmak, yaptırmak devretmek, her türlü resmi ve...