20 / 05 / 2024

Mohammed Adel Damerli

Mohammed Adel Damerli

Caramel Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mohammed Adel Damerli Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Eylül'de Şişli'de kuruldu.

Okul alışverişi yapacaklar müjde! Migros, Adel markalı ürünlere yüzde 20 indirim yaptı! Yetişen sepetine hemen ekleyecek

Okulların açıklamasına kısa süre kala kırtasiye ürünleri satan zincir marketler peş peşe kampanya başlattı. Kampanya furyasına katılan Migros'ta Adel markalı ürünlere yüzde 20 indirim yaptı.

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassım kimdir?

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassim, Emirates NBD grubu'nda üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır. Bankacılık sektöründe 18 yılı aşkın deneyime sahip olan Alqassim kimdir?

Adel Gayrimenkul Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Adel Gayrimenkul Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Ümraniye'de Halil Mardinoğlu tarafından kuruldu.

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsalouss Bodrum'da villa kiraladı! 

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ve sevgilisi Mısırlı Mohammed Alsaloussi tatil için gittikleri Bodrum'da villa kiraladı. 

Milyarder Mohammed Alsaloussi, Şeyma Subaşı için Miami’den ev aldı!

Şeyma Subaşı’nın Mısırlı milyarder sevgilisi gönülleri fethetmeye devam ediyor. Mohammed Alsaloussi, Subaşı’na bu kez de Miami’de rahat etsin diye 3.5 milyon dolar ödeyerek bir ev aldı. 

Gayrimenkul zengini Mohammed Mekki'yi öldüren sanıklara ömür boyu hapis!

Antalya'da otomobilin bagajında cesedi bulunan Cezayirli gayrimenkul zengini iş insanı Mohammed Mekki'yi öldürdükleri iddia edilen Rus Vladimir Saharabarin ile Cezayirli Muhammed Ali Lalemeke'e ömür boyu hapis cezası verildi.

Adel İthalat İhracat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adel İthalat İhracat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bashar Assad tarafından kuruldu. 

Osool Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osool Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Nabıl Mohammed Abdullah Zabıba, Maged Abdullah Mohammed Aıshan, Abdulelah Yahya Alı Al-Radaeı ve Adel Yahya Alradaeı ortaklığında kuruldu.

Adel Yakoub Almadallah Turizm Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adel Yakoub Almadallah Turizm Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ra 400 bin TL sermaye bedeli ile Adel Yacoub tarafından kuruldu. 

Al Aman İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Aman İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi M. Samı Mohammed Sharab tarafından 120 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Birleşmiş Grup İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Birleşmiş Grup İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Mohammed A. K. Erjalıa, H. A. M. mohammed Hamam, Walıd A. M. Shaban, Modather M. A. Aburejelıa ve Mohannad M. A. Abu Eageıla ortaklığında 600 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Al Felaya Abc Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Felaya Abc Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi I. M. E. Mohammed Felaya tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mcm Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mcm Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatihhan Aydemir, Mohammed Zayid Erdoğan, Mohamd Qasem Dagestany ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mohammed Adel Damerli Haberi

Mohammed Adel Damerli

Caramel Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mohammed Adel Damerli Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül'de kuruldu. 


Caramel Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-) Şirket yurtiçi ve yurtdışı yol,köprü,baraj, liman, okul, toplu konut ve hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sinai ve turistik inşaat taahhüdünde bulunabilir. Konusu ile ilgili her nevi inşaat, tesisat, tamir ve tadilat, restorasyon ve taahhüt işleri ile peyzaj ve çevre düzenlemesi yapabilir. 2-) Yurtiçinde ve yurtdışında inşaat, tesisat, montaj işleri ile her nevi müteahhitlik işlerini yapabilir. İnşaat ve tesisat projeleri hazırlayabilir. Mühendislik ve mimarlık hizmetleri yapabilir. Resmi, yarı resmi ve özel ihalelere katılabilir. 3-) Konusu ile ilgili 6435 sayılı kat mülkiyet kanununun ilgili hükümlerine göre kat irtifakı kurmak,...