07 / 07 / 2024

Mohammadhosseın Javadı Khelejan ve Abdolmajıd Hassanmezhad

Mohammadhosseın Javadı Khelejan ve Abdolmajıd Hassanmezhad

OMH Nakliyat ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Omıd Janbelaghı, Mohammadhosseın Javadı Khelejan ve Abdolmajıd Hassanmezhad ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 2 Temmuz'da Kağıthane'de kuruldu.

Mehrdadgardi Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehrdadgardi Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Mohammadhosseın Afshar tarafından kuruldu.

Fourten Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirket Kuruldu!

Fourten Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta Mohammadhosseın Mazaheri Tarafından kuruldu.

Nesta Investment İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nesta Investment İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Arsalan Sarshar Namın, Javad Sohrabı, Saeıd Ghanbarı, Saeıd S.Varnoosfadranı ve Yasın Shahveırdı ortaklığında kuruldu.

Zkh Turizm Gıda Restoran İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zkh Turizm Gıda Restoran İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Karımı ve Mohammadhosseın Zomorrodı ortaklığında kuruldu. 

Javid Javad İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Javid Javad İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ahmad Vahid İbrahimzade ve Ahmet Javid İbrahimzade ortaklığında 500 bin TL sermaye ile 20 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Parmis Enerji Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parmis Enerji Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadhosseın Mostafa Pour tarafından kuruldu.

OMH Nakliyat ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

OMH Nakliyat ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Omıd Janbelaghı, Mohammadhosseın Javadı Khelejan ve Abdolmajıd Hassanmezhad ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 2 Temmuz'da Kağıthane'de kuruldu.

Ramallah konut yapımcılarının gözdesi

www.emlakkulisi.com'dan başka hiçbir yerde bulamayacağınız bir çalışma. Savaş şartlarında Ramallah'ta konut ve inşaat piyasasındaki son durum ne?

Soyak kalite ödülünü kazandı

Soyak, Türkiye Kalite Derneği ( KalDer ) tarafından düzenlenen ve kalite standartlarını en üst düzeyde tutan kurumlara verilen Ulusal Kalite Ödülleri kapsamında 2. kez finalistliğinde, 'Ödüle' layık görüldü.

Beylikdüzü'nün silüetini değiştirecek rezidans

Beylikdüzü'nde Gül Yapı'nın inşaasına başladığı 35 milyon dolara mal olacak 'Skyport Residence' projesi 34 kat, 108 metre yüksekliği ve farklı mimarisiyle bölgenin silüetini değiştirecek.

ULI Başkanı Haluk Sur: ``5 yabancının 1`i yatırımı gayrimenkule yapıyor``

ULI Başkanı Haluk Sur, Türkiye'ye yapılan 20.1 milyar dolarlık yabancı yatırımın 4 milyar dolarının gayrimenkul sektöründeki yatırımlardan oluşturduğunu söyledi..

Fortis, konut kredisi faiz oranını düşürdü

Fortis, konut kredisi faiz oranını 3-12 ay arasındaki vadelerde yüzde 1,30'dan yüzde 0,98'e indirdi.

Gayrimenkul sektörünün yıldızı arsa

Arsaya yatırım yapmanın önemi hakkında Yeşil Vadi Arsa Ofisi ve İnşaat Turizm San.Tic.Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan önemli ipuçları veriyor.

Mohammadhosseın Javadı Khelejan ve Abdolmajıd Hassanmezhad Haberi

Mohammadhosseın Javadı Khelejan ve Abdolmajıd Hassanmezhad

OMH Nakliyat ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Omıd Janbelaghı, Mohammadhosseın Javadı Khelejan ve Abdolmajıd Hassanmezhad ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 2 Temmuz'da Kağıthane'de kuruldu.


OMH Nakliyat ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-Yurt içinde ve dışında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile her türlü mal ve eşya taşımacılığı, nakliye komisyonculuğu ve acenteliği yapmak. b- Bu amaçla ilgili olarak yurt içinde ve yurt dışında kara, hava,deniz ve demir yolu taşımacılığı filoları kurmak, kurulu şirketlere ortak olmak, temsilcilikler almak, ve vermek, taşımacılık hizmetlerini yürütmek. c-Taşımacılık hizmetlerinde kullanılan her nevi kara, deniz ve hava nakil araçlarını kiralamak, kiraya vermek almak, pazarlamak, ithalat ve ihracatını yapmak, ç-Karada, havada ve denizde çalışan her nevi nakil araçları ile yurt içinde ve dışında...