27 / 07 / 2024

Mohammad Anwar Mayar

Mohammad Anwar Mayar

Boost Travel And Cargo Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohammad Anwar Mayar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta Zeytinburnu, Nuripaşa Mahallesi, Mrv Caddesi'nde kuruldu.

Prısm Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Prısm Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile I.-Ur-Rehman Chaudhry, Mansha Sohaıl Abdul Rashıd, Mohammad Rıaz Farooq ve Shahıd Mehmood Anwar ortaklığında kuruldu.

Mohammad Amca Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mohammad Amca Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermya bedeli ile Mohammad Ataeı tarafından kuruldu.

Mayar Konaklama Hizmetleri Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mayar Konaklama Hizmetleri Ve Turizm Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 25 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Eyüpoğlu tarafından kuruldu.

Aldana Mayar Gayrimenkul Ve Genel Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

Aldana Mayar Gayrimenkul Ve Genel Hizmetler Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Heider Raid K. Al-Musaoe tarafından kuruldu.

Türkmentürk Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Türkmentürk Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Aqmurad Mohammad Anwar ve Asadullah Aman Quli ortaklığında kuruldu.

Anwar Alfatih İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anwar Alfatih İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali A. Owayez Al-Juboori tarafından kuruldu.

Anwar Group İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anwar Group İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hayder Agha tarafından kuruldu.

Ocean Global İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ocean Global İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Zanjanı tarafından kuruldu. 

Ams Global Emlak İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ams Global Emlak İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Zafer Sammam ve Mohammad Maher Sammar ortaklığında kuruldu. 

Eliteup Emlak Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eliteup Emlak Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fouad Nachar ve Mohammad Sabbagh ortaklığında kuruldu. 

Anwar Al Khalıg Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anwar Al Khalıg Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hazım M. Majeed Moora ve Mohammad Allala ortaklığında kuruldu.

571 Eğitim Danışmanlık Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

571 Eğitim Danışmanlık Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Aldallal, M. Chadı Alıkaj ve Mohammad Maen Almalla Husseın ortaklığında kuruldu.

United Compony Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

United Compony Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Abduljalıl Motea, Asem Abduljalıl Motea ve Alı Mohammad Salama ortaklığında kuruldu. 

Mohammad Anwar Mayar Haberi

Mohammad Anwar Mayar

Boost Travel And Cargo Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohammad Anwar Mayar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta kuruldu. 


Boost Travel And Cargo Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. 2) İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. 3) Her türlü bebek mamalarını almak, satmak, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. 4) Bebek mamaları ile ilgili ham, yarı mamul ve mamul maddelerini almak, ihracatını yapmak 5) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,...