02 / 05 / 2024

Mohammad Afara

Mohammad Afara

Stars Emlak Ticaret Limited Şirketi, Mohammad Afara tarafından 100 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Bayrampaşa, Vatan Mahallesi, Hastane Caddesi, Genç Sanayi Sitesi' nde kuruldu.

Mohammad Amca Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mohammad Amca Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermya bedeli ile Mohammad Ataeı tarafından kuruldu.

Sharabe İnşaat Gayrimenkul Reklam Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sharabe İnşaat Gayrimenkul Reklam Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 550 bin TL sermaye bedeli ile Qaıs Charabe, Kenda Sharaba, Mohammad Sharaba ve Wasım Sharaba ortaklığında kuruldu. 

Tda Yapı Emlak Organizasyon Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tda Yapı Emlak Organizasyon Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammad Shadı Khalıl tarafından kuruldu. 

Ajwan Gayrimenkul Danışmanlık Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ajwan Gayrimenkul Danışmanlık Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Bahar Meshal, Maısra Mechaal, Mohammad Mosab Meshaal ve Mubacher Mechall ortaklığında kuruldu. 

Cohar Grup Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cohar Grup Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Rabee Gohar tarafından kuruldu.

Hassoun Oğlu Gayrimenkul Restoran Ve Araç Kiralama Ticareti İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Hassoun Oğlu Gayrimenkul Restoran Ve Araç Kiralama Ticareti İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Hassoun ve Abdul Razak Hassoun ortaklığında kuruldu. 

Alamıra Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alamıra Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Rıad Abou Radı ve Mohammad Abou Radı ortaklığında kuruldu. 

Azaran İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azaran İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahçelievler'de Mohammad Ghanbarı tarafından kuruldu.

Imperıal Plus İstanbul Turizm İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Imperıal Plus İstanbul Turizm İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Avcılar'da  Shahryar Mohammadıasl tarafından kuruldu.

Le Meram İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Le Meram İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Asadı, Marah Alasadı, Lujaın Alasadı, Rama Alasadı ve Enass Elhamed ortaklığında kuruldu.

Unıted Consultants İnşaat Emlak Tekstil Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıted Consultants İnşaat Emlak Tekstil Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 360 bin TL sermaye bedeli ile Hussam Aldeen Abou Shaer ve Mohammad Abou Chafer ortaklığında kuruldu.

Vertex Eurasia İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vertex Eurasia İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Akbarı tarafından kuruldu.

Anadolu Investment Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Investment Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatmaelzahraa Abdelwahed ve Mohammad Abdelwahed ortaklığında kuruldu.

Mohammad Afara Haberi

Mohammad Afara

Stars Emlak Ticaret Limited Şirketi, Mohammad Afara tarafından 100 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Bayrampaşa, Vatan Mahallesi, Hastane Caddesi, Genç Sanayi Sitesi'nde kuruldu. 


Stars Emlak Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve...