08 / 07 / 2024

Mohammad Amer Jomaa

Mohammad Amer Jomaa

Turkish Solutions İnşaat Limited Şirketi, Hakan Arslan, Mohammad Amer Jomaa tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Haziran'da Bahçelievler, Merkez Mahallesi, Sanayi Caddesi'nde kuruldu.

Mohammad Amca Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mohammad Amca Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermya bedeli ile Mohammad Ataeı tarafından kuruldu.

Amer Alshava, Trend GYO'dan ayrıldı!

Trend GYO'nun Tüzel Kişi kurucu Genel Müdürü Amer Alshava görevinden istifa etti. Trend GYO KAP'ta açıklama yayınladı...

Lukson Services İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lukson Services İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Amer Aljarrah ve Mohammad Asha ortaklığında kuruldu. 

Mohammad Al Sawwaf Gayrimenkul Dekorasyon İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mohammad Al Sawwaf Gayrimenkul Dekorasyon İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Mouhannd Alsawaf tarafından kuruldu. 

El Farabi Gayrimenkul İnşaat Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Farabi Gayrimenkul İnşaat Tıbbi Malzemeler Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Khaled Alhakım, Mohammad Munzer Fares ve Mohammad Shaı Dadoush ortaklığında kuruldu. 

Fbtı Real İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fbtı Real İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Malık Elfaramawı, Ibrahim Alhajjar ve Mohammad Elgarmawı ortaklığında kuruldu. 

Travel By Sun Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Sağlık Ve Hizmeti Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Travel By Sun Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Sağlık Ve Hizmeti Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Hajımohamad, Hanaa Almustafa, Souzan Hajı ve Hanadı Mohammad ortaklığında kuruldu. 

Alaqeeq Group İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaqeeq Group İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 1 milyon TL sermaye bedeli ile MHD Toufek Antar, Abdul Rahman Antar, Mohammad Anas Antar, Ahmad Antar ve MHD Taha Antar ortaklığında kuruldu. 

Tap Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tap Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Alalloush ve Muhalhal Almudhaf ortaklığında kuruldu.

New Era Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Era Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 240 bin TL sermaye bedeli ile AMR Saıd Elsayed ve Mohammad Almudarıs ortaklığında kuruldu. 

Mehregan Mühendislik Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehregan Mühendislik Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Amır Mohammad Ghazalı tarafından kuruldu. 

Waseem Khayat İç Mimarlık Ve Dekorasyon Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Waseem Khayat İç Mimarlık Ve Dekorasyon Tasarım Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Waseem Khayat tarafından kuruldu. 

Salamat Eğitim Ve Turizm Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Salamat Eğitim Ve Turizm Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Hassan ve Nahıd Shakourı ortaklığında kuruldu. 

Mohammad Amer Jomaa Haberi

Mohammad Amer Jomaa

Turkish Solutions İnşaat Limited Şirketi, Hakan Arslan, Mohammad Amer Jomaa tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Haziran'da kuruldu. 


Turkish Solutions İnşaat Limited Şirketi iş konusu; Madde 3- Şirketin başlıca amaç ve konuları şunlardır. a-      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak b-      Yurtiçinde ve yurtdışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek c-      Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...