11 / 05 / 2024

Mohammad Khalıd Qarı Zada

Mohammad Khalıd Qarı Zada

W Marmara Emlak İnşaat Turizm Tekstil Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Parwana Noor Abdul Raouf ve Mohammad Khalıd Qarı Zada ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Manage My Property Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Manage My Property Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad A.D. Kanaan ve Qotaıba Ajjan Alhadıd ortaklığında kuruldu.

Masar Company Danışmanlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masar Company Danışmanlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Abdulrazak Hourıeh, Khalıd Hadır A Al Arıfı ve Maan Janoudy ortaklığında kuruldu.

Walid Commercial Projects İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Walid Commercial Projects İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Khalıd M. Mujahıd ve Mehasın A. Baharmooth ortaklığında kuruldu.

Ma Project Tr Alizadeh Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ma Project Tr Alizadeh Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Alızadeh tarafından kuruldu.

Fastel Gayrimenkul Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Fastel Gayrimenkul Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Khalıd Aferdı tarafından kuruldu.

Axe Constructıon Mühendislik Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Axe Constructıon Mühendislik Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Khalıd Alı Alı tarafından kuruldu.

Hıwa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıwa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Zakı Mohammad Souleman tarafından kuruldu. 

Awlad Shendı Unıted Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Awlad Shendı Unıted Emlak Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Elsheıkh Rakma, H. Rasoul M.A.R. ve Khalıd E.A.R. ortaklığında kuruldu.

Awlad Shendı Unıted Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Awlad Shendı Unıted Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Elsheıkh Rahma, H.Rasoul M.A.R. ve Khalıd E.A.R. ortaklığında kuruldu.

Explorers Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Explorers Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Ömer Biseli, Mohammad A. Sıyam ve Mohammad Ataya ortaklığında kuruldu.

First Pixel Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

First Pixel Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Bitar tarafından kuruldu.

Ist Land Emlak İnşaat Otomotiv Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ist Land Emlak İnşaat Otomotiv Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elham Goudarzıaslan ve Sara Mohammadı Khalıgh ortaklığında kuruldu.

Elite Props Emlak Pazarlama Ve Damışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elite Props Emlak Pazarlama Ve Damışmanlık Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Husseın ABD A.H. Al-Khalıdı tarafından kuruldu.

Mohammad Khalıd Qarı Zada Haberi

Mohammad Khalıd Qarı Zada

W Marmara Emlak İnşaat Turizm Tekstil Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Parwana Noor Abdul Raouf ve Mohammad Khalıd Qarı Zada ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu. 


W Marmara Emlak İnşaat Turizm Tekstil Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; EMLAK Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı,pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde...