07 / 05 / 2024

Mohamed El Mohamed

Mohamed El Mohamed

Zeina Enterprise Gıda Tekstil İnşaat Kimya ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Fouad Alkhani, Mohamed El Mohamed tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

ABD'de tarım dışı istihdamın artması piyasaları tedirgin etti!

ABD'de eylül ayı istihdam verilerindeki güçlü artış ekonomist beklentilerini ikiye katlarken piyasalarda endişe yarattı. Allianz baş ekonomi danışmanı Mohamed El-Erian, verinin ekonomi için iyi, piyasa ve Fed için kötü haber olduğunu söyledi.

Mohamed Ali Chatti kimdir?

Albaraka Türk Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Mohamed Ali Chatti kimdir? Dr. Mohamed Ali Chatti daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Dr. Mohamed Ali Chatti biyografisi...

Master Class Business Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Class Business Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mohamed Mohamed El mokhtar tarafından kuruldu.

Emlak kralı Mohamed Hadid, The Levant'ın açılışına katıldı!

Dünyanın ilk tahin butiği olma özelliğine sahip ‘The Levant’ Tarihi Fişekhane'de açıldı. Açılışa gayrimenkul zengini Mohamed Hadid'te katıldı...

Nibras El Capital Group Petrol İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nibras El Capital Group Petrol İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Makni ve Wasim Hamdan ve tarafından kuruldu.

Mohamed Ali Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mohamed Ali Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ali Sugal tarafından kuruldu.

Alternative Real Estate Travel Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Alternative Real Estate Travel Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 580 bin TL sermaye bedeli ile Gamal Mohamed Hüseyin El Hakim ve Seifeldin Gamal Mohamed Elhakim ortaklığında kuruldu. 

El İsar Gayrimenkul ve Genel Limited Şirketi kuruldu! 

El İsar Gayrimenkul ve Genel Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hicdem Ghilani ve Mohamed Tahar Nabti ortaklığında kuruldu.

The Maxa E-Ticaret Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Maxa E-Ticaret Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed El Tom tarafından kuruldu. 

Albarare İthalat İhracat Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albarare İthalat İhracat Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyad Shaar, Öahmoud Hıkmat Saeed, Eliban Aswadı ve Mohamed El Marzokı ortaklığında kuruldu. 

Mohamed Hadid'in Los Angeles’taki malikanesi davalık oldu!

Filistinli emlak kralı Mohamed Hadid’i, Los Angeles’taki mega malikanesinin inşaatı nedeniyle komşuları mahkemeye verdi.

El Ufuk Gayrimenkul İş Danışmanlığı Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Ufuk Gayrimenkul İş Danışmanlığı Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün A.N.A Mohammed, E.M Mohammed, M. Abdelrahman ve H. Mohamed ortaklığında Fatih’te 280 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Mohamed Farıd Abdelhadı Gaara İnşaat Güneş Enerjisi Üretim Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mohamed Farıd Abdelhadı Gaara İnşaat Güneş Enerjisi Üretim Ticaret Anonim Şirketi A. Abdelhady Mohamed Farıd, M. A. Abdelhady Mohamed Farıd ve M. F. Abdelhady Mohamed Farıd ortaklığında 4 milyon 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mohamed El Mohamed Haberi

Mohamed El Mohamed

Zeina Enterprise Gıda Tekstil İnşaat Kimya ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Fouad Alkhani, Mohamed El Mohamed tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Şubat'ta kuruldu. 


Zeina Enterprise Gıda Tekstil İnşaat Kimya ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; konut işyeri siteler rezidanslar villa almak satmak sosyal alanlar kamu alanlarının inşaatını yapmak.


Zeina Enterprise Gıda Tekstil İnşaat Kimya ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Fatih, Molla Gürani Mahallesi, Uygar Sokak,...