15 / 05 / 2024

Mohammed Ali M Alghtani

Mohammed Ali M Alghtani

Javad Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Ali M Alghtani tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Mayıs'ta Bahçelievler, Hürriyet Mahallesi, Hereke 4 Sokak'ta kuruldu.

Rüyalar Gayrimenkul İnşaat Turizm Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüyalar Gayrimenkul İnşaat Turizm Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile B.S. Mohammed Alı M ve Mubarak Mohd F Al-Hajrı ortaklığında kuruldu.

Al Salim International Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Salim International Group Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te A. Salım Ftaııh ve Mohammed Salım Fateh ortaklığında kuruldu.

Land Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Land Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Mohammed Qasım Al-Attabı tarafından kuruldu.

Home And Citizenship Group Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Home And Citizenship Group Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta Mohammed A.M.A. Al-Khazaalı ve Mohanad A.S. Alderı ortaklığında kuruldu.

Horanioğlu İnşaat Proje Yönetimi Şirketi kuruldu!

Horanioğlu İnşaat Proje Yönetimi Şirketi Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed H M Al Horanı tarafından kuruldu.

Gayrimenkul zengini Mohammed Mekki'yi öldüren sanıklara ömür boyu hapis!

Antalya'da otomobilin bagajında cesedi bulunan Cezayirli gayrimenkul zengini iş insanı Mohammed Mekki'yi öldürdükleri iddia edilen Rus Vladimir Saharabarin ile Cezayirli Muhammed Ali Lalemeke'e ömür boyu hapis cezası verildi.

Fz İnternational Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fz İnternational Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abır Farah ve Mohammed J.M. Zebarı ortaklığında kuruldu.

Adam Grp Gayrimenkul Otomotiv Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adam Grp Gayrimenkul Otomotiv Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Ali Bira Jakli tarafından kuruldu.

Şahin Lüks Gayrimenkul Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahin Lüks Gayrimenkul Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Jasım Mohammed tarafından kuruldu.

Arden Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arden Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Cansu Ataş ve Mohammed J.M. Mohammed tarafından kuruldu. 

Al Nahdi Group İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Nahdi Group İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed S.M. Al Nahdi tarafından kuruldu.

Al Emadi Gayrimenkul Gıda ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Al Emadi Gayrimenkul Gıda ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed İmad M. Mohammed, Ali Najat Ridha, Amal Obaid J. Jasim, Hussein İmad M. Mohammed ve İmad M. Jasim ortaklığında kuruldu.  

Birinci Teknik Yapı İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birinci Teknik Yapı İnşaat ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adel Ali M. Moally tarafından kuruldu.

Mohammed Ali M Alghtani Haberi

Mohammed Ali M Alghtani

Javad Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Ali M Alghtani tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Mayıs'ta kuruldu. 


Javad Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1--Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  2--Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek.  3--Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına,aracılık,etmek.  4--Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek.  5--Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasın,yapmak.  6--Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı,satımı,pazarlamasını,yapmak.  7-Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü resmi ve özel gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkuller...