12 / 05 / 2024

Mohammed Albalılı

Mohammed Albalılı

Damas Trade İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Albalılı 100 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Fatih, Molla Gürani Mahallesi, Turgut Özal Millet Caddesi'nde kuruldu.

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassım kimdir?

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassim, Emirates NBD grubu'nda üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır. Bankacılık sektöründe 18 yılı aşkın deneyime sahip olan Alqassim kimdir?

Mimar Al Endülüs İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mimar Al Endülüs İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da Mohammed Hasan Al-Janabı tarafından kuruldu.

Kalaa Danışmanlık Sağlık Turizm Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalaa Danışmanlık Sağlık Turizm Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  250 bin  TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohammed Baharetha Emad Musa I.H. Imad Jamal    Ahmed tarafından kuruldu.

Hattuşa Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Hattuşa Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde   50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Humaykanı  Ve Mehmet Ali Doğan  tarafından kuruldu.

Jwan Al Gharbıyah Gayrimenkul Hayvancılık Lojistik İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Jwan Al Gharbıyah Gayrimenkul Hayvancılık Lojistik İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah ahmed F.A.Al-Meri, Badr Ahmed F. Abukassımalmerı ve Mohammed Ahmed F.Abukassımalmerı ortaklığında kuruldu.

Şahin Lüks Gayrimenkul Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahin Lüks Gayrimenkul Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Jasım Mohammed tarafından kuruldu.

Land Roses Turizm Emlak Sağlık Eğitim Danışmanlığı Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Land Roses Turizm Emlak Sağlık Eğitim Danışmanlığı Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed F.M.  Mohammedsdek tarafından kuruldu. 

Elasayıl Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Elasayıl Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Khalık Aljasem, Mohammad Fadı Alkaıkatı, Mothana Aljassem ve Alı Mohammed Salama ortaklığında kuruldu. 

Hma Internatıonal Mimarlık İnşaat Yazılım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hma Internatıonal Mimarlık İnşaat Yazılım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hanı Mohammed Aseri ve Ahmed Yasin ortaklığında kuruldu. 

Elfatih Gayrimenkul Ve Taşımacılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Elfatih Gayrimenkul Ve Taşımacılık İthalat İhracat Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mohammed Jalal, Jamal Jamal, F.Taher Kaka Khan Kaka Khan Ve Omar A.Kamıl Kamıl ortaklığında kuruldu.

Damas Trade İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Damas Trade İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Albalılı 100 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Fatih, Molla Gürani Mahallesi, Turgut Özal Millet Caddesi'nde kuruldu.

Bursa'ya 1.5 milyar dolarlık dev sağlık şehri geliyor!

Bursa İnşaat Fuarı'na katılan Suudi Prens Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud, BTSO’nun 16 makro projesinden biri de olan, Bursa’da yaklaşık 1.5 milyar dolarlık Sağlık Serbest Bölgesi için yetkililerle görüştü ve arazi baktı.

Suudi Prens Bursa’da 1.5 milyar dolarlık sağlık şehri kuracak!

Bursa İnşaat Fuarı'na katılan Suudi Prens Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud; BTSO’nun 16 makro projesinden biri de olan, Bursa’da yaklaşık 1.5 milyar dolarlık Sağlık Serbest Bölgesi için yetkililerle görüştü ve arazi baktı.

Mohammed Albalılı Haberi

Mohammed Albalılı

Damas Trade İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Albalılı 100 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Fatih, Molla Gürani Mahallesi, Turgut Özal Millet Caddesi'nde kuruldu. 


Damas Trade İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları...