09 / 05 / 2024

Mohammad Nour Alramla Alshami

Mohammad Nour Alramla Alshami

Samna Shamna Emlak ve Turizm Limited Şirketi, Mohammad Nour Alramla Alshami tarafından 160 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Mayıs'ta Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu.

El Nour Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Nour Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Rashed tarafından kuruldu.

Mohammad Amca Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mohammad Amca Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermya bedeli ile Mohammad Ataeı tarafından kuruldu.

Nourıa Müteahhitlik Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nourıa Müteahhitlik Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de  24 milyon TL sermaye bedeli  ile Burhan Saıed Husseın tarafından kuruldu.

Concord İnvest İnşaat ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concord İnvest İnşaat ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Amr Al Ramla Al Shami, Mehmet Onur Akbulut ve Mohammad Nour Alramla Alshami ortaklığında kuruldu. 

Nour Arwad Gemi Ve Kargo Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Nour Arwad Gemi Ve Kargo Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Anwar Labbadı tarafından kuruldu. 

Nour Eldın Concept Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nour Eldın Concept Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te A.NOUR EDDIN    ALSBEIH ALMAHAMEED tarafından kuruldu.

Nour Al Huda İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nour Al Huda İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Kneifati ve Nasser Chamia ortaklığında kuruldu.

Layana Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Layana Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Othman Agha, Mohammad Haıtham Agha, Tawfık Alsayed, Hussaın Othman Agha ve Yasser Othmaan Agha ortaklığında kuruldu.

Orıent Group Dekorasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Orıent Group Dekorasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Rabeh ve Mhd Nour ortaklığında kuruldu. 

7th Echo Dekorasyon Gayrimenkul Pazarlama Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

7th Echo Dekorasyon Gayrimenkul Pazarlama Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Zeyter tarafından kuruldu.

Al Fares Emlak Turizmcilik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Fares Emlak Turizmcilik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Alshamı tarafından kuruldu. 

Sama İstanbul Emlak Danışmanlığı Dış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Sama İstanbul Emlak Danışmanlığı Dış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Kassam tarafından kuruldu. 

Mohammad Al Sawwaf Gayrimenkul Dekorasyon İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mohammad Al Sawwaf Gayrimenkul Dekorasyon İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Mouhannd Alsawaf tarafından kuruldu. 

Mohammad Nour Alramla Alshami Haberi

Mohammad Nour Alramla Alshami

Samna Shamna Emlak ve Turizm Limited Şirketi, Mohammad Nour Alramla Alshami tarafından 160 bin TL'lik sermaye ile 16 Mayıs'ta kuruldu. 


Samna Shamna Emlak ve Turizm Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2- Bys. diğer rezervasyon hizmetleri ve ilgili faaliyetler (devre mülk takas faaliyetleri, turizmi...